ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/ Bűbájcsapda Mágusakadémia |
|
| Folyosók | |
|
+12Zachary James Wortham Aurelius Morgenstein prof Daniel Koltai October York Edward Hyde professzor Emily Wonder Angela Mimoso professzor Satine McGregor Alicia R. N. Smith Holdsáp Christopher Highlighter Bűbájcsapda Mágusakadémia 16 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anton G. Holland prof Tanár
Hozzászólások száma : 64 Age : 49 Tartózkodási hely : BM Foglalkozás : Tanár, író, lelkes kis tudós Registration date : 2007. Sep. 01.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 13:09 | |
| - N-nem, igazából a felnőttek csak azért kérdik meg folyton, hogy hogy megy a tanulás, mert nincs is semmi mondanivalójuk. És valamiért úgy érzik - érezzük -, hogy muszáj beszélni... *Egyre kínosabbnak érzi a helyzetet, és egyre vörösebbnek a fülét. És ennek tetejében iszonyatos erőfeszítést igényel, hogy el tudjon szakadni gondolatban a fiatal javaskisasszony képétől. Zavarában hátrakulcsolja két kezét, s talpán hintázva dülöngél előre-hátra. Hamar észbekap ideges viselkedésén, s int a lánynak, hogy foglaljanak helyet az egyik folyosói ablak belső ülőpárkányán.* - Igeen, de csak a külső hallgatóság véleményére vagyok kíváncsi. A feleltetés egyébként sem a kedvenc módszerem. T-tudja, gyerekkoromban a tanárok előszeretettel kérdezték ki tőlem a tananyagot, mert tudták, hogy khmm... mindenre van egy jó válaszom. Persze az nem érdekelte őket, hogy milyen kínosan érintett, valahányszor körbeajnároztak... no, de én tényleg az őszinte véleményére vagyok kíváncsi: milyenek az óráim? Esetleg változtathatnék valamin? Tudja, mikor először beszéltem Mr Wortham-mel, igazán szimpatikusnak találtam. Nem akarok felsülni előtte, az iskolai főinspektor előtt, ha egyszer ellátogatna Szimbolikára. *Mikor Satine előrukkol az "azért nekem is lenne néhány kérdésem című megjegyzéssel, a férfinak icipici gombóc ül a torkára. Hát ennyire meglátszik rajta, hogy min, pontosabban kin jár egész nap az agya? Most már tényleg be kell fizetnie egy olyan pókerarcra, amit a legutóbbi Zsenik és Zsiványok magazinban hírdettek. Nem vetne jó fényt sem a javasasszonyra, sem a professzorra, ha kiderülne, miket műveltek szabadidejükben, az iskola területén belül.* - Kérdezzen csak bátran, McGregor kisasszony! Nyitott könyv vagyok ön előtt! *...és a gombóc nő- és nő, egyre csak terpeszkedik a torokban...* | |
| | | Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 13:42 | |
| *Készségesen elfoglalja a tanár által kínált helyet, az ablakban. Így legalább nem kell néznie, ahogy a másik a fene nagy zavarában mindenféle pótcselekvésre kényszerül.* - Tehát már a professzor idejében is előszeretettel kínozták a diákokat... jó tudni. Hááát, hogy őszinte legyek, nem kéne változtatnia az óráin. Nekem legalábbis tetszenek. És tudok még egy diákot, aki szintén ezen a véleményen van. Tehát ez már két szavazat, ergo a Szimbolikát nem kell reformálnia. De nagyon várom már, hogy továbblépjünk a tananyagban. Esetleg, ha már ott tartanánk, ahol a patrónusokat hozza összefüggésbe a totemállatokkal, mint ahogy azt említette egyszer a könyvtárban. Érdekesnek tűnik. *Mr Wortham említésére Satine-on volt a sor, hogy elpiruljon. A vérének ilyetén viselkedése - hogy pusztán egy név miatt leleplezőn az arcába toluljon -, már szinte megszokottá vált. Önkéntelenül is felidézi magában a mélybarna szemeket, a csibész mosolyt és az erős, ugyanakkor gyengéd kezek érintését. Na meg azt a bódító illatot, ami körüllengte a férfit az évnyitó bál estéjén. Élénken érzi most is, mintha még mindig keringőt járnának a Nagyterem mozaikdíszes padlóján.* - Mr Wortham. *Bukott ki belőle a szó, ami végig az agyában kattogott.* - Mr Wortham, kkhhh, főinspektor, igen... bizonyára látogatást tesz majd az egyik órára, de szerintem a professzornak nincs mitől tartania. Csak tegye azt, amit eddig: tanítson. - Nos, arra lennék kíváncsi, hogy a professzor mennyit tud az Omenekről. Mármint az Omen családról. Elég híresek, akarom mondani, hírhedtek, és biztosan van valahol egy címertörténeti szakkönyv, vagy egy családfa, vagy akármi. Esetleg olyasvalaki, aki kapcsolatban áll velük? Persze csak kíváncsiságból kérdezem... nem fontos az egész. | |
| | | Anton G. Holland prof Tanár
Hozzászólások száma : 64 Age : 49 Tartózkodási hely : BM Foglalkozás : Tanár, író, lelkes kis tudós Registration date : 2007. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 14:02 | |
| - Köszönöm az őszinte válaszát, kisasszony. Megnyugtatott vele, k-komolyan. És ne féljen, hamarosan elérkezünk ahhoz a részhez. Csak tudja, még jómagam is kutatásokat végzek a témában, és nem akarhatja, hogy hiányos, esetleg bizonytalan tudást adjak tovább. És bízom a főinspektor úr józan ítéletében, amivel majd az oktatási módszeremről nyilatkozik. *A tanárnak - talán önnön zavarától "eltelve" - nem tűnnek fel a Satine orcájára kiülő bájos kis rózsák, és nem tartja meglepőnek sem a lány reakcióját a témával kapcsolatban. Egészen belefeledkezik a mindennapok eseményeibe, s csak az Omenek említésekor ocsúdik fel ábrándozásából.* - Tehát a mai fiatalság a címertörténeti lexikonokat bújja a kíváncsiságtól és a tudásszomjtól vezérelve? Már megbocsásson, de ez elég abszurdnak hangzik. *Anton felpattan ültéből, s megint vad hintázásba kezd cipőjén dülöngélve. Talán azért, mert érzi, hogy kezdenek a társalgás során veszélyes vizekre evezni; vagy talán azért, mert már jó ideje kihűlt a dereka az ablak alatt, s most fontos dolga lenne másutt. Példának okáért a mosdók környékén. Iedegesen megköszörüli a torkát, jelezve, hogy nincs mit fűznie a dologhoz.* ~Milyen felkapottak lettek mostanság ezek az Omenek. Csak tudnám pontosan, hogy mi ez a felhajtás körülöttük. De ez a családfás dolog... ez egy járható út, és erre még nem is gondoltam. Azt hiszem, utánanézek ennek~ - Sajnálom, Miss McGregor, de rátapintott arra a témakörre, amiben tényleg nem lehetek a segítségére. Most pedig elnézését kérem, de távoznom kell. Nagyon örültem a szerencsének! *Azzal Holland sietős léptekkel eltűnt a folyosó túlsó végében.* | |
| | | Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 14:15 | |
| *Akár egy jólirányzott arconcsapás, olyan váratlanul érte a tanár távozása.* ~ Biztos az omenes kérdés miatt. Eddig is ideges volt a fickó, de mikor őket említettem... egészen másfajta idegesség lett rajta úrrá. Ezer százalék, hogy tud valamit. Szegény, milyen rosszul hazudik... najó, én is elég átlátszó voltam azzal a 'csak kíváncsiságból' dumával, de akkor is. Minden lehetséges helyről információt kell szerezni, és én megpróbáltam.~ *Satine még ott ül a párkányon egy jó darabig, s vörös tincseit csavargatva gondolkodik, majd mikor úgy érzi, hogy valósággal beletörik az agyveleje a sok feltételezésbe és elemezgetésbe, inkább visszavonulót fúj. Találomra betér az egyik emeleti folyosó jobb szárnyába nyíló ajtón, ami nem más, mint az iskola elsőszámú-tanármentes helyisége, azaz a Diákok Társalgója. Ott aztán leemel a polcról egy tucatnyi könyvet, s a legszimpatikusabbat, egy régi krimit kezd el olvasgatni a puha fotelekbe süppedve.* | |
| | | Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 23:02 | |
| *kilép a könyvtárból, szokása szerint halk léptekkel a legközelebbi ablakig oson. Rákönyököl a párkányra, és megunhatatlan lelkesedéssel kémleli a sötétségbe boruló tájat. Annyira az ablakhoz hajol, hogy az orra hegye szinte hozzáér, és az ablaküvegre tapadó ujjai nyomán gyorsan eltűnő foltocska keletkezik. Mikor megüti fülét a könyvtár küszübe táján egyre erődödő léptek dobbanása, megpördül a tengelye körül. Felkapja fekete talárjához tartozó lenge kabátkáját, és párat előre lép, hogy készenlétben bevárhassa barátját* | |
| | | Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 23:04 | |
| *Kilép a könyvtárból*Annyiban azért igazad van, hogy nem kell állandóan erre gondolni.*Jegyzi meg*Na, és most mi legyen? | |
| | | Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 23:05 | |
| *Mivel eléggé elidőzött az egyik melléklépcső ablakában álldogállva, így már 8 perccel takarodó után jár. Bár mivel prefektusi jelvénye, mint mindig, most is villogva, szinte fenyegetően jelöli az iskolában betöltött státuszát, igaz nem épp a legillőbb helyen, nem mellkasára kitűzve, hanem hetykén farzsebére aggasztva. Minden erősebb lépésnél nagyokat csattogva csapódik ülepéhez, ám ez a különös zaj, meglepő módon stílusos ritmust kölcsönöz a lány vonulásának. Ezzel a furcsa csattogással kísérve tér be a Hangok Termébe, hogy eltűnjön hálókörletében.* | |
| | | Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 23:13 | |
| -Ugyanezt szerettem volna én is kérdezni tőled, Daniel. Ugyanis még mindig nem tudom, mi a terved azzal az ártatlan liliommal és azzal a lyukkal... *vonja fel szemöldökét, és kérdőn néz a fiúra. Közben természetesen megindultak a földszint irányába, ahol az Északi Toronyba vezető csigalépcső jelenti majd úticéljukat.* -De komolyan. Azt sem biztso, hogy ehhez kapcsolódik. Az is lehet, hogy az építészeknek jó hangulatuk volt, és szerettek volna egy kis vidámságot vinni a csupasz kőfalba! Vagy lehet, hogy több ilyen ládikó meg liliom van, kitudja?... *sorolja a hirtelen eszébe jutó értelmetlen érveket. A nagy magyarázás közepette leértek a földszintre* -No jó, még ha ahhoz kapcsolódik is, mit tudnánk vele csinálni? Nem vagyunk kulcsszereplők ebben az ügyben...*rázza a fejét makacsul. Az üres folyosókon visszahangzó léptei megállnak egy csigalépcső előtt* | |
| | | Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 23:16 | |
| Talán igazad van. Na, de mindegy*Felsóhajt*Szerintem mennyünk vissza a saját hálóinkba. Nemsokára takarodó*Javasolja, és már indul is a hangok terme felé* | |
| | | Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 5 Nov. 2007 - 23:41 | |
| ~Cöcöcö, jókor szólsz...~ *fáradt sóhajjal visszafordul, kissé lassabb léptekkel haladva mint barátja. Alaposan le is marad mögötte... mikor a fiú már az egyik sarkon eltűnt, kihasználva a nyakába szakadt időt, nyugodt szívvel csoszog a folyosókon. Órájára pillantva megállapítja, hogy már jóval több mint egy félórája a hálókörletébe kellett volna vonulnia - ez a tény azonban nem ébreszt benne különösebb félelmet, izgalmat vagy döbbenetet. Rózsaszínben látva a világot csak reménykedni tud, hogy egy prefektus sem csípi el. Soha nem is értette, miért olyan baj ez. Hiszen olyan gyorsan repül az idő... Ilyen fényben ritkán látja az iskolát. Odakint sötét, idebent félhomály... a folyosók megvilágítására kirendelt fáklyák lomhán lobogó fénye és a kastélyra telepedő vastag, síri csönd minden élőlényben félelmet ébreszt. Kísértetiesen koppanó léptei hamarosan megérkeznek a Hangok Termének ajtaja elé* | |
| | | Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Folyosók Szomb. 10 Nov. 2007 - 17:14 | |
| *Izgatottan szalad a folyosón, ki tudja merre. Csak rohan amerre a láába bírja, amerre az út viszi, szélsebesen előre. Egyszercsak az egyk fenti szinten találja magát, a hideg levegőtől libabőrös lesz az egész teste. A rideg fuvallat egy nyitott ajtó felől fujdogál a folyosóra, az Északi toronyba vezető csigalépcső felől jön. Holdsápot kirázza a hideg ismét, ráadásul azok az alattomos lábak magától hozták ide. Talán oka volt.. fut át fején a gondolat, így hát enged szíve, még inkább lábai akaratának, belép a toronyba* | |
| | | Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Folyosók Szomb. 10 Nov. 2007 - 23:04 | |
| Az még rendben van.. hogy megkeresem..*szól kifulladva több órai fel-le futkosás után a falnak dőlve* De hol kezdjem?*kiált a festménynek, akivel éppen társalog, miközben szünetet tart a keresésben.* -Én nem tudom...*motyogja egy eddig a festményben pokerozó rozoga öreg péncélos lovag, de most elbújt az azstal mögé. Milyen izléstelen egy kép, egyedül pokerozó páncélos lovag? Sisakjának nyílásából ráadásul egy szivar lóg ki. Fejét megrázva őrüszkölve elfordul* | |
| | | Amythia M. Lixfise Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 132 Age : 39 Foglalkozás : javasasszony Registration date : 2007. Aug. 26.
| Tárgy: Re: Folyosók Szomb. 10 Nov. 2007 - 23:09 | |
| *Éppen a gyengélkedő egyik pihe-puha ágyán szundikált újra átélve a szülinapi ünneplés eseményeit, mikor a hangoskodás felébresztette édes álmából. Morcosan kidugja fejét a gyengélkedő ajtaján, ám mikor megpillantja Holdsápot valamivel derüsebb arckifejezést ölt fel.* Holdsáp, valami baj van?* teszi fel a kérdést, válaszra nem is várva, a lány arca magáért beszél.* | |
| | | Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Folyosók Szomb. 10 Nov. 2007 - 23:12 | |
| *meglepve bámul a megjelenő tanárnőre, majd a mögötte lévő félig kitárt Gyengélkedő ajtajára pillantva rögtön megérti miért lehetett ilyen közel Lixfise. * Én csak..*nehezen tér a lényegre, a liliomról akarna beszélni, de nem Satinet kell megtalálnia* Satine! Nem tudja merre van Satine?*csattan rá a tanárnőre* | |
Hozzászólások száma : 132 Age : 39 Foglalkozás : javasasszony Registration date : 2007. Aug. 26.
| Tárgy: Re: Folyosók Szomb. 10 Nov. 2007 - 23:14 | |
| *Összeráncolt homlokkal veszi szemügyre a lányt. Fejét oldalra biccenti és kezével állánál kitámasztja.* Nos Holdsáp nem tudom.. De, kettőnk közül nem én vagyok az, aki ki tudja szagolni az ismerőseit rémesen nagy távolságokból.. *mosolyodik el elnézően a lány zavart arcát fürkészve* | |
| | | Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Folyosók Szomb. 10 Nov. 2007 - 23:17 | |
| *A tanárnő szavai lassan jutnak el a lány agyáig, először csak bambán kifejezéstelen arccal bámul maga elé, majd kitisztul az arckifejezése, és erős mozdulattal a homlokára csap, de oly erővel, hogy majdnem a falhoz vágja saját magát* Mennyire buta vagyoook!*szidja magát és bizonyára különbeket is mondana, ha a tanárnő nem lenne itt. De most erre nincs idő, sietősen szimatolni kezd, és aki keres az talál:* Diákok társalgója! Hogy ez nem jutott eszembeeee.. *sietős léptekkel szinte futva közeledik az egy emelettel lejjebb lévő társalgóba* | |
| Tárgy: Re: Folyosók Szomb. 10 Nov. 2007 - 23:22 | |
| *Megdöbbenve nézi, ahogy a lány faképnél hagyja, de zsémbelődés helyett inkább utánaindul. Még egyszer visszafordul, búbánatos tekintettel bámul a gyengélkedő kitárt hivogató ajtajára, a félbehagyott édes álmokra, majd belenyugodva, hogy ha ismét elaludna se biztos, hogy ugyanazt álmodná, így lassú léptekkel tovább indul.* ~Áh pedig a legjobb pontnál voltunk..~ *vágyakozva gondol vissza a tejszínhabos palackra* | |
| | | Scott Wilde Prefektus
Hozzászólások száma : 99 Age : 34 Tartózkodási hely : Hol itt, hol ott :) Képesség : kifejlődőben lévő erőteljes empatikus készség Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Nov. 10.
Kalandlap Képesség szintje: (10/100) Évfolyam: 5
| Tárgy: Re: Folyosók Szomb. 10 Nov. 2007 - 23:31 | |
| *Tüzetesen megviszgál egy újabb képet a falon. Jó ideje szórakoztatja már magát azzal, hogy egy apró, idegesen pattogó kis festményalakot követ keresztül-kasul a különböző festmények során. Az egész napját a kastély felfedezésével töltötte, a folyosón lófrálva tér be a legközelebbi meghódítandó helyiségbe: a Diákok Társalgójába.* | |
| Tárgy: Re: Folyosók Vas. 11 Nov. 2007 - 0:02 | |
| *Félúton megtorpan, ez mégiscsak a Diákok Társalgója* ~Még egy picit várok.. Had csacsogják ki magukat.~ *elmosolyodik, egészen nosztalgikus hangulatba került. Visszaemlékszik arra, hogy régen mennyit pletykáltak a társalgóban a barátnőivel. Bár, ahogy Holdsáp arcát elnézte, nem hiszi, hogy valami ártatlan kis pletykáról lenne szó. Az ablakhoz lép, és a párkányra könyökölve kibámul az udvarra, ami most tökéletesen csndes, nyugodt és idilli. Csupán a Ringalem Rengeteg fáinak lombjait fujdogálja vészjóslóan a szél* | |
| Tárgy: Re: Folyosók Vas. 11 Nov. 2007 - 0:49 | |
| *Az ablaknak hátat fordulva könyököl a párkányra. Tekintete a társalgó felé vándorol, most menjen a lányok után? Majd később elkapja és kikérdezi őket, végülis tanár megteheti. Ezen a gondolaton elmosolyodik, még mindig nem szokta meg. Most inkább fontosabb dologra koncentrál, már pár perce komolyan felkeltette a figyelmét az egyik boszorkányüldözést ábrázoló festményben vitatkozó páros, a vallatószékben üldögélő boszorkánysággal meggyanusított feltünő szépségű fekete lány éppen arról vitázik vallatójával, hogy tenyérjóslással nem tudott rontást küldeni egyik "áldozatára" sem* ~Atya ég, hány éve lehet itt a festmény.. Vajon azóta ezen vitáznak?~ Azt hiszem ebben tudnék segíteni..*száll be a kisebb perpatvarba az ex-jóslástanárnő* | |
| Tárgy: Re: Folyosók Vas. 11 Nov. 2007 - 1:15 | |
| *Futva menekül a festmény elől, mikor jókora kalamajkába keveredett a festménynél. Ugyanis, mikor kioktatta a vallatót, hogy tenyérjóslással valóban nem lehet rontást küldeni, az annyira felháborítónak találta ezt, hogy átkozódva elküldte a tanárnőt melegebb éghajlatra. Csakhogy átkozódására felpattant az egész összegyűlt tanács boszorkányt kiáltva, azaz boszorkánymestert, és máris érték a rágalmak, hogy múlt héten valakinek a csirkéjére nézett és az holtan esett össze, a disznók között pedig pestist terjesztett el mikor egyik este velük hált. Amythia mint aki jól végezte dolgát tovább indult, ám azt vette észre, hogy az egész gyülekezet követi a következő festményen át, elöl tovább átkozódva az újdonsült boszorkányjelölt, utána őt üldözve a vádlók. Amythia egyre inkább gyorsította lépteit, mire már rohanni kezdett, még mindig nyomában az egész sereggel. A helyzettől teljesen felvidult, már nem bírta visszatartani kacaját, a nevetéstől így néha-néha megmegállt, mikor a kis tömeg behozta a lemaradását. Futott utána az egész festmény, egyet kivéve, az eredeti boszorkány jelöltet, aki egy darabig nyugodtan ült a székében, majd fejét megrázva átsétált a szomszédos festménybe, hogy beszálljon a teázgatásba néhány kövérkés boszorkánnyal.*
| |
Hozzászólások száma : 99 Age : 34 Tartózkodási hely : Hol itt, hol ott :) Képesség : kifejlődőben lévő erőteljes empatikus készség Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Folyosók Vas. 11 Nov. 2007 - 2:05 | |
| *Álmosan, kellemetlen hangokat hallatva csoszog a kihalt folyosókon. Hiába, az éjszaka csendjét megtörni nem ajánlatos, több festmény lakója térne már nyugovóra, sérelmezik is a fiú feltűnését. Ő mindezen kellemetlenkedő, piszkálódó megjegyzésekről ismételten nem vesz tudomást, megtanulta már kizárni a környezet történéseit. Most is ezt gyakorolja serényen, ösztönszerűen találja meg a legrövidebb utat a klubhelyisége, valamint hálókörlete felé.* | |
| | | Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Folyosók Vas. 11 Nov. 2007 - 19:52 | |
| *Kissé magába temetkezve ballag a folyosókon. Még kissé gondolgodtatja a faragás a falon, dehát tényleg nem lehet mindíg rá gondolni. Nem tudja, merre tart, de igazán nem is érdekli* | |
| | | Allison Baranova
Hozzászólások száma : 7 Képesség : Álomjáró Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Oct. 31.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 1
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 12 Nov. 2007 - 13:17 | |
| *Bénázásom, szerencsémre, teljesen nyomtalan marad. Sóhajtozva, hajat csavargatva, nézek először hol jobbra, majd hol balra, de nem jön ám semmiféle fehér lovas hős királyfi, hogy ki mentsen szorult helyzetemből. Vagy a Herceg szokott lovon érkezni, a másik meg sárkányon? Pff… mugli dolgok, mugli mesék, jobb nem foglalkozni velük. Még a végén belekavarodok, s még jobban eltévedek, mint most. Már, ha ilyesmi egyáltalán, a fizika törvényeit ismerve lehetséges.* ~Még szerencse, hogy nem ismerem őket. ^^~ *Ismét gyors körpillantásra méltatom a folyosót, azokért a fura szellemlényekért imádkozva… Igaz, ők átsuhannak a falon, ami több mint idegesítő, de vannak a kísértetek között is udvariasabbak, nem igaz?* - Hát, tényleg kihalt ez az egész kóceráj? - *megint toppantok, de most már inkább dühömben, mint tehetetlenségemben. Hisz, hogy is lehetne bárki a kastélyban, mikor… Igen, a rút való arcul csapott, nem elég, hogy a hétvégémet, az egyetlen vasárnapomat, én a folyosókon való bolyongással töltöttem, de ráadásul már be is sötétedett! Allie, légy erős! Már csak pár kacskaringó is ott vagy! … Én most tényleg magamban beszélek? Óóóó, jaaaaj. Ez már a teljes kimerültség jele lehet…* | |
| Tárgy: Re: Folyosók Hétf. 19 Nov. 2007 - 19:53 | |
| ~Pergamen, penna... ajándék~ *Hirtelen megtorpan és újra ellenőrzi a dátumot az újságon. Az kétségtelenül feketéllik a lap sarkában, a fiú pedig ennek örömére felnyög dühében.* ~Ekkora egy szerencsétlen~ Idiótát. *Közli készségesen egy arra tévedő portréalakkal. A megszólított fejcsóválva halad át egy másik festményhez, ezután hosszasan kifejtve micsoda furcsa szerzetek ezek a mostani varázslótanoncok. Scott pedig már rohan is tovább a bagolyház felé.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folyosók | |
| |
| | | | Folyosók | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|