ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/

Bűbájcsapda Mágusakadémia

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Női mosdó

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 121
Registration date : 2007. Aug. 17.

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeVas. 19 Aug. 2007 - 13:58

Ha egyszerű gond nyomja szívedet, a megoldást itt leled. Megkönnyebbülsz, elhiheted, a női mosdó egy műremek.
Vissza az elejére Go down
https://bubajcsapda.hungarianforum.com
Amythia M. Lixfise
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Amythia M. Lixfise

nő
Hozzászólások száma : 132
Foglalkozás : javasasszony
Registration date : 2007. Aug. 26.

Kalandlap
Képesség szintje:
Női mosdó Left_bar_bleue0/0Női mosdó Empty_bar_bleue  (0/0)
Évfolyam: felnőtt karakter

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeKedd 30 Okt. 2007 - 20:55

*A női mosdó csendjét vízcsobogás töri meg. A terem közepén tátongó nagy medencébe torkolló tíznél is több csapból ömlik a különbnél különbféle illatos, néhol színes folyadék. Az egész teremet elönti, a tükröket elhomályosítja a meleg vízből előtörő pára. A mosdóban terjengő ködtől nem látszódnak a fiatal nő levetett holmijai sem, a siettségben szanaszét dobált ruhák, a ködben párját elvesztett papucs. Az óriási kádban pedig ott lapul a hatalmas habhegyek között Amythia maga. A fürdővíztől nedves tincsei hetykén, e még mindig peckesen göndören tartva magukat omlanak a nő vállaira.*
Ahh ez már nagyon kellett. Végre egy kis pihenés..*sóhajt fel megkönnyebbülve. Nagy levegőt vesz és elmerül a habokban, kicsit lubickolva a víz alatt, majd átúszva a medence túlsó felére egy lélegzetvétellel, igaz ez nem oylan nagy szó, nem olyan nagy ez a medence. Végre kipihenheti az utazás fáradalmait, lemossa magáról az út porát. Amikor megérkezett a kastélyba érezte, hogy sürgősen kell neki egy nyugtató fürdő, hogy végre lazítson egy kicsit. Amikor megpillantja a vízben úszkáló alsóneműjét, rájön, hogy belépője talán sietősebb votl a kelleténél, ruháit rendesen egy helyre kellett volna tennie, nem össze-vissza eldobálni*
~Remélem egy diák sem téved most be ide.. Indítványozni fogom a külön tanári fürdőket.~*ezzel a gondolattal ismét alámerül*
Amythia M. Lixfise
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Amythia M. Lixfise

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeCsüt. 1 Nov. 2007 - 18:59

*Már jó fél órája áztatja magát a gőzölgő fürdőben, de szinte óráknak tűnik. Lehunyt szemmel a habokba dőlve futnak át fején a különbnél különb gondolatok. A legutóbbi utazásának élményei, az egyik diák nyílt sípcsont törése, amivel az egyik kviddicsóra után hozták be és Anton Holland professzor. Valahogy a férfi minden porcikát felzabolázó alakja egyre gyakrabban jelenik meg lelki szemei előtt, gondolatai egyre inkább köré csoportosulnak, majd egy tanári fürdőben lejátszódó jelenet is gyökeret ver az agyába, mikor a tanár alakja elkezd átalakulni. A forró vízből párolgó gőztől agya teljesen elzsibbad, így nyugodtan hagyja, hogy az alak kényekedve szerint átalakuljon, ám nagy meglepetésére a nemrég látott vámpír, az iskola új tanára Myrddin Alberic Igraine formálódik ki az előbb még félszegen álldogáló Holland professzorból* ~Hm.. Vajon miért? Eszembe sem jutott eddig.. bár egész sármos volt, mitagadás.. de máson járt az eszem.~
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi
Hozzászólások száma : 32
Registration date : 2007. Sep. 02.

Kalandlap
Képesség szintje:

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeCsüt. 1 Nov. 2007 - 19:06

*Hatalmas füstfelhő kíséretében egy gnóm jelenik meg a helyiségben. Pontosabban nem gnóm, csupán egy nagyon torz ember... Arcfus ő, Igraine professzor szolgája.*
- Még hogy nincs semmi hasznom... és keressem meg azt a Lixfise-t! Mégis, mi vagyok én...? Valami lábtörlő? Na, majd meglátod uram, hogy lesz ez még máshogy is...! *morogja Arcfus. Ekkor azonban észreveszi, hogy nincs egyedül.*
- Elnézést, hölgyem. Remélem, nem zavartam meg semmiben...
Amythia M. Lixfise
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Amythia M. Lixfise

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeCsüt. 1 Nov. 2007 - 19:21

*A nőnek majd kiesnek a szemgolyói saját gödrükből, akkorára nyitja szemeit, mikor a torz jelenség megjelenik. Arcfus szavai nem találnak nyitott, legalábbis figyelmes fülekre. Amythia fejében most csak két kép kap helyet, a váratlan jövevény, és az, hogy ő meztelen, és az, hogy ez a kettő dolog pont egyszerre történik, valahogy rettenetesen zavarja. Felkapja az első dolgot, ami a kezébe kerül, történetesen a saját ázott zokniját, és az alak szemei elé dobja, egy kis bűbájjal körítve, melynek segítségével a zokni túszejtőket megszégyenítő módon Arcfus feje köré tekeredik. Eközben Amythia a szempillantás töredéke alatt kiugrik a kádból és magára kapkodja a szanaszét leledző holmijait*
~Én maximum Holland professzorra számítottam, erre ez... Méghogy nem zavart meg..~*megpróbál lecsillapodni, és immár tetőtől talpig ruhába csavarba készségesen eltávolítja a férfi szeméről zokniját, kezébe csalogatja és felhúzza lábára, hogy elfoglalja méltó helyét.*
Elnézést ezért a kis közjátékért, csak épp nem vártam vendéget. Remélem megbocsájt.
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeCsüt. 1 Nov. 2007 - 19:33

*Arcfus felsikít, mikor bűbájjal "rákötözik" a fejére a zoknit, ami ráadásul vizes is. Szerencsére pár másodperc múlva megszabadítja tőle Amythia, de addig a kis lény egész élete lepereg a szeme előtt (mármint nem Amythia szeme előtt ^^), ami lássuk be, nem is olyan rövid - nagyjából százharminc év...*
- Áááá, már azt hittem, drága hölgyem, hogy itthagy engem így! A gazdám biztos nem örült volna neki...! De természetesen megbocsátok... *meghajol* - Krhm... nem tudja véletlenül, Amythia Lixfise merre járhat? Tudja, az én jó gazdám küldött utána... *Amythia - beszélgetés közben - intenzív rothadásszagot érezhet, ha jobban figyel. Ez csupán annak a jele, hogy Arcfus már évtizedek óta... halott.*
Amythia M. Lixfise
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Amythia M. Lixfise

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeCsüt. 1 Nov. 2007 - 19:40

*Amythia megpróbálja figyelmen kívül hagyni az átható rothadás szagot, ám ez egyre nehezebb. Akaratlanul is hátralép egyet és elnyom egy Anyám micsoda szag motyogást valahol az orra alatt* ~Az ember nem is hinni, hogy az élőhalottság ilyen bűzzel jár..~
Nos, én lennék Amythia Lixfise *egy pillanatig eljétszik a gondolattal, hogy előrehajol kezet nyújtani a férfinak, de mivel úgyis túl messze van és ez fizikailag is kivitelezhetetlen lenne, nameg nem kíván semmi kórt összeszedni, és épp most fejezte be a fürdést, ezért csak elejt egy igazán kelletlenre sikerült pukedlizást*
Megtudhatnám ki a gazdája, és miért küldött utánnam bárkit is?
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeCsüt. 1 Nov. 2007 - 20:17

- Óóóóó, a gazdááám... *mondja sejtelmesen* - Ő egy hatalmas vámpír! Myrddin Alberic Igraine úr! *tisztelettel ejti ki a nevet, bár némi gúny is vegyül szavaiba* - Tudja, az egyik diák rosszul van, és... az uram majdnem megharapta! Már lenne egy vámpírdiákjuk, ha én nem lépek közbe! *jobb kezével megtörli az orrát, s közben undorító szörcsögő hangot ad* - Elnézést a kellemetlenségekért... tudja, ha vámpírrá váltam volna, most semmi gond nem lenne... de így, élőhalottként... még szerencse, hogy nem lettem üresfejű zombi! *öblös, gusztustalan, és egy kissé őrült nevetés*
Amythia M. Lixfise
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Amythia M. Lixfise

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeCsüt. 1 Nov. 2007 - 20:24

Ohh semmiség*kicsit megilletődik attól, hogy a férfi észrevette undorát* Gondolom nem Ön akarta így.. Nos *tereli vissza a lényegre a szót* szóval Mr Igraine.. ~akkor ezért mászott bele a gondolataimba. Így már érthető.~
*ekkor végigjátsza Arcfus szavait újra a fején* ~Majdnem megharapta? Ha nem ő beszélt volna nekem erről, most nem lepődnék meg.. Vajon melyik diák lehetett az?~ No és hol van ez a diák? És ki lenne az?*érdeklődik tovább*
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeCsüt. 1 Nov. 2007 - 20:36

- Sejtem, mit gondolhat most az uramról, de higgye el: jó ... vámpír ő! Fajának néhány egyedéhez képest... S hogy ki a diák? Egy lány, nem tudom a nevét... Amolyan hetedévesforma... De azt hiszem, már elindultak a kastélyba a Rozsdás Toronytól! Nem gondolja, hogy várnunk kellene őket a gyengélkedőn? *kérdi, s ha Amythia követi, már el is indul, a folyosó felé.*
Amythia M. Lixfise
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Amythia M. Lixfise

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitimeCsüt. 1 Nov. 2007 - 20:42

Jah, igen-igen. *Körbenéz, nem hagyott-e itt valamit, majd pálcáját talárjának belső zsebébe csúsztatva követi a furcsa alakot* ~Vajon mikor érnek ide? És ki lehet az a hetedéves?~ *becsukja maga mögött az ajtót*
Ajánlott tartalom

Női mosdó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női mosdó   Női mosdó Icon_minitime

Női mosdó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/ :: Bűbájcsapda Mágusakadémia :: Mosdók-
Ugrás: