| Off-topic | |
|
+18Myrddin Alberic Igraine Lucius Leonardo Lopteus Amythia M. Lixfise Mesélő Anton G. Holland prof Angela Mimoso professzor Kyle Daves Christopher Highlighter Edward Hyde professzor Bastiano Coimbra de la C. Holdsáp October York Daniel Koltai Zachary James Wortham Alicia R. N. Smith Satine McGregor Emily Wonder Bűbájcsapda Mágusakadémia 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bűbájcsapda Mágusakadémia Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 121 Registration date : 2007. Aug. 17.
| |
| |
Emily Wonder
Hozzászólások száma : 43 Age : 31 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : Metamorfmágus Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 1
| Tárgy: Re: Off-topic Pént. 24 Aug. 2007 - 18:52 | |
| | |
|
| |
Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| |
| |
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| |
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 25 Aug. 2007 - 12:41 | |
| *irul, pirul* Öm... jahaaj, köszi. Sajnos júúzer is nagyon költekező típus... magamról vettem példát... *magyarázza szerényen, közben szaporán pislog...* | |
|
| |
| |
| |
Zachary James Wortham
Hozzászólások száma : 34 Age : 42 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : füstember Foglalkozás : Minisztériumi Hivatal Államtitkár-helyettese Registration date : 2007. Aug. 22.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 25 Aug. 2007 - 18:14 | |
| Figyelem!
Felhívom mindenki figyelmét arra, hogy a szabályok között van pár érdekes dolog, ami esetleg érdekelhet párakat... Szabályok a multikarira és egyéb, érdekes dolgokra vonatkozóan. | |
|
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 26 Aug. 2007 - 11:09 | |
| A mai évnyitóval kapcsolatban:nekem sajnos nem lesz jó, az unokatestvéreink jönnek, és valószínű egész nap itt lesznek. | |
|
| |
October York
Hozzászólások száma : 61 Age : 34 Tartózkodási hely : BM Képesség : illuzionista Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 27.
Kalandlap Képesség szintje: (2/100) Évfolyam: 7
| |
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 27 Aug. 2007 - 18:42 | |
| Sebaj, év végére már mindenkit ismerni fogsz, nem vagyunk túl sokan | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 27 Aug. 2007 - 18:45 | |
| | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 27 Aug. 2007 - 19:14 | |
| Szerintem most már én is megjelenek itt. Az évnyitót lekéstem, de a szereplőmnek jó indoka lesz rá | |
|
| |
October York
Hozzászólások száma : 61 Age : 34 Tartózkodási hely : BM Képesség : illuzionista Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 27.
Kalandlap Képesség szintje: (2/100) Évfolyam: 7
| |
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 27 Aug. 2007 - 20:40 | |
| Én itt egy ideig fagyasztom a szereplőmet, de itt leszek | |
|
| |
| |
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Off-topic Kedd 28 Aug. 2007 - 15:29 | |
| Hm, én ellépek majd 3 felé, megint csak későn érek haza, aztán nem tudom hogy lesz a továbbiakban.. Ismét beindul a keveset tudok fórumozni dolog. | |
|
| |
| |
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 29 Aug. 2007 - 0:24 | |
| Na holnap lehet leszek egész végig.. vagyhát amikor nem rendet rakok és efféle, meglátjuk. | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
| |
| |
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 29 Aug. 2007 - 10:51 | |
| Nyugalom, emberek, mi sem tűrjük a 'Kontrol Cé Kontrol Vé' játékosokat. Én legalábbis agyfrászt kapok, ha ilyet látok... Jah, és ezt majd beiratom a megfelelő helyre, de addig is:Figyelem! Akinek nincs elbírálva az előtörténete, az nem kezdhet szerepjátékba! Amennyiben ez mégis megtörténik, a hozzászólásai törlődnek. Egy kis türelmet, emberek, ez igazán nem sok kérés... | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 29 Aug. 2007 - 16:40 | |
| Najó... Mostmár azért tisztázzuk. A könyvtárban van egy könyvtáros... És az úgy nem megy, hogy mindenki más nevet talál ki neki. Eredeti nevén a könyvtárost mr Hecksnek hívják.. Ám ekkor valahogy betoppant mr Wecker. Oké, ez eddig megoldható, mivel megegyeztünk, hogy felváltva vannak a könyvtárban, de akkor legyetek szívesek ezt a két nevet megjegyezni, ne legyen több ideiglenes könyvtárosjelölt. Előre is köszönöm. | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 29 Aug. 2007 - 17:28 | |
| Holdsápnak igaza van. Aurelius Morgenstein professzor urat szépen megkérjük, hogy írja át az üzenetében azt az egyetlen szót. A Wecker név meg szerintem találóbb ennek a könyvtárosnak, mint a Heure, mert a könyvtáros sokszor a könyvtárban elbóbiskoló diákokat az ordításával úgy költi fel mint egy vekker xD A Hecks is jó volt, igazából mind a kettőt Holdsáp találta ki, ha jól tudom, de én a Wecker nevet kiemelném, mert szerintem telitalálat (: | |
|
| |
Bastiano Coimbra de la C.
Hozzászólások száma : 9 Age : 531 Tartózkodási hely : szellemként járom a BM épületét Képesség : kísértek... meg átmegyek a falakon Foglalkozás : a BM főkísértete Registration date : 2007. Aug. 29.
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 29 Aug. 2007 - 18:36 | |
| *belebeg padlón keresztül* Krhm... nos, akkor tehát én, Bastiano Coimbra de la Coronia Iazvedo, mint a Bűbájcsapda Mágusakadémia főkísértete kihirdetem, hogy Mr Wecker és Mr Hecks lesz a két könyvtáros. Felváltva dolgoznak, méghozzá heti váltásban. Most épp Mr Wecker van soron. Köszönöm. *ellebeg* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 29 Aug. 2007 - 20:16 | |
| *pironkodva tekergeti egyik hajtincsét ide-oda* Háát, én csak atkívan elkezdtem őket használni.A Hecks nevet annak idején még Pansy, a Weckert már nem is tudom ki találta ki. | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off-topic | |
| |
|
| |
| Off-topic | |
|