| Off-topic | |
|
+18Myrddin Alberic Igraine Lucius Leonardo Lopteus Amythia M. Lixfise Mesélő Anton G. Holland prof Angela Mimoso professzor Kyle Daves Christopher Highlighter Edward Hyde professzor Bastiano Coimbra de la C. Holdsáp October York Daniel Koltai Zachary James Wortham Alicia R. N. Smith Satine McGregor Emily Wonder Bűbájcsapda Mágusakadémia 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| |
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 25 Nov. 2007 - 20:10 | |
| Jaja, kiakasztóan elfogytunk :( Télleg jól jönne az az időpont.... Éss igenn, csatlakozok Holdsáphoz, happppyyy birthday minden szülinaposnak! :))) | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 25 Nov. 2007 - 21:01 | |
| Hát télleg kellene egy időpont amikor sokan vagyunk...csak én mostanába inkább 2moonsozok[online játék 17éven felülieknek, de nem ilyen netes hanem rendes game.Pl.:conquer,silkroad,eudemons,Zero,CrazyTao(ritkaszar)...]Viszont ha lenne időpont sztem feljönnék
És télleg boldog szülinapot | |
|
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 25 Nov. 2007 - 21:43 | |
| Én jövő hétvégen majdnem biztos, hogy ráérek, attól függ majd, közbejön-e valami | |
|
| |
Bűbájcsapda Mágusakadémia Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 121 Registration date : 2007. Aug. 17.
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 25 Nov. 2007 - 23:33 | |
| Nos, kérem szépen (ááááá, ezt a tanszékvezető professzorunk szokta mondani! Jujj :S ), akkor mit szólnátok a jövő szombat, mondjuk délután 1-hez? Addigra talán az álomszuszékok (mint én ) is felkelnek, rendbe szedik magukat, ésatöbbi ésatöbbi... Na? Ééééés akkor folytathatnánk pl. a megkezdett kalandot az Alagsorban, az Északi Toronyban, és esetleg eljutnánk valahova, ahonnan majd megint lehet folytatni Krhm... prefikéim, mindjárt írok tudjátokhova | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| |
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 26 Nov. 2007 - 21:21 | |
| Hát én nem tom, pénteken leszek 14 szal szombaton sztem megyünk nagyiékhoz kaja stb :'( Majd ha tok felnézek de nem garantálom, és előre szólok nehogy aztán én legyek az aki mindenből kimarad.Ja és ez vonatkozik multikarimra is xD | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 26 Nov. 2007 - 22:38 | |
| Na, ez az, ami nekem nem jó. De majd később megpróbálok felnézni, mondjuk ki kéne tartani fél négyig, addigra csak itthon leszek szombaton. Titeket csak arra kérnélek, hogy szereplőmet vigyétek magatokkal. | |
|
| |
Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| |
| |
Holdsáp Prefektus
| |
| |
Gregory Omen
Hozzászólások száma : 7 Age : 34 Tartózkodási hely : itt-ott Képesség : én bármire képes lennék... ;) Foglalkozás : enyém a világ! Registration date : 2007. Nov. 26.
Kalandlap Képesség szintje: (100/100) Évfolyam: felnőtt karakter
| |
| |
Edward Hyde professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 123 Age : 54 Tartózkodási hely : ismeretlen Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (100/100) Évfolyam: felnőtt karakter
| |
| |
Holdsáp Prefektus
| |
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Csüt. 29 Nov. 2007 - 20:44 | |
| Kicsit szerényebben, de csatlakozom az előttem szólókhoz, szóval boldog szülinapot | |
|
| |
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| |
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Pént. 30 Nov. 2007 - 18:57 | |
| Mondom, hogy ez csak akkor lehetséges, ha sokan vannak. Az a lényege, hogy két vagy több szerepjáték folyik egy helyen, felhasználók egyszerre írják őket, de az egyik mondjuk három nappal később játszódik, mint a másik, így az egyik játék szereplői nem reagálhatnak a másikra | |
|
| |
Satine Vendég
| Tárgy: Re: Off-topic Pént. 30 Nov. 2007 - 20:11 | |
| Satine vagyok...
Koltai: de most képzeld el a helyzetet. 6-7 játékos ír egyszerre, egy topicba - mivel mi (sajnos) sokszor nem vagyunk egymás iránt annyi türelemmel, hogy megvárjuk a reakcióját. Totális káosz lenne, ha az a 6-7 ember egyszerre 'beszélne'. Honnan tudja bárki is, hogy melyik bejegyzés milyen idősíkban játszódik, ha egymást követik a pl október 7-i és november 20-i események? Mit egymást követik... egymást váltogatják!
A párhuzamos idősíknak pont az a jellegzetessége, hogy más a helyszín (sokszor az idő is), így egy topicon belül nincs kavarodás a hozzászólásokat illetően. Azért is voksolok az említett módszer mellett, mert ezzel egyszerre játszhatsz akár az összes fórumozóval, plusz ha egy szituáció beragad, mert mondjuk a partnered vakációra ment, akkor sem kell a kardodba dőlnöd, hiszen bármikor továbbvezetheted egy másik cselekményed szálát.
ui.: bocsánat, hogy nem jelentkeztem be, csak most zugnetező vagyok pár percre, de már megyek is (sztem este jövök ) |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Pént. 30 Nov. 2007 - 20:16 | |
| Csak egy ötlet volt, amit bármikor vissza lehetett utasítani. Bár így visszanézve tényleg nem tűnik jó ötletnek | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Off-topic Pént. 30 Nov. 2007 - 23:05 | |
| Bocsi, hogy így késlekedek vele, csakhogy éjfélig nyúló tanulások és házidolgozatok hete volt ez nálam, egy percnyi időm sem volt, amit gép előtt tölthettem volna... szóval csak annyit akarok, Satine, biztos kitalálod, boooldog szülinapot, így utólag is (habár ha jól emlékszem ezt már egyszer leírtam, vagy nem?... höhh, nincs kedvem utánanézni... mindenesetre azért még lehet, hogy párszor elismétlem ^^ ) !
Amúúúgy, ez a párhuzamos idősík nem rossz ötlet... sőt :) de akkor az azt jelenti, hogy ugyanazzal a szereplővel lehet az ember egyszerre két helyen csak más-más időben? Vagy más-más karakternek kell lenniük (mondjuk itt kerülhetne előtérbe a multikarizás...) ? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 1:27 | |
| - Alicia R. N. Smith írta:
Amúúúgy, ez a párhuzamos idősík nem rossz ötlet... sőt de akkor az azt jelenti, hogy ugyanazzal a szereplővel lehet az ember egyszerre két helyen csak más-más időben? Vagy más-más karakternek kell lenniük (mondjuk itt kerülhetne előtérbe a multikarizás...) ? Először is, köszönöm szépen Talán még sosem mondták nekem ennyien a b. sz.-t!
Másodszor pedig: ha paralell idősíkkal játszol, akkor az magába foglalja a következőket: - ugyanazzal a karakterrel játszol - egyszerre több helyen (topicban) írsz, tehát kari más-más eseményekben, kalandokban vesz részt. Viszont! Tegyük fel, hogy Kispista, a kari, megismerkedik egy másik fórumozóval, teszem azt, Kispiroskával. Az egyik topicban még csak a bemutatkozás kijátszása megy, egy egészen más helyen (pl az iskolában) meg már jóbarátokként üdvözlik egymást, vagy lógnak el egy tanóráról. Tehát az események minden esetben megtörténtnek számítanak, nem fontos az, hogy mondjuk a két példa-játékot user közvetlenül egymás után küldi el. Remélem, ez érthető volt... - mivel itt idősíkról beszélünk, így nyilván nem csak a helyszín, de az idő is lehet más. Pl egymás után küldesz el két reagot két különböző helyszínre: [utca]*Kispista fütyörészve sétálgat a verőfényes napsütésben, mikor meghallja a déli harang tompa kongását.*
[hálószoba]*Kispista belebújik a pizsamájába, de elalvás előtt még gyönyörködik egy kicsit a kerek Hold sápadt fényében, mikor észrevesz a távolban egy hullócsillagot...*
Ezt persze nem így kell elképzelni. Mondom, mindkét bejegyzés a megfelelő topicba kerül. Egy dologra kell azonban vigyázni! Hogy ne találkozz saját magaddal Najó, szóval ezt sem mindenkinek kell csinálnia, sőt. Jobb, ha előbb ízlelgeted a dolgot, ugyanis ügyesen kell később 'egybesodorni' a szálakat.
De sztem ez egy hasznos dolog. Talán fel kéne terjesztenem ezt a módszert a mi kis rendi gyűléseinken?^^ | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| |
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 12:35 | |
| Boldog szülit Satine, bocs hogy eddig nem írtam de szarakodott a netem, hol feltudtam jönni 2 perce, hol 1napig nem engedett fel, na mind1 megjavult. Heh boldog szülit nekem is xD tegnap lettem 14.Mostmá büntethető vokxD Ja amúgy másik mentsváram a tanulás, a délutáni előkészítők, és az edzések(nameg az a rohadt 2moons hogy nem tok lekattanni róla) Zárom soraimat: Még1x boldog szülinapot Satine! | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| |
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 15:18 | |
| Bár pár percet késve (cöhh, mit bezélek?... hisz egy negyedóra... : P ), de úgy gondolom, hogy még mindig az elsők között szolgálatra jelentkezem. Szijja, Holdsáp ^^ | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off-topic | |
| |
|
| |
| Off-topic | |
|