ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/

Bűbájcsapda Mágusakadémia

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Off-topic

Go down 
+18
Myrddin Alberic Igraine
Lucius Leonardo Lopteus
Amythia M. Lixfise
Mesélő
Anton G. Holland prof
Angela Mimoso professzor
Kyle Daves
Christopher Highlighter
Edward Hyde professzor
Bastiano Coimbra de la C.
Holdsáp
October York
Daniel Koltai
Zachary James Wortham
Alicia R. N. Smith
Satine McGregor
Emily Wonder
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő
Hozzászólások száma : 329
Képesség : benső szem képessége
Foglalkozás : prefektus, diák
Registration date : 2007. Aug. 21.

Kalandlap
Képesség szintje:
Off-topic - Page 8 Left_bar_bleue25/100Off-topic - Page 8 Empty_bar_bleue  (25/100)
Évfolyam: 4

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeVas. 25 Nov. 2007 - 16:11

Ja és igen, Booldog születésnapot minden szülinaposnak. Very Happy Utólag vagy éppen előre, szóóval az összejövetelen majd megünnepeljük Igraine professzort, Satinet és Ottovakot is! Very Happy Még egyszer boldog születésnapooot!
Vissza az elejére Go down
Alicia R. N. Smith

Alicia R. N. Smith

nő
Hozzászólások száma : 212
Foglalkozás : diák
Registration date : 2007. Aug. 24.

Kalandlap
Képesség szintje:
Off-topic - Page 8 Left_bar_bleue0/0Off-topic - Page 8 Empty_bar_bleue  (0/0)
Évfolyam: 3

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeVas. 25 Nov. 2007 - 20:10

Jaja, kiakasztóan elfogytunk :( Télleg jól jönne az az időpont.... Éss igenn, csatlakozok Holdsáphoz, happppyyy birthday minden szülinaposnak! :)))
Christopher Highlighter

Christopher Highlighter

Férfi
Hozzászólások száma : 165
Foglalkozás : Tanuló

Kalandlap
Képesség szintje:
Off-topic - Page 8 Left_bar_bleue3/100Off-topic - Page 8 Empty_bar_bleue  (3/100)

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeVas. 25 Nov. 2007 - 21:01

Hát télleg kellene egy időpont amikor sokan vagyunk...csak én mostanába inkább 2moonsozok[online játék 17éven felülieknek, de nem ilyen netes hanem rendes game.Pl.:conquer,silkroad,eudemons,Zero,CrazyTao(ritkaszar)...]Viszont ha lenne időpont sztem feljönnék

És télleg boldog szülinapot
Daniel Koltai

Daniel Koltai

Férfi
Hozzászólások száma : 144

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeVas. 25 Nov. 2007 - 21:43

Én jövő hétvégen majdnem biztos, hogy ráérek, attól függ majd, közbejön-e valami
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 121
Registration date : 2007. Aug. 17.

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeVas. 25 Nov. 2007 - 23:33

Nos, kérem szépen (ááááá, ezt a tanszékvezető professzorunk szokta mondani! Jujj :S Very Happy), akkor mit szólnátok a jövő szombat, mondjuk délután 1-hez? Addigra talán az álomszuszékok (mint én Razz) is felkelnek, rendbe szedik magukat, ésatöbbi ésatöbbi... Na? Ééééés akkor folytathatnánk pl. a megkezdett kalandot az Alagsorban, az Északi Toronyban, és esetleg eljutnánk valahova, ahonnan majd megint lehet folytatni Very Happy
Krhm... prefikéim, mindjárt írok tudjátokhova Very Happy
https://bubajcsapda.hungarianforum.com
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:
Off-topic - Page 8 Left_bar_bleue25/100Off-topic - Page 8 Empty_bar_bleue  (25/100)

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeHétf. 26 Nov. 2007 - 19:57

Oksa, benne vagyok, szerintem nekem jó a szombat 1 óra, de aztán ám tényleg mindenki szíveskedjék feltolni magát ekkor, mert a multkor itt vártam kora délután óta erre csat hétkor jöttek fel. Razz Ohó, és Satiiine kerülj addigra előőőő
Christopher Highlighter

Christopher Highlighter

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:
Off-topic - Page 8 Left_bar_bleue3/100Off-topic - Page 8 Empty_bar_bleue  (3/100)

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeHétf. 26 Nov. 2007 - 21:21

Hát én nem tom, pénteken leszek 14 szal szombaton sztem megyünk nagyiékhoz kaja stb :'(
Majd ha tok felnézek de nem garantálom, és előre szólok nehogy aztán én legyek az aki mindenből kimarad.Ja és ez vonatkozik multikarimra is xD
Daniel Koltai

Daniel Koltai

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeHétf. 26 Nov. 2007 - 22:38

Na, ez az, ami nekem nem jó. De majd később megpróbálok felnézni, mondjuk ki kéne tartani fél négyig, addigra csak itthon leszek szombaton. Titeket csak arra kérnélek, hogy szereplőmet vigyétek magatokkal.
Satine McGregor
Prefektus
Prefektus
Satine McGregor

nő
Hozzászólások száma : 284
Foglalkozás : Diák / Prefi
Registration date : 2007. Aug. 19.

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeHétf. 26 Nov. 2007 - 23:21

HOLAAAA!!!
Szörnyűséges hétvégék, tanulás, művtörizés, logaritmusok, nagymamák és jópofizás... ennyi elég magyarázatképp? Razz
Szombaton 1-kor? Hát ha hazaérek addig... meg aztán, sztem öcsém lesz a gépen, de azért megpróbálom.
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeSzer. 28 Nov. 2007 - 19:11

Na ez a Greg avatar azéért már tetszetős. Very Happy Olyan nem is tudom milyen, de olyan. Ma nem vagyok a szavak embere Razz
Gregory Omen

Gregory Omen

Férfi
Hozzászólások száma : 7
Képesség : én bármire képes lennék... ;)
Foglalkozás : enyém a világ!
Registration date : 2007. Nov. 26.

Kalandlap
Képesség szintje:
Off-topic - Page 8 Left_bar_bleue100/100Off-topic - Page 8 Empty_bar_bleue  (100/100)
Évfolyam: felnőtt karakter

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeSzer. 28 Nov. 2007 - 22:47

Valld be, hogy tetszem! *csibészmosoly* Wink
Aaaa... pedig ma jönnék játszani, vagy valami, de nem megy. Még meg kell csinálnom a matekot (normál esetben nem izgatom magam emiatt, de motivál az a felajánlott ötös - 2 db feladat ellenében. ilyen partit nem hagyok ki!); sütnöm kell tökmagos pogácsát, meg már folytatnám a Jude Law-s portrét Razz
Szóval ma passzolok...
Edward Hyde professzor
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Edward Hyde professzor

Férfi
Hozzászólások száma : 123
Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója

Kalandlap
Képesség szintje:
Off-topic - Page 8 Left_bar_bleue100/100Off-topic - Page 8 Empty_bar_bleue  (100/100)
Évfolyam: felnőtt karakter

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 29 Nov. 2007 - 16:41

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK FÓRUMUNK OSZLOPOS TAGJÁNAK, SATINE-NAK!!
lol! Very Happy
http://bubajcsapda.uw.hu
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 29 Nov. 2007 - 18:55

Még legalább száz ilyet Satine. Very Happy Szóval boldog születésnapot!
Daniel Koltai

Daniel Koltai

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 29 Nov. 2007 - 20:44

Kicsit szerényebben, de csatlakozom az előttem szólókhoz, szóval boldog szülinapot
Satine McGregor
Prefektus
Prefektus
Satine McGregor

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 29 Nov. 2007 - 22:30

Nagyon szépen köszönöm nektek, és user üzeni, hogy úgyszintén! Aranyosak vagytok Very Happy
*vidul*
Daniel Koltai

Daniel Koltai

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimePént. 30 Nov. 2007 - 18:57

Mondom, hogy ez csak akkor lehetséges, ha sokan vannak. Az a lényege, hogy két vagy több szerepjáték folyik egy helyen, felhasználók egyszerre írják őket, de az egyik mondjuk három nappal később játszódik, mint a másik, így az egyik játék szereplői nem reagálhatnak a másikra
Satine
Vendég

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimePént. 30 Nov. 2007 - 20:11

Satine vagyok...

Koltai: de most képzeld el a helyzetet. 6-7 játékos ír egyszerre, egy topicba - mivel mi (sajnos) sokszor nem vagyunk egymás iránt annyi türelemmel, hogy megvárjuk a reakcióját. Totális káosz lenne, ha az a 6-7 ember egyszerre 'beszélne'. Honnan tudja bárki is, hogy melyik bejegyzés milyen idősíkban játszódik, ha egymást követik a pl október 7-i és november 20-i események? Mit egymást követik... egymást váltogatják!

A párhuzamos idősíknak pont az a jellegzetessége, hogy más a helyszín (sokszor az idő is), így egy topicon belül nincs kavarodás a hozzászólásokat illetően. Azért is voksolok az említett módszer mellett, mert ezzel egyszerre játszhatsz akár az összes fórumozóval, plusz ha egy szituáció beragad, mert mondjuk a partnered vakációra ment, akkor sem kell a kardodba dőlnöd, hiszen bármikor továbbvezetheted egy másik cselekményed szálát.

ui.: bocsánat, hogy nem jelentkeztem be, csak most zugnetező vagyok pár percre, de már megyek is (sztem este jövök Wink)
Daniel Koltai

Daniel Koltai

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimePént. 30 Nov. 2007 - 20:16

Csak egy ötlet volt, amit bármikor vissza lehetett utasítani. Bár így visszanézve tényleg nem tűnik jó ötletnek
Alicia R. N. Smith

Alicia R. N. Smith

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimePént. 30 Nov. 2007 - 23:05

Bocsi, hogy így késlekedek vele, csakhogy éjfélig nyúló tanulások és házidolgozatok hete volt ez nálam, egy percnyi időm sem volt, amit gép előtt tölthettem volna... szóval csak annyit akarok, Satine, biztos kitalálod, boooldog szülinapot, így utólag is (habár ha jól emlékszem ezt már egyszer leírtam, vagy nem?... höhh, nincs kedvem utánanézni... mindenesetre azért még lehet, hogy párszor elismétlem ^^ ) !

Amúúúgy, ez a párhuzamos idősík nem rossz ötlet... sőt :) de akkor az azt jelenti, hogy ugyanazzal a szereplővel lehet az ember egyszerre két helyen csak más-más időben? Vagy más-más karakternek kell lenniük (mondjuk itt kerülhetne előtérbe a multikarizás...) ?
Satine McGregor
Prefektus
Prefektus
Satine McGregor

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 1 Dec. 2007 - 1:27

Alicia R. N. Smith írta:

Amúúúgy, ez a párhuzamos idősík nem rossz ötlet... sőt Smile de akkor az azt jelenti, hogy ugyanazzal a szereplővel lehet az ember egyszerre két helyen csak más-más időben? Vagy más-más karakternek kell lenniük (mondjuk itt kerülhetne előtérbe a multikarizás...) ?

Először is, köszönöm szépen Smile Talán még sosem mondták nekem ennyien a b. sz.-t! Smile

Másodszor pedig: ha paralell idősíkkal játszol, akkor az magába foglalja a következőket:
- ugyanazzal a karakterrel játszol
- egyszerre több helyen (topicban) írsz, tehát kari más-más eseményekben, kalandokban vesz részt. Viszont! Tegyük fel, hogy Kispista, a kari, megismerkedik egy másik fórumozóval, teszem azt, Kispiroskával. Az egyik topicban még csak a bemutatkozás kijátszása megy, egy egészen más helyen (pl az iskolában) meg már jóbarátokként üdvözlik egymást, vagy lógnak el egy tanóráról. Tehát az események minden esetben megtörténtnek számítanak, nem fontos az, hogy mondjuk a két példa-játékot user közvetlenül egymás után küldi el. Remélem, ez érthető volt...
- mivel itt idősíkról beszélünk, így nyilván nem csak a helyszín, de az idő is lehet más. Pl egymás után küldesz el két reagot két különböző helyszínre:
[utca]*Kispista fütyörészve sétálgat a verőfényes napsütésben, mikor meghallja a déli harang tompa kongását.*

[hálószoba]*Kispista belebújik a pizsamájába, de elalvás előtt még gyönyörködik egy kicsit a kerek Hold sápadt fényében, mikor észrevesz a távolban egy hullócsillagot...*

Ezt persze nem így kell elképzelni. Mondom, mindkét bejegyzés a megfelelő topicba kerül.
Egy dologra kell azonban vigyázni! Hogy ne találkozz saját magaddal Smile Najó, szóval ezt sem mindenkinek kell csinálnia, sőt. Jobb, ha előbb ízlelgeted a dolgot, ugyanis ügyesen kell később 'egybesodorni' a szálakat.

De sztem ez egy hasznos dolog. Talán fel kéne terjesztenem ezt a módszert a mi kis rendi gyűléseinken?^^
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 1 Dec. 2007 - 1:45

Én még mindig a hagyományos sokan vagyunk, folyamatosan írunk és akkor történik minden amikor éppen módszer híve vagyok. Razz
Christopher Highlighter

Christopher Highlighter

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 1 Dec. 2007 - 12:35

Boldog szülit Satine, bocs hogy eddig nem írtam de szarakodott a netem, hol feltudtam jönni 2 perce, hol 1napig nem engedett fel, na mind1 megjavult.
Heh boldog szülit nekem is xD tegnap lettem 14.Mostmá büntethető vokxD
Ja amúgy másik mentsváram a tanulás, a délutáni előkészítők, és az edzések(nameg az a rohadt 2moons hogy nem tok lekattanni róla)
Zárom soraimat: Még1x boldog szülinapot Satine!
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 1 Dec. 2007 - 14:59

Fórumidő szerint egyetlen egy percetek van megérkezni... Razz
Alicia R. N. Smith

Alicia R. N. Smith

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 1 Dec. 2007 - 15:18

Bár pár percet késve (cöhh, mit bezélek?... hisz egy negyedóra... : P ), de úgy gondolom, hogy még mindig az elsők között szolgálatra jelentkezem. Szijja, Holdsáp ^^
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 1 Dec. 2007 - 15:22

Sziiia Al Very Happy Na legalább nem hiába vártam, pedig épp terveztem lelépni cseresznyés rétest készíteni. Lehet 20 percre így is el kell tűnnöm, de egyelőre vagyok.
Ajánlott tartalom

Off-topic - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Off-topic   Off-topic - Page 8 Icon_minitime

Off-topic
Vissza az elejére 
8 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Zene-topic

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/ :: Általános :: Off-szoba-
Ugrás: