| Off-topic | |
|
+18Myrddin Alberic Igraine Lucius Leonardo Lopteus Amythia M. Lixfise Mesélő Anton G. Holland prof Angela Mimoso professzor Kyle Daves Christopher Highlighter Edward Hyde professzor Bastiano Coimbra de la C. Holdsáp October York Daniel Koltai Zachary James Wortham Alicia R. N. Smith Satine McGregor Emily Wonder Bűbájcsapda Mágusakadémia 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Angela Mimoso professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 92 Age : 39 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : alakváltás, telepátia Foglalkozás : igazgatóhelyettes Registration date : 2007. Aug. 20.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| |
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 15:32 | |
| Okkés, Al kezded? Áh, akkor Holdsáp is két idősíkra szakad.. | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 15:37 | |
| Één? Öhh, hol, hova, mikor?... na jó, mindenesetre írok vmit a folyosóra : P | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 15:40 | |
| Na de nekem soksok pillanat, ebéd következik. És háát nem tudom hova.. Mindjért megbeszéljük, addig remélem még többen bukkanunk fel. | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
| |
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 15:57 | |
| Oksi, én lehet ellépek most tennivenni, mert elég sok házim van, szóval.. Hát nem tudom. Azért megpróbálok még itt maradni, csak majd lassan reagálok lehet. | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 16:19 | |
| Bocsi, hogy késtem. Cöhh, miért nincs itt senki? Hisz megbeszéltük... már negyed három, és senki... Holdsáp, érted ezt?... Mindenesetre azért egyedül nem kezdünk bele. Ha valaki véletlenül feltévedne, írjon... | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| |
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 17:46 | |
| Sejtettem, hogy ez lesz. Még kicsit reméltem is, hogy így csúszik | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 17:48 | |
| Majd este jövök, addig mozi | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 17:53 | |
| Én meg várok, amíg még legalább ketten feljönnek. Így kellene, különben ebből se lesz semmi | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 17:59 | |
| Szia, Daniel. Nahh, sztem toljuk el az egészet. Addigra Holdsáp visszajöön, és lehet, hogy a többiek is feldugják az orrukat a fórumra... Ha eddig nem jöttek, már csak később fognak. Esetleg egy-kettő beszállingózik. De ha feljönnek, fogják látni, hogy miben egyeztünk meg, nem igaz?
Angela, én magam minek kezdjem el, ha nekem egy üzenet után mennem is kell? Cöhh, Holdsáppal azért nem fogtunk bele, mert egyszer ide kellett mennünk, egyszer oda...
A hozzászólást összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 1 Dec. 2007 - 20:24-kor. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 92 Age : 39 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : alakváltás, telepátia Foglalkozás : igazgatóhelyettes Registration date : 2007. Aug. 20.
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 18:39 | |
| Na figyeljetek. Mióta is játszotok a BM-en? Már vagy 3 éve, igaz? Sőt, több ideje! Nem hiszem el, hogy képtelenek vagytok kitalálni valamit! Ha írtok egy reagot, akkor azt úgyis látja az, aki felnéz, és tud válaszolni!! Tehát ha pl. senki sincs a fórumon, de a jó játékos meglátja, hogy valami történik, akkor esetleg megnézi, és válaszol rá, s nem kattint azonnal az X-re a jobb felső sarokban. Legközelebb nem tűrök el ilyet!! Ha már megbeszéltük, hogy szerepjáték, és legalább ketten vannak fenn (mint ma Holdsáp és Alicia), vagy akár csak egy ember, akkor is TESSÉK ELKEZDENI A JÁTÉKOT! Koltai, te hónapok óta ezt csinálod: jaj, nincs fent senki, nem akarok játszani - megy a nyavajgás. Elég volt most már! Erőltessétek meg a fantáziátokat, és nyomás reagot írni! | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 18:52 | |
| Na én most jöttem fel 2moonsba GW volt, vesztettünk + megint csomó enemy rámjött 10perc alatt kinyírtak vagy 5x szal most ideges lettem arra a gamere, took lenni.Megpróbálnám én egyedül a játékot de fantáziám mostanába kevesebb mint a fehér hollók aránya a marson.Azért ha valaki ír reagot írok rá, nem vonom ki magam de kezdeményezni nem tok.Sorry | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 1 Dec. 2007 - 18:59 | |
| Már belekezdtem. Nem tudom, mi lesz belőle, de legalább megpróbáltam | |
|
| |
Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 1:06 | |
| Angela, megmentőm! Már kezdett megfogalmazódni a fejemben az, amit leírtál. Emberek, ne keserítsetek, tényleg Én előre szóltam, hogy valószínűleg nem fogok tudni feljönni megbeszélt időpontra, hiszen mégsem vehetem el öcsém saját gépét... de ne legyen az, hogy fagy a játék csak azért, mert senki nem képes (vagy nem elég bátor?? ennyi idő után???) írni. Tudom, hogy Holdsáp és én kezdtük el az Omen-ezést, de ez nem jelenti azt, hogy megáll az élet nélkülünk. Egyégként is: a szerepjáték általában nem egyetlen kalandot ölel fel, és bontogat időről-időre. Tessék új szálakat elindítani! Találjatok ki kalandokat, bővítsétek vele a karakterek életét, személyiségét! Jellemfejlődést akarok látni! Nem hiszem, hogy nektek kéne ötleteket adnom kalandokhoz. Van egy Omen-szál, oké, de hol marad az izgalom, ha nem bonyolítjuk az ügyet egyéb eseményekkel? És ó, fájdalom, de ez nem csak a staff dolga. Sőt...
Nagyon nem akartam ezt a 'dorgálós' reagot, de egyszerűen... ne féljetek játsszani... Tudtok ti kreatívak lenni, na!
ui: Chriss, neked is köszönöm, és hasonlókat kívánok | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| |
| |
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 1:13 | |
| | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 1:18 | |
| Nos, valóban jár a két pont.Am majd ha lejönnél Diákok Társalgójába karim odaadhatná ajándékát karidnak:)Már egy ideje gondolkodtam azon hogy mi legyen, szal télleg odaadnám:) Lehet baromság, lehet nem én hasznosnak találom:) | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 1:28 | |
| | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 1:28 | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 1:45 | |
| Öhm, a p.idősík szerint... najó, szóval elvileg Holdsáppal mi már korábban is ott voltunk, csak aztán időt bontottunk. Ergo majd írok oda is, de nyugodtan meg is szólíthatsz.
Akkor neked is jóéjt!
ui.: naaa, látom az este még a mi jó Antonunk is aktivizálta magát egy reag erejéig :DD
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 2 Dec. 2007 - 2:15-kor. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 1:54 | |
| Figyelem! Szeretném felhívni egyes egyének figyelmét arra, hogy mostantól szigorúan büntetjük a következőket: - két mondatnál rövidebb reag (egy-egy mondat olyan 5-6 szó minimum!!) - rossz, pongyola helyesírás - elgépelési hibák - szóközhiány a vesszők, illetve egyéb írásjelek után. | |
|
| |
Kyle Daves
Hozzászólások száma : 27 Age : 32 Registration date : 2007. Aug. 30.
Kalandlap Képesség szintje: (1/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 13:14 | |
| Mondjuk az ilyet? Nekem most iskolám van, így nehezen tudok csak feljönni, vagy elfelejtem, vagy nem érek rá... De örülök, hogy nem lettem törölve. | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off-topic | |
| |
|
| |
| Off-topic | |
|