| Off-topic | |
|
+18Myrddin Alberic Igraine Lucius Leonardo Lopteus Amythia M. Lixfise Mesélő Anton G. Holland prof Angela Mimoso professzor Kyle Daves Christopher Highlighter Edward Hyde professzor Bastiano Coimbra de la C. Holdsáp October York Daniel Koltai Zachary James Wortham Alicia R. N. Smith Satine McGregor Emily Wonder Bűbájcsapda Mágusakadémia 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Angela Mimoso professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 92 Age : 39 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : alakváltás, telepátia Foglalkozás : igazgatóhelyettes Registration date : 2007. Aug. 20.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 13:37 | |
| - Kyle Daves írta:
- Mondjuk az ilyet?
Nekem most iskolám van, így nehezen tudok csak feljönni, vagy elfelejtem, vagy nem érek rá... De örülök, hogy nem lettem törölve. Mi kivetnivaló lenne ebben a mondatban? Szóközök jó helyen vannak, helyesírás megfelelő, nincsenek elgépelések sem - nem értem, mi a probléma. Ráadásul nem szerepjátékos topic, szóval még a hozzászólás hosszával nincs semmi gond (bár jegyezzük meg, az off-topicokban sem szeretnénk látni egy-két szavas mondatokat, szóval oda is legalább 2 mondat kell!!). | |
|
| |
Amythia M. Lixfise Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 132 Age : 39 Foglalkozás : javasasszony Registration date : 2007. Aug. 26.
| |
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 14:15 | |
| Annyira írnék valamit... Lehet, hogy belekezdek a párhuzamos idősík gyakorlásába, egy ideig úgyis biztos eltart, amíg megszokom :) persze azért igyekszeeem... ^^ | |
|
| |
Hozzászólások száma : 92 Age : 39 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : alakváltás, telepátia Foglalkozás : igazgatóhelyettes Registration date : 2007. Aug. 20.
| |
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 20:54 | |
| Ez az este körübelül mikorra értendő?kizárólag éjfél körüli időpont jöhet szóba, vagy már nyolckor letiltás lesz? | |
|
| |
| |
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
| |
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 20:58 | |
| Oksa.És ez amolyan "aki itt van éjfélkor az kiebrudaljuk" feeling lesz vagy aki ittvan az maradhat és végignézheti a "meglepetés" kialakulását? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 2 Dec. 2007 - 21:00 | |
| Mikor eljön az idő, a fórum átkerül egy ún. szerkesztői módba, amikor csak a staffok léphetnek be, szóval... sajnos mindenki, aki nem staff, automatikusan kilép a következő frissítéskor a fórumból. Úgyhogy "aki itt van, azt kitoloncoljuk" c. történet lesz.. | |
|
| |
Bűbájcsapda Mágusakadémia Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 121 Registration date : 2007. Aug. 17.
| |
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 3 Dec. 2007 - 8:11 | |
|
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 3 Dec. 2007 - 8:12-kor. | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 3 Dec. 2007 - 8:12 | |
| wow, én is sozton Al véleményét.Télleg jó | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 3 Dec. 2007 - 8:19 | |
| kedves adminok, őszintén...nem durva kicsit a Hangok Terme?nem akarok kötözködni, tényleg naon karácsony feeling meg minden, de én durvának érzem kicsit:) | |
|
| |
Edward Hyde professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 123 Age : 54 Tartózkodási hely : ismeretlen Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (100/100) Évfolyam: felnőtt karakter
| |
| |
Scott Wilde Prefektus
Hozzászólások száma : 99 Age : 34 Tartózkodási hely : Hol itt, hol ott :) Képesség : kifejlődőben lévő erőteljes empatikus készség Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Nov. 10.
Kalandlap Képesség szintje: (10/100) Évfolyam: 5
| Tárgy: Re: Off-topic Kedd 4 Dec. 2007 - 18:39 | |
| Tiszta pofás lett az oldal. Engem speciel nem zavar semmi a téliességében, kifejezetten ösztönző tud lenni, elvégre december van vagy mi a szösz. | |
|
| |
Bűbájcsapda Mágusakadémia Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 121 Registration date : 2007. Aug. 17.
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 8 Dec. 2007 - 1:35 | |
| Mint azt már bizonyára észrevettétek, a mai nappal alkottunk egy új felhasználói csoportot: Eltávozott karakterek. Ahogy az ottani leírásban is látszik, ide azok a karakterek tartoznak, akiknek júzerjei már jó ideje nem léptek be a fórumra, vagy épp nem írtak reagot sehova, egy szóval semmi életjelet nem adtak magukról. Amennyiben azonban jelzik visszatértüket az oldalra, karakterüket visszahelyezzük eredeti helyére, így tehát nem vesztenek el semmit. Aki átkerül ebbe a csoportba, azt kéretik kihagyni a játékból távolléte idejére, ha benne van valamilyen szituációban! Ez esetben - ha valamelyik prefi is részt vesz az adott kalandban, akkor ők veszik át NJK-ként a kariját épp annyi időre, hogy el tudják távolítani a színről. Ha nem, akkor valamelyik adminé az adott kari | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| |
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 8 Dec. 2007 - 21:43 | |
| Én már elvetettem a társalgóban ülést, most a Hangok Termének jegén heverek | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 8 Dec. 2007 - 21:51 | |
| Oks, akkor az egyes számú társalgóban ülést én is elvetem. | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 8 Dec. 2007 - 21:53 | |
| | |
|
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 8 Dec. 2007 - 21:58 | |
| Én most úgyis megyek, mindjárt keződik a Csillag születik | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| |
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 8 Dec. 2007 - 23:46 | |
| Sorry hogy nem voltam. 2moonson egész nap dupla exp volt, 7 és 9 óra között pedig 4x-es exp(4x olyan jól fejlődtt mindenki, a gyengébbek kedvéért) ezért ott töltöttem az időm egész nap:(szégyellem magam, de nem hagyhattam ki | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 9 Dec. 2007 - 0:08 | |
| Ooooh igen, még Holdsáp negyedik helyszínként Scottal is van a Nagyteremben. | |
|
| |
Lucius Leonardo Lopteus
Hozzászólások száma : 38 Age : 62 Registration date : 2007. Oct. 14.
| Tárgy: Re: Off-topic Kedd 11 Dec. 2007 - 16:06 | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off-topic | |
| |
|
| |
| Off-topic | |
|