| Megválaszolandó kérdések | |
|
+7Christopher Highlighter Alicia R. N. Smith Angela Mimoso professzor Elizabeth McSweeney Edward Hyde professzor Daniel Koltai Satine McGregor 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| |
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Hétf. 27 Aug. 2007 - 13:12 | |
| Nem tudom, mások hogy vannak vele, de nekem nem működik a chat. Semmit nem tudok vele csinálni | |
|
| |
Edward Hyde professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 123 Age : 54 Tartózkodási hely : ismeretlen Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (100/100) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Hétf. 27 Aug. 2007 - 13:23 | |
| Nos, ez Internet Explorernél valóban elég kellemetlen dolog, de Mozillával és Operával működik a chat is. Sajnos nem tudom, IE-vel mi baja, és nem is nagyon tudok ellene semmi tenni. Ha kéne más böngésző, nézd meg a www.download.com oldalt. Ezen meg lehet találni mindig a legújabb verziót. | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Hétf. 27 Aug. 2007 - 13:26 | |
| Lehet, de ezen kívül megvagyok az explorerrel. Akkor inkább az off-szobát használom. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| |
| |
Hozzászólások száma : 123 Age : 54 Tartózkodási hely : ismeretlen Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója Registration date : 2007. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Hétf. 27 Aug. 2007 - 13:32 | |
| - Daniel Koltai írta:
- Lehet, de ezen kívül megvagyok az explorerrel. Akkor inkább az off-szobát használom.
Ahogy gondolod, de mondom, Mozillával és Operával is működik. Persze a legújabb verzió a biztos | |
|
| |
Elizabeth McSweeney
Hozzászólások száma : 17 Age : 32 Képesség : Tűz elemista Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 1
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Hétf. 27 Aug. 2007 - 20:37 | |
| Ööö... nekem IE motorú böngészőm van és perfektül működik... Szóval a program alapjával nincs gond... ^^ | |
|
| |
Angela Mimoso professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 92 Age : 39 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : alakváltás, telepátia Foglalkozás : igazgatóhelyettes Registration date : 2007. Aug. 20.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Pént. 31 Aug. 2007 - 18:24 | |
| Letöltöttem az IE 7-et, és szépen megy a chat | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Vas. 2 Szept. 2007 - 19:42 | |
| Lenne pár kérdésem ezzel az animágiával kapcsolatban. Sajnos régen nagyon unalmas állatot választottam, amivé váljak, a kutyát. Most már sokkal jobb ötleteim is lennének - de ezt már nem tudom megváltoztatni. Ez fix, és én ezt tudom. Csak az a kérdésem, hogy aki már megtanulta az animágiát, az hogy lesz ezzel a tanfolyammal? Megtanulja újra ugyanazt, vagy bevallja pár mínuszpont ellenében hogy ő már animágus?... Egyáltalán el lehet felejteni az animágiát? Vagy történhet olyasmi, mint a patrónussal, hogy megváltozik az alakja? | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Vas. 2 Szept. 2007 - 19:51 | |
| Különben olvasom a könyvtárban, hogy az animágia összetett dolog. Hát akkor már végképp nincs esély arra, hogy Alicia más állattá változzon, ugyanis az ő nagyanyjának volt egy kutyája, amit annnyira szeretett, hogy egy félév múlva utánahalt (jesszusom, mennyi mindent tudnék még írni még a családról az előtörténetbe...), és valószínűleg Alicia génjeiben is benne van a kutyákhoz való kötődés... Akkor már csak nagyon remélem, hogy mindenki jó egzotikuuus állatot választ, hogy ne tűnjön ki a dolog...(: | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Vas. 2 Szept. 2007 - 19:54 | |
| aha én azt fogok...mivel a kígyó túlságosan is Voldemortos ezér madárpók lesz a karakterem...ennél nem took egzotikusabb állatot így hirtelen, meg amúgy is ezt akartam:P | |
|
| |
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Vas. 2 Szept. 2007 - 20:41 | |
| - Alicia R. N. Smith írta:
- Különben olvasom a könyvtárban, hogy az animágia összetett dolog. Hát akkor már végképp nincs esély arra, hogy Alicia más állattá változzon, ugyanis az ő nagyanyjának volt egy kutyája, amit annnyira szeretett, hogy egy félév múlva utánahalt (jesszusom, mennyi mindent tudnék még írni még a családról az előtörténetbe...), és valószínűleg Alicia génjeiben is benne van a kutyákhoz való kötődés... Akkor már csak nagyon remélem, hogy mindenki jó egzotikuuus állatot választ, hogy ne tűnjön ki a dolog...(:
Hát igen, a könyvtáros dolgokat nagyon ajánlatos visszaolvasni... és még egyszer hát igen... Alicia ahhoz már túl sokszor kijátszotta a képességét, hogy változtatni tudjunk rajta. Egyébként is a gének... És most mondhatnám, hogy 'pedig mi megmondtuk, hogy az animágia így-meg úgy". De azt akkor sem mondanám, hogy a kutya egy unalmas állat lenne! Chriss: a kígyót is nyugodtan választhatod Bár azt kell mondanom, hogy a madárpók különleges választás. Remélem, hogy az animágus-jelöltek is elég kreatívak lesznek majd | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Hétf. 3 Szept. 2007 - 7:18 | |
| Sajnos már elküldtem Mimoso-nak pm-ben a farkaspókot, és ha lehetne sem kérnék már mást...A kígyót amúgy a "hőlátás" miatt szerettem volna. Tök jó lehet csak a hőt érzékelni nem? | |
|
| |
Emily Wonder
Hozzászólások száma : 43 Age : 31 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : Metamorfmágus Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| |
| |
Mesélő Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 17 Képesség : bárkivel elhitet bármit Foglalkozás : mindenkori Kalandmester Registration date : 2007. Aug. 23.
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Hétf. 3 Szept. 2007 - 12:28 | |
| Emily, azt kell mondjam, hogy a főnixet nem fogja engedélyezni a többi admin. Ennyi erővel kelpivé vagy sárkánnyá is változhatnál... Én azt mondom, keress más állatot, ami nem varázslény! | |
|
| |
| |
| |
Emily Wonder
Hozzászólások száma : 43 Age : 31 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : Metamorfmágus Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Hétf. 3 Szept. 2007 - 16:00 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Emily Wonder
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Hétf. 3 Szept. 2007 - 17:35 | |
| | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Pént. 7 Szept. 2007 - 21:52 | |
| Kérdésem a következő: arról volt szó hogy minden hó 3.-án a karik kapnak úgynevezett "zsebpénzt", a szerepjátéktól függően...Nah erről karit és user hogyan szerez tudomást? | |
|
| |
Lucius Leonardo Lopteus
Hozzászólások száma : 38 Age : 62 Registration date : 2007. Oct. 14.
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Vas. 21 Okt. 2007 - 15:47 | |
| kérdésem a következő: A multikarik találkozhatnak?Tehát kihalt fórum és usernek van 2 karija akkor a 2 talizhat 1mással vagy sem? | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Vas. 21 Okt. 2007 - 17:04 | |
| Noss, válaszolva a kérdésre, igen persze, a multikarakterek találkozhatnak. Végülis két külön karakterről van szó, csak user közös, de a szerepjátékot ez nem érinti. Csak ügyelj arra, hogy ne legyen feltünő, hogy azonos ember irányítja a két karaktert. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Vas. 21 Okt. 2007 - 19:44 | |
| - Christopher Highlighter írta:
- Kérdésem a következő:
arról volt szó hogy minden hó 3.-án a karik kapnak úgynevezett "zsebpénzt", a szerepjátéktól függően...Nah erről karit és user hogyan szerez tudomást? Christopher, erről az őszi szünetben gondoskodunk majd, ne aggódj. Akkor elvileg bepótoljuk az elmaradásokat, amik bizony most már rémisztő méreteket öltöttek... | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Kedd 30 Okt. 2007 - 0:30 | |
| Én azt kérdezném meg, hogy ha valaki másodrebdű szereplőt kér, és annak írja az előtörténetét, akkor is kell próbajátékot írni? | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések Kedd 30 Okt. 2007 - 0:31 | |
| Én azt kérdezném meg, hogy ha valaki másodrebdű szereplőt kér, és annak írja az előtörténetét, akkor is kell próbajátékot írni? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Megválaszolandó kérdések | |
| |
|
| |
| Megválaszolandó kérdések | |
|