ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/ Bűbájcsapda Mágusakadémia |
|
| Cherry Queen | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Cherry Vendég
| Tárgy: Cherry Queen Vas. 16 Szept. 2007 - 11:37 | |
| Név: Cherry Queen Születés helye és ideje: London, 1992. 05. 13. Kor:15 Neme: lány
Életrajz: Cherry Londonban született egy mugli családban. Szülei egyszerű vállalkozók, akik közös üzletet vezetnek a belvárosban, mióta Cherry az eszét tudja, emelett igen jó humorral megáldott emberek, mint ezt már a névadásnál bebizonyították. Cherry soha nem volt elég hálás ezért. Mindig jó tanuló volt, lelkes és szorgalmas, de a mágiáról csak könyvekben olvasott. Mindig is érdekelte ezzel szemben, és szeretett is vele foglalkozni. Sok értelmetlen és hasztalan bűbájkísérletek után már majdnem azon volt, hogy feladja, mikor egyszer történt is valami. Egy borongós, esős áprilisi nap volt, ami nem nagy ritkaság Londonban, mikor Cherry sírva ment haza az iskolából. Otthon senkit nem talált, így senkinek nem önthette ki szívét, hogy az a gonosz Lisa már megint bántotta, ezért magában dühöngeni kezdett. Egyik porcelánbabáját, amit nem annyira szeretett kinevezte Lisának, és vékony tincsenként kitépkedte az összes haját. Másnap Lisának feltűnően hullani kezdett a haja, majd 3 nap hiányzás után megjelent egy teljesen új, más frizurával. Parókát viselt. Cherry persze megijedt, és igen nagy lelkiismeret furdalást érzett, ezért megfogadta, ha tényleg van ereje, csak jóra fogja használni. Segített a ház körül újonnan felfedezett tehetségével, mikor szülei nem néztek oda, és hasonlók. Nemsokára felvették a Bűbájcsapda Mágusakadémiára, ahol mindig nagyon lelkesen tanult, és... és ennyi. Cherry csak tanult, és tanult, mást se csinált. Szülei azzal indították idén útnak, hogy nyáron szeretnék látni valamelyik barátját az iskolából. Úgy határozott, idén aktívabb lesz, és jóval barátságosabb, mint eddig, és megismerkedik több emberrel! Jellem: Cherry okos, kedves lány, bár kissé visszahúzódó. Szereti a társaságot, de csak ha legalább a felét jól ismeri, mert csak akkor tud igazán kibontakozni, ha volt elég ideje előtte levetkőznie teljesen fölösleges gátlásait. Ilyenkor vicces és szórakoztató társaság. Ha egy barátjának szüksége van rá, biztos, hogy nem kell csalódnia, rá mindig számíthat (- legalábbis általában).
Különleges ismertetőjel: Ha valami nagyon vicceset hall, vagy csak épp rájön az „ötperc” hangosan visítva nevet, ami segítségével már messziről fel lehet ismerni. Egészségi állapot/ betegségek: makkegészséges Külső: Átlagos magasságú, pontosan 170 cm, teltkarcsú alkatú. Haja hosszú, göndör, vörösesbarna, szeme zöld. Arcvonásai szabályosak, leszámítva icipicit hosszú orrát, és nagy szemeit, amik különleges igéző tekintetet kölcsönöztek neki.
Képesség: különleges képessége nincs, legalábbis nem tud róla Próbajáték: *Unalmas iskolai nap volt, Cherry már épp beletörődött az unatkozásba, sőt már-már élvezte is, mikor a tanár egy izgalmas kísérlettel állított be az osztályterembe.* Na, figyeljen mindenki rám! Jó… Maradjanak, legyenek szívesek a helyükön, elég látványos mutatvány lesz, mindenki látni fogja, hátulról is, úgyhogy ne tolongjanak, kérem! *Varázsütésre minden diák felállt, és a tanári asztal előtt kezdett nyüzsögni. Cherry épp talált egy helyet magának, ahonnan lábujjhegyen épp látott valamit, mikor mögé oson Lisa, és löködni kezdte* - Engedj már ide, hallod? Menj már arrébb! ~Ez már több a soknál~ *Hirtelen megfordult, és egy lendületes mozdulattal sípcsonton rúgta Lisát.* TE MEG MIT MŰVELSZ? MEGŐRÜLTÉL? *Cherry bepánikolt, hogy a tanár meghallja, és baj lesz, nem tutta mit tegyen. Rábámult Lisára, és nagyon csúnya gondolatok kezdtek megfigalmazódni agyában, mikor a lány elvörösödött. Na most nem a szokásos értelemben kel ezt érteni, Lisa egész teste, tetőtől talpig piros lett. Így hát nem sikerült elkerülnie a pánikhelyzetet. Mielőtt bármit csinálhatott volna, beleértve a gondolkodást is, kirohant a teremből.*
A hozzászólást összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 23 Szept. 2007 - 14:13-kor. |
| | | Bűbájcsapda Mágusakadémia Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 121 Registration date : 2007. Aug. 17.
| Tárgy: Re: Cherry Queen Vas. 16 Szept. 2007 - 18:49 | |
| Egész jó előtörténet, de még kérlek, hogy javítsd ki a hibákat benne... a diákok amúgy általában levelet kapnak a Mágusakadémiától, ha megvan bennük a varázserő, úgyhogy az eltöri erre vonatkozó része nem egyezik a valósággal... | |
| | | Cherry Vendég
| Tárgy: Re: Cherry Queen Hétf. 17 Szept. 2007 - 16:48 | |
| Nos, javítottam, amit találtam. |
| Tárgy: Re: Cherry Queen Hétf. 17 Szept. 2007 - 17:30 | |
| Ezzel csupán az a probléma, hogy a varázserő az akkor is ott van, ha korábban nem szerzett róla tudomást az illető. Így tehát a Bűbájcsapda Mágusakadémia tud a mágikus képességekkel rendelkező gyermekekről (akárcsak a Roxfort). Az, hogy Cherry később ébredt rá erejére, nem jelenti semmit. | |
| | | Cherry Vendég
| Tárgy: Re: Cherry Queen Kedd 18 Szept. 2007 - 11:30 | |
| Pké, oké, csak nem tudtam mit kezdjek a korával.. Fiatalabbat meg nem tudnéék kezelni úgy érzem:D De átírtam. |
| Tárgy: Re: Cherry Queen Kedd 18 Szept. 2007 - 20:49 | |
| Akkor tovább vitáznék... karid nem járt a Roxfortba. Túl sok az olyan, aki oda járt, de nem találta megfelelőnek... húzd ki belőle. | |
| | | Cherry Vendég
| Tárgy: Re: Cherry Queen Kedd 18 Szept. 2007 - 21:18 | |
| Jó, akkor légy szíves mondd meg, mi a bánatot tudnék még kitalálni? |
| Tárgy: Re: Cherry Queen Szer. 19 Szept. 2007 - 20:49 | |
| Csak ennyi már a kifogásom! És kérlek... ezeket nem azért mondom, hogy piszkáljalak! Csak észrevételek, amiket ki kellene javítani... Nem kell mindig felkapni a vizet... | |
| | | Cherry Vendég
| Tárgy: Re: Cherry Queen Csüt. 20 Szept. 2007 - 21:03 | |
| REndben, értem, csak ezen agyalok mióta, azért lett csak ilyen későn az előtörténetem, és én komolyan mondtam, nem tudok mit kitalálni, fiatalabb meg nem kívánok lenni, így is letagadtam egy évet... Bocs h idegbaj voltam múltkor amúgy, talán tényleg nem ez a hangnem a megfelelő... Csak már nem tudok mit kitalálni, vagy tudnék, de akkor az egészet át kéne írnom... Vagy átírjam? Mer végülis úgy lenne ötletem.... |
| Tárgy: Re: Cherry Queen Csüt. 20 Szept. 2007 - 22:44 | |
| Nézd. Van megoldás: karid maradhat ilyen életkorú, DE akkor még nem találkozott senkivel sem az iskolában. Az évfolyamát megállapítjuk majd, hogy hova jár, aztán annyi. Dolog megoldva. | |
| | | Cherry Vendég
| Tárgy: Re: Cherry Queen Vas. 23 Szept. 2007 - 14:05 | |
| |
| | | Cherry Vendég
| Tárgy: Re: Cherry Queen Vas. 23 Szept. 2007 - 14:14 | |
| Na, kijavítottam, remélem most jó lesz. És mégegyszer bocsi a kirohanásomért:P:) |
| Tárgy: Re: Cherry Queen Vas. 23 Szept. 2007 - 14:36 | |
| Előtörténet elfogadva! Kezdőtőkéd +800 sarló! És a Peredur-ház 3. évfolyamába jársz! | |
| | | Cherry Vendég
| Tárgy: Re: Cherry Queen Vas. 23 Szept. 2007 - 18:23 | |
| KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!! |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Cherry Queen | |
| |
| | | | Cherry Queen | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|