ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/

Bűbájcsapda Mágusakadémia

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Nagyterem

Go down 
+16
Anton G. Holland prof
Bastiano Coimbra de la C.
Alicia R. N. Smith
Daniel Koltai
October York
Zachary James Wortham
Christopher Highlighter
Elizabeth McSweeney
Emily Wonder
Amythia M. Lixfise
Satine McGregor
Angela Mimoso professzor
David Devis professzor
Holdsáp
Edward Hyde professzor
Bűbájcsapda Mágusakadémia
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next
SzerzőÜzenet
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi
Hozzászólások száma : 32
Registration date : 2007. Sep. 02.

Kalandlap
Képesség szintje:
Nagyterem - Page 12 Left_bar_bleue0/0Nagyterem - Page 12 Empty_bar_bleue  (0/0)
Évfolyam: felnőtt karakter

Nagyterem - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 0:28

*Fogkivillantóan szélesen mosolyodik el, mikor Angela azt kéri, mutassák be egymásnak őket.*
- Örvendek, Miss Mimoso... *csókol kezet a tanárnőnek* - Sajnálatos módon nem sok embert ismerek még az iskolában, mivel csak most érkeztem... Pontosabban nagyjából egy hónapja, de... a körülmények nem voltak alkalmasak arra, hogy munkába álljak... Viszont az év leghosszabb éjszakája tökéletes időpont erre, nem igaz? Főleg a magamfajtának... *halk, mélyről jövő, s tán egy kissé félelmetes kacajt hallat, aminek hatására ismét elővillan hihetetlenül fehér fogsora, két, egy emberénél nagyobb szemfogával. Ekkor ül vissza Hyde professzor a helyére - a tényleges bál kezdetét veszi. Lehet enni, inni, táncolni, mulatni!*
Vissza az elejére Go down
Angela Mimoso professzor
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Angela Mimoso professzor

nő
Hozzászólások száma : 92
Képesség : alakváltás, telepátia
Foglalkozás : igazgatóhelyettes
Registration date : 2007. Aug. 20.

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 0:41

*Kicsit meglepődik a kézcsókon, de igazán jólesik neki a dolog. Még a két hatalmas szemfog sem zavarja...*
- Igazán örülök, hogy megismerhettem, Mr Igraine - nyilvánvaló, hogy tanári karunk kiváló pedagógussal lett gazdagabb az ön személyében. *Fogalma sincs, miért beszél ilyen meleg, kedves hangnemben a férfivel, talán a karácsony hozta elő belőle ezt, de az is lehet, hogy a vámpírok általános vonzereje...*
- Szereti ezt a fajta zenét, professzor? *kérdi, majd Amy kissé tán gondterhelt, de minden esetre nem túl vidám arcát látva gyorsan témát vált (természetesen halkabban szól)* - Holland professzor nem jön...?
Amythia M. Lixfise
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Amythia M. Lixfise

nő
Hozzászólások száma : 132
Foglalkozás : javasasszony
Registration date : 2007. Aug. 26.

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 0:49

*Éppen elmerült a diákok táncában, hagyva, hogy mr Igraine és Angela párbeszédbe elegyedjenek. Poharát szájához emeli, nagyot kortyol az abban lévő borból és sokáig ízlelgeti, de amikor meghallja Angie kérdését, köhögve prüszköli ki az italt*
Oh.. én igazán nem tudom..*gyorsan rendbe hozza magát* Honnan is tudhatnám? *nevetgél zavartan* ~Mikor már épp elfeledkeztem róla..~
Oh a Dögös Banyák remek zenekar, nem túl elismert, de véleményem szerint igenis jól játszanak. Talán a túlságosan köznapi név miatt lehet a népszerűtlenségük.. *vált témát, és egy karácsonyi nyalókát akaszt szája szélébe*
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 0:58

*Igazán megrémül, mikor Amy majdnem megfullad* - Vigyázzon, Miss Lixfise, hisz' nem lenne jó, ha ilyen hamar... elhalálozna. ~ Legalábbis nem ilyen módon... ~ *gondolja magában sötéten, s végigpillant a mellette ülő nőn*
- Nem különösebben szeretem ezt a fajta zenét, hírnév ide vagy oda. Én a nagy klasszikusokhoz vagyok még szokva, tudják - volt pár kedves ismerősöm köztük... Azért meg kell vallanom, a Dögös Banyák nem is annyira szörnyű, bár még mindig elég idegenkedve hallgatom őket, pedig már jó ideje játszanak. *iszik a borból, majd kissé fintorogva félreteszi* - Hiába... nincs itt nekem megfelelő ital... *elmereng Amythia nyakát fixírozva, majd nagyjából fél perc elteltével észbe kap, és elnéz onnan a terem másik felébe.*
Amythia M. Lixfise
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Amythia M. Lixfise

nő
Hozzászólások száma : 132
Foglalkozás : javasasszony
Registration date : 2007. Aug. 26.

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 1:10

Oh, ugyan, ne aggódjon, egyelőre nem szándékozok elhalálozni.. sehogy sem. *teszi hozzá kacéran mosolyogva. Fejét dacosan oldalra biccenti, ezzel nem könnyíti meg a vámpír dolgát, hisz haja nem takarja el többé nyakát, kivillan hófehér anyajegyekkel tarkított bőre.*
Akkor a szünetet itt fogja tölteni az iskolában mr Igraine? És te Angie? Te sem mész haza ugye? Hosszú téli estéken elkél a társaság.. Sajnos nem tudok hazautazni, pontosabban értelme sem lenne. Otthon nem vár rám senki. *bár szomorú dolgokról beszél, arcáról egy pillanatig sem olvad le a mosoly. Látszik rajta, hogy az évek során megszokta már a dolgot, ehhez az életmódhoz alkalmazkodott*
Arra gondoltam, ha a diákok úgyis csak újév után jönnek vissza csaphatnánk egy naagy szilveszteri tanár bulit. *fecseg vidáman* Bár tudom, itt ez annyira nem divat, de otthon Írországban mindig nagy banzájt csapnak szilveszter éjszakáján.
Christopher Highlighter

Christopher Highlighter

Férfi
Hozzászólások száma : 165
Foglalkozás : Tanuló
Registration date : 2007. Aug. 24.

Kalandlap
Képesség szintje:
Nagyterem - Page 12 Left_bar_bleue3/100Nagyterem - Page 12 Empty_bar_bleue  (3/100)
Évfolyam: 3

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 1:11

*mindenki táncolni kezd kivéve Chriss-t és még néhány egyént.Ők letelepednek a terem egy távoli sarkában és beszélgetnek.Mivel kisebbek is jelen vannak megjelent néhány szörpnek álcázott alkoholos itel, és ezek szép számban fogynak is a fiatalabbak körében, a felsősök már ihatnak a tanárok szeme láttára is.Ám persze semmi tömény nem jelent meg, így nem annyira gáz a hangulat, mégis mindenki jól érzi magát.A beszélgetőket kissé zavarja a zene ám mivel Chriss mikor még mugliként éllt sokat járt koncertekre ő eztmár megszokta.Pókját a többiek nem kis lelkesedésére elhelyezi az asztalon, m,ivel őt nem hagyná ki ebből a kis bálból, ám a pók ezt nem igazán érdekli, a ketrec sarkában szundít.
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 1:25

*Ha úgy fogalmazunk, hogy a szépséges fehér nyak láttára összecsordul a nyál a professzor szájában, akkor igazán finomak vagyunk. Szemében felizzik valami földöntúli tűz, amitől megrémül az, aki látja. Szerencsére sikerül kordában tartania magát, így nemsokára legyőzi ösztöneit...*
- Nos, tudja én itt maradok a kastélyban, vagy legalábbis a környéken... de mivel éjjeli madárnak számítok, csak este vagyok használható. De este aztán minden mennyiségben! ~ Kivétel tán akkor, ha épp vadászom... ~ Szóval ha napnyugta után lenne a szilveszteri tanárbuli, akkor rám számíthatnak, hölgyeim!
Angela Mimoso professzor
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Angela Mimoso professzor

nő
Hozzászólások száma : 92
Képesség : alakváltás, telepátia
Foglalkozás : igazgatóhelyettes
Registration date : 2007. Aug. 20.

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 1:34

- Nos... magam sem kedvelem túlságosan az efféle zenét, de azért elhallgatom. *Angela sajnálkozva figyeli Amythiát, főleg az Anton-dolog miatt. Az viszont nem kerüli el a figyelmét, hogy Mr Igraine milyen árgus szemekkel figyeli társnője nyakát.*
- Nos, tudod, Amy, én néha elmegyek majd a birtokról, de az időm nagy részét így is itt töltöm, szóval benne vagyok pár programban, akár nappal is. Például a szilveszteri mulatságot kitűnőnek tartom! Csak Hyde meg ne tudja.. *kuncog* - Vagy esetleg őt is meghívjuk? Kétlem, hogy eljönne... nem olyan bulizós fajta. *rávigyorog kollégáira, s reméli, hogy az igazgató nem hallotta szavait.*
Scott Wilde
Prefektus
Prefektus
Scott Wilde

Férfi
Hozzászólások száma : 99
Képesség : kifejlődőben lévő erőteljes empatikus készség
Foglalkozás : diák
Registration date : 2007. Nov. 10.

Kalandlap
Képesség szintje:
Nagyterem - Page 12 Left_bar_bleue10/100Nagyterem - Page 12 Empty_bar_bleue  (10/100)
Évfolyam: 5

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 20:13

* Folytatja az asztal alatti lelkes dobolást, néha mintha még a feje is ritmusra billenne. Furcsálló arckifejezéssel nézi ahogy egyes diákok érdekesen kezdenek viselkedni, miközben bamba vigyorogásuk közepette suttognak valami szörpről.
A lányok mellette belefeledkeztek a beszélgetésbe, ő meg különösebb késztetést nem érez hogy megtudakolja mi a feltűnően privát téma.
Gondolataiban most felidézi elmúlt éveinek karácsonyát, a szemeit lehunyva, mélyen belélegezve a puncsillatot megelevenedik előtte néhány régi jelenetfoszlány.
Hol mosolyog rajtuk, hol homlokráncolva kutat a pontos részletek után, végül pedig csak komolyan kémlel körbe, másoknak vajon min járhat az esze.
A tanári asztalnál helyet foglalókat csak most veszi tüzetesebben szemügyre, kicsit kési reakció gyanánt neki csak most akad meg a szeme a későn érkező férfin. Némán mered abba az irányba, egy kisebb visítás a közeli asztalok egyike felől zökkenti csak ki. Egy tánctól kipirult arcú lányt épp most öntött le egy túlságosan lelkes "fiatalember" nagy adag vajsörrel, a sértett pedig csak dühtől eltorzult arccal mutogatt az egykor hófehérben játszó ruhára.
A varázslat egyikük fejében sem fordul meg, ez az érdekes apró incidens azonban elégnek bizonyul hogy Scott arcán is átsuhanjon egy halványabb mosoly.
A szakadatlanul hulló hópelyhek is dobnak a hangulatán, hátradől székében és nagy kék szemeivel a táncoló párokon kezdi el legeltetni szemeit. Különböző történeteket kreál minden egyes egyén köré, mire gondolhatnak, mit érezhetnek, miről árulkodnak az arcvonásaik. Ez a szótlan tevékenység éppenséggel lefoglalja, meglehetősen beletemetkezik.
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő
Hozzászólások száma : 329
Képesség : benső szem képessége
Foglalkozás : prefektus, diák
Registration date : 2007. Aug. 21.

Kalandlap
Képesség szintje:
Nagyterem - Page 12 Left_bar_bleue25/100Nagyterem - Page 12 Empty_bar_bleue  (25/100)
Évfolyam: 4

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 22:18

*Egy darabig még elcsigázva figyeli a tanári asztalhoz sétáló jövevényt, majd visszafordul vacsorájához, és ahogy a denevérszárnyakra esik a pillantása megvonaj vállát* ~Mind furák vagyunk.. És pont én beszélek arról, hog yvalaki nem emberi..~ *erre a gondolatra széles szemrehányó mosolyra húzódik a szája* ~Hm, de ez a pasas nem vérfarkas. Valami egyéb.~ *örömmel nyugtázza, hogy sikerült besorolnia a férfit, így inkább folytatja a falatozást. Hegyes füleit hegyezve Razz felfigyel Scott dobolására az asztalon*
No mi az Scott? *tuszkolja ki magából a mondatokat egy jó nagy falat lenyelése után* Valaki itt mégis táncolni fog? *kérdi nevetgélve, majd a táncolókra pillant. Egyelőre a legtöbb diák még csak falatozgat, illetve a helyén ülve cseverészik. *
Scott Wilde
Prefektus
Prefektus
Scott Wilde

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:
Nagyterem - Page 12 Left_bar_bleue10/100Nagyterem - Page 12 Empty_bar_bleue  (10/100)

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 22:26

*Gőgösen felvonja az állát és hevesen megrázza a fejét.*
- Nincs az az isten ami engem táncra bír. Haggyál ezzel...
*Gondosan elnyújtja az utolsó két szót, bár már egészen új ötlete támad.*
- Bár végülis, ha nincs ellenetekre majd...esetleg később. De semmi andalgás, meg komoly lépések sorozata. Inkább...
*Elharapja a mondatot és segélykérően tekint a puncsára, aztán csak túlteszi magát a zavartságán is, nem kell ennek ekkora feneket keríteni.*
- Majd táncolok ha találok méltó partnert. Bleee *ölt még nyelvet mindkét lányra és tovább szorgalmazza italának kortyolgatását.*
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:
Nagyterem - Page 12 Left_bar_bleue25/100Nagyterem - Page 12 Empty_bar_bleue  (25/100)

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 22:37

Cööö *ölt nyelvet ő is a fiúra*
Azt hiiszed, hogy nekünk kell a partner? Nekünk van a legjobb partnerünk. Nekem itt van Satine, neki meg itt vagyok én! *nevetve karol barátnőjébe*
És aztán nekünk jöhetnek az andalgós számok is, ugye? *böködi vigyorogva Satinet, majd ő is egy pohárhoz nyúl, amiben ismeretlen színes lötty leledzik. Biccent barátai felé, majd Boldog Karácsonyt kívánva megissza az elegyet. Ahogy megérzi az ital ízét arca elragadó fintorba torzul*
Atyaééég, mi volt ebben? Na, legközelebb csak olyat iszok meg, amit én magam töltöttem ki... *megrázkódik az undortól* De legalább a színe szép volt.. Egyébként *fordul ismét Scotthoz* Általában én is gyors számokra táncolok. Az iskolában nincs senki olyan -Satine-on és pár tanáron kívül persze- akikkel andalognék.
Scott Wilde
Prefektus
Prefektus
Scott Wilde

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 22:48

- Tánc...
~Én meg csak elsötétített, elbarikádozott, behatolást gátló bűbájjal kezelt kihalt helyiségekben~
- Ha táncoltok, azt örömmel végignézem. Sőt, lássátok micsoda gáláns is tudok lenni, még csak nevetni sem fogok rajtatok. Majd angyali vigyorral intek felétek, az idetévedőknek meg büszkén súgom majd hogy ismerelek titeket. Mind el lesznek ragadtatva.
*Nagyot húz a puncsból és újabb párt szúr ki magának a táncolók között. Hunyorít egy picit, nyelvét kidugva tűnődik aztán érces hangon megszólal.*
- A lány odáig van érte *bök a Pereduros fiú felé*, majd meghalt amikor felkérte. A fiúnak csak fogadás. 2 galleont nyert ezzel a bravúros tettel. Etikátlan kis dugasz. *morog még egy sort*
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 23:03

Persze, hogy nem tagadsz le minket.. *feleli a legnagyobb természeteséggel* Mert remekül táncolunk.*vigyorodik el. Kitölt magának egy pohár csipkebogyószörpöt, majd nagyot kortyol belőle. Nyelvével lenyalja az ajka köré kenődött piros csíkot, majd ő is a táncos pár felé pillant*
Ezt honnan veszed? Ismered a srácot? *pár percig komor tekintettel méregeti a fiút* Majd megtanulja ez is, hogy mit jelent a tisztelet..*morogja az orra alatt, és tüzetesen szemügyre veszi a peredurost, hogy az agyába vésődjön az arca.*
Egyáltalán miért kötnek ilyen fogadásokat a fiúk? Ez mennyire agyatlan dolog... *eszébe jut a kis tréfája a fiúk összeugrasztásával és inkább elhallgat*
Scott Wilde
Prefektus
Prefektus
Scott Wilde

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 23:10

- Ismerem? *a lány hangja téríti magához, elkalandozott* Nem, dehogy. Ilyenekkel *gonoszul kihangsúlyozza a megnevezést* én nem állok szóba.
*Követi a lány példáját, elfogyott a puncs, átvált a szörpre ő maga is*
- A fiúknak jól esik ha mások is tudják mennyire belevalók. Ennyi a lélektana a dolognak, minél "menőbbnek" tűnni.
*Gúnyosan méregeti tovább a fiút, maga sem érti teljesen mire is vezetnek az efféle megalázó jelenetek*
- A lány persze nem is sejt semmit, élete legszebb napja. Gondolom sokat álmodozott hasonlóról, kicsípte magát és még így is... Nevetségessé fogja tenni.
*Kezdi szimatolni a veszélyt, mikor a fiú barátai röhögésben törnek ki a szám közepén. Egyikük be is kiált haverjának.*
- Hagyd már azt a rémet, a hírneved Mark! Ez gáz.
*A többiek heves hahotával fejezik ki egyetértésüket, a lány pedig jelen helyzetében csak értetlenül pislog.*
Christopher Highlighter

Christopher Highlighter

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:
Nagyterem - Page 12 Left_bar_bleue3/100Nagyterem - Page 12 Empty_bar_bleue  (3/100)

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 23:28

Chriss szépen iszogatja a "feltúrbózott" szörpöket, ám nem látszik a fiún, hogy alkoholt iszik.Hiába, apai ágon örökölte hogy bírja a szeszes italokat.Ám azért kissé oldottab hangulatba kerül mivel kikapja egy beszélgetőpartnere kezéből a gitárt, mivel az közölte hogy nem tud játdzani, és pendetni kezd a gitáron.Mikor eléggé belejöt egy bűbáj segítségével lekottázza a zenéket amiket hallanak, és kísérni kezdi.Hiába a tanítás //mellesleg user is tud gitározni Razz//. Ezzel számos diák figyelmét magára vonja akik figyelni kezdik őt.
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 23:34

*Myrddin Alberic Igraine gondol egyet, és felpattan ültéből* - Na jó, hölgyeim, tűrhetetlen, hogy a tanári kar tagjai képtelenek kikapcsolódni azért, mert ez a zene abszolút nem tetszik nekik!
*S még mielőtt megállíthatnák, az igazgatói szék elé vonul* - Ha megengeded, Edward... *választ sem várva magasba emeli kezét, s a terem elcsendesedik.*
- Hölgyeim és Uraim! Remélem, mindannyian jól szórakoznak! Most azonban egy kis szívességet kérnék az együttestől... Szeretném, ha másfajta zenét is játszanának! *S csodák csodájára a zenekar valami egészen különlegesbe csap át - valami régibe, de mégis újba... olyan, mintha legalább százéves zeneszámokat hirtelen a mai kor hangszerein játszanának.
- Így már mindjárt jobb... *bólint elégedetten a vámpír, majd elindul táncpartnert keresni, s megáll Satine-ék mellett.*
- Hölgyeim... szabad lesz egy táncra? *fordul Holdsáphoz halvány, kissé fogkivillantó mosoly kíséretében*

//Ez percekkel Holdsáp és az NJK fiú incidense után lesz!! Very Happy//

A hozzászólást összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 25 Dec. 2007 - 23:43-kor.
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 23:37

Háh!*pattan fel a helyéről* Scott... Ezt nem nézhetem tétlenül.. *olyan morcos arckifejezést vág, hogy élénken kezd hasonlítani valami pincsi fajtához* Felháborító.... És ha most megbocsájtotok.. *elszánt tekintetén látszik, hogy agya rettentő gyorsasággal robotol a kobakjában, minél gyorsabban próbál kiötleni valamit. És meg is van, lábai célirányosan elindulnak a Berwyn ház asztala felé. Kikeresi vörös rasztatincses ismerősét és a fülébe susmorog valamit, amitől a fiú arca is elkomorul*
Úgyhogy légyszi, valamit csinálj... *nógatja a fiút pár jól irányzott vállramért gyengéd lökéssel. Ezekkel jelzi, hogy azért azt sem akarja, hogy egész este leragadjon a lánynál. De Christopher érti is miről van szó, feláll az asztaltól és komótos léptekkel elindul a táncolók felé, Holdsáp pedig tisztes távolból -kb. egy lépés- követi. Christopher megáll a párocska előtt és megkopogtatja a fiú vállát. A pereduros ifjonc egy elegáns "Mivan?" kérdéssel fordul Christopher felé, de ahogy meglátja ki is áll mögötte valahogy a kérdést sem bírja végigmondani, sőt még a haverjai nevetése is teljesen elnémul.*
Lennél szíves..?*löki arébb egy erőteljes mozdulattal a fiút, majd a lányhoz fordul. Arca átváltozik, azt a csábító arckifejezést ölti fel, amit több tucat lány áhít ebben az iskolában* Azt mondtad ma este csak az enyém leszel.. Én mondtam, hogy ne szándd meg ezt az idiótát, úgyis egy falábú barom.. Te is mondtad, mindenki tudja, hogy így van. *folytatja fennhangon* Én már nem tudom tovább nézni, úgyhogy kérlek.. *karon ragadja a lányt és elindul a terem egy félreesőbb része felé*
Oh.. *fordul még vissza* És legközelebb kétszer is gondold meg, mielőtt egy ilyen lánnyal kezdesz. Hallgass rám, ne tedd ilyen magasra a lécet.*szól a lehető leglekezelőbb hangon, tekintete olyan lesajnáló, hogy a pereduros fiú szinte szemmel láthatóan zsugorodni kezd. Christopher ezzel befejezettnek tekinti a dolgot és elvonul a lánnyal, hogy elmagyarázza neki az előbb történteket. De Holdsáp nem éri be ennyivel, mikor visszaindul a Drsytanos ház asztala felé egy véletlen rosszul irányzott lépéssel tökéletesen legkedvesebb pontján térdeli a fiút, és elmozsol mellé egy "Pondró" megszólítást is. Majd visszasétál és most már elégedetten helyet foglal Scott és Satine között*
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 23:42

*Tágra nyitott szemekkel figyeli, ahogy az új férfi emelt hangon szól a teremben tartózkodókhoz*
Hát valaki itt aztán nem tétlenkedik.. *nevetgél, ám ahogy a férfi megállmögöttük és felkéri táncolni meghül ereiben a vér. Egyre csak erősödik benne az érzés, hogy ez a valaki nem emberi, és ahogy pillantása a tanár szájára vándorol, rá is jön, hogy mi is áll valójában előtte*
Oh persze.. Szívesen táncolok.*szól szinte megigézve, minden meggondolás nélkül*
Scott Wilde
Prefektus
Prefektus
Scott Wilde

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 23:42

*Először tágra nyílt szemekkel, aztán kacagásban kitörve fogadja a lányt*
- Jesszus, veled sem árt vigyázni. Gratulálok, remekül megoldottad.
*Épp elszánta már magát hogy feláll és ezúttal a mentő herceg szerepében tűnik fel a színen. Pálcáját tapogatta, mikor Holdsáp felpattant, így csak egy apróbb, önmagát némiképp lekicsinylő sóhajjal, készenlétben figyelte az események alakulását.
Most veszi észre a hozzájuk ért tanárt, egy apróbb biccenés után érdeklődve mered a lányokra, miképpen is válaszolnak, kivált a címzett. Smile*
Christopher Highlighter

Christopher Highlighter

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 23:46

*Kissé felháborodik mikor a zenekar vállt a zenéken, és ezt úgy fejezi ki hogy vlami egészen mást kezd el játszani a gitáron.Ezt csak a közelében állók veszik észre, de aki jobban megnézi a zenkar gitárosának mozdulatait és Chrissét az is észreveheti a külömbséget.Mikor a "partnercsere" történik kissé megrázza fejét, kifejezve nemtetszését és csodálkozását. Az a lány egyálltalán nem érdemli meg ezt a kis közjátékot, ám ha az érintettek úgy gondolják hogy igen akkor ez nem érdekli Chriss-t sem.ő inkább csak gitározik, iszik, és gitározik az előtte megjelenő kottákból.
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeKedd 25 Dec. 2007 - 23:52

- Akkor hát... *kezét nyújtja, s táncba vonul a lánnyal. Percekig némán táncolnak (legalábbis ha Holdsáp nem szeretne társalogni), aztán a tanár szólal meg*
- Igazán jól táncol, Miss Moon... kíváncsi vagyok, kitől tanulta... *Pár pillanatig hallgat, aztán...* - Dolores, az ön üknagyanyja is remekül táncolt, tudja. Volt vele pár... kedves pillanatom. *A férfi most először néz rá Holdsápra, s az így először tekinthet bele az elképesztően világoskék szemekbe - azokban felfedezhet némi szomorúságot is a vámpíroktól megszokott ridegség mellett...* - Gondolom, nem ismerhette őt... Pedig kiváló asszony volt! De még mennyire... a jósnők csodája! Különleges adottsága volt, tudja, ahhoz, amivel foglalkozott..
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeSzer. 26 Dec. 2007 - 0:01

~Végülis ki vagyok én, hogy fogak alapján ítéljem meg az embereket?~ *nyelvével végigsimítja saját hegyes szemfogait* ~Azok alapján egy szemfülesebb alak engem is rendesen elítélhetne..~ *Némán táncol a férfival elmerülve gondolataiban, de amikor táncpartnere ükanyját említi, annyira meghökken, hogy majdnem elesik a saját ruhájában*
Ön ismerte az ükanyámat? *mindig megütközik, mikor az ükanyjáról mesél neki valaki, annyi rejtély lengi körül egyik legkedvesebb rokonának alakját, és mindig vadidegenek mesélnek ezekről.*
Kedves pillanat? Mármint mire gondol? *ezernyi kérdés tolul hirtelen az agyába*
Igen, nem ismertem őt.. De Ön honnan? *ám amikor meghallja a férfi bókját büszkén elmosolyodik. Igaz, ami igaz, üknagyanyja szakmája egyik nagy szakértője volt.*
Christopher Highlighter

Christopher Highlighter

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeSzer. 26 Dec. 2007 - 0:06

*miközben folyamatosan penget elfogy a szörp az asztaluknál, ezért Chriss visszaadja a gitárt, eltűnteti a kottákat és elindul újakat szerezni.Mivel már a legtöbb helyen elfogyott és csak elvétve található már ezért kiválasztja a legközelebbi üres széket egy szörp mellett-Scott mellett.Odasétál a fiú mellé*
-Szia. Szabad ez a szék?*kérdezi a fiú melletti székre mutatva*
Myrddin Alberic Igraine
Tanár
Tanár
Myrddin Alberic Igraine

Férfi

Kalandlap
Képesség szintje:

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitimeSzer. 26 Dec. 2007 - 0:09

- Fogalmazzunk úgy, hogy elég idős vagyok ahhoz, hogy lehetséges legyen számomra ükanyjának ismerete. *szélesen elvigyorodik, s most már teljesen elővillannak fogai, melyek nem pusztán nagyra nőtt emberfogak... nem... hamisítatlan vámpírfogak!* - A kedves pillanatok pedig... gyakran találkoztam vele, mondhatni nagyon jó barátok voltunk, bár tény, hogy ennek miértje valószínűleg az egymásban talált furcsaságok mértékében keresendő... Hiszen ki ne találna érdekesnek egy jósnőt, aki ráadásul nem kontár, igaz? És... kit ne érdekelne, milyen is valójában egy vámpír? *A férfi tánctartása keményebbé válik, de semmiképp sem kellemetlenebbé - Holdsáp nagyjából úgy érezheti, a tanár most már arra is figyel, hogyan táncol, mint ahogy egy tánciskolában szokás (bár szögezzük le, Myrddin Alberic Igraine sosem járt tánciskolába, hisz' otthon jó nevelést kapott).* - Sokan félreismerik az éjszaka teremtményeit... azt hiszik, hogy rosszak, kegyetlenek, pedig ez tévedés! Mindenkinek van sötét, s fényes oldala, nem igaz? S hogy milyen emberré válunk, az csak annak a függvénye, ki melyik oldalt követi. Persze a vámpírlétnek vannak szükséges velejárói... *itt mély levegőt vesz* ...de ez mindennel így van az... életben.
*Elgondolkodik egy kissé, majd fejét enyhén megrázva elhessegeti révedezését* - Ükanyja óta volt jós a családban? Úgy értem, hogy aki rendelkezett a Benső Szemmel?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 12 Icon_minitime

Nagyterem
Vissza az elejére 
12 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/ :: Bűbájcsapda Mágusakadémia :: Nagyterem-
Ugrás: