ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/ Bűbájcsapda Mágusakadémia |
|
| Nagyterem | |
|
+16Anton G. Holland prof Bastiano Coimbra de la C. Alicia R. N. Smith Daniel Koltai October York Zachary James Wortham Christopher Highlighter Elizabeth McSweeney Emily Wonder Amythia M. Lixfise Satine McGregor Angela Mimoso professzor David Devis professzor Holdsáp Edward Hyde professzor Bűbájcsapda Mágusakadémia 20 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Scott Wilde Prefektus
Hozzászólások száma : 99 Age : 34 Tartózkodási hely : Hol itt, hol ott :) Képesség : kifejlődőben lévő erőteljes empatikus készség Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Nov. 10.
Kalandlap Képesség szintje: (10/100) Évfolyam: 5
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:14 | |
| ~Szék, mi?...~ *Réveteg pillantással néz fel a fiúra, a reakcióideje szörnyen lassú. Végre sikerül összeraknia magában a kérdést, meg a választ is kiötli.* - Persze, nyugodtan. Ha a hölgyet nem zavarja *néz lopva Satine felé, de a lány épp szomszédjával társalog* ~Bemutatkozás, bemutatkozás...~ - Oh, asszem mi még nem ismerjük egymást. A nevem Scott Wilde *nyújt kezet* | |
| | | Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:19 | |
| Christopher Highlighter*viszonozza a kézfogást, és hátradől a székében, úgy nézi a táncolókat.Haját ösztönösen hátrasimítja, és azon gondolkodik hogyan kezdeményezzen beszélgetést Scottal, majd úgy dönt Scott majd kezdeményez ha akar.Mivel a székes kérdésre is kissé nehezen válaszolt nem akar túl bonyolult kérdéseket feltenni neki. | |
| | | Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:21 | |
| ~Furcsa.. Lehet, hogy Dolores nem üzent nekem semmit errőla férfiról.. bár eddig igazából még nem sokat hallottam az életéről, inkább csak olyan dolgokról "beszélt", amik tanítottak valamire..~ *mélázik el pár pillanatra. Majd a tanár ismét beszélni kezd. Teljes mértékben egyetért azzal, amit a férfi az éjszaka teremtményeiről mond. Mindezt már ő is sokszor megtapasztalta a vérfarkasok oldalán. Ám a tanár következő kérdésére egy pillanatra megakad a táncban* Nos, azt mondják, ez a tulajdonság öröklődik a családunkban, lappang, hogy valahol újra felüthesse a fejét. *egy fejbiccentéssel nyugtázza, hogy ezek szerint ükanyja nem beszélt a vámpírnak a következő utódjáról, illetve azt is, hogy a férfi nem tud róla annyit, mint amennyit nagy megdöbbenésére más vadidegenek tudnak.* De elnézést, még a nevét sem tudom.. | |
| | | Scott Wilde Prefektus
Hozzászólások száma : 99 Age : 34 Tartózkodási hely : Hol itt, hol ott :) Képesség : kifejlődőben lévő erőteljes empatikus készség Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:31 | |
| *Úgy tűnik nem akar. Épp győzködi magát hogy le az előítéletekkel, adni kell esélyt mindenkinek és nyitottnak kell lennie, de az elmélete becsődölni látszik, utolsó görcsös próbálkozást tesz.* - Te voltál aki szabotálta a bandát az előbb. Szereted a feltűnést, igaz? Ez érdekes... | |
| | | Myrddin Alberic Igraine Tanár
Hozzászólások száma : 32 Age : 130 Registration date : 2007. Sep. 02.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:35 | |
| - Szinte biztos vagyok benne, hogy az a bizonyos tulajdonság nemsokára ismét megjelenik családjukban, Miss Moon. *mondja rejtélyes hangon a férfi* ~ Csak nem fogalmazhatok úgy, hogy mindent tudok róluk! Kicsit ködösíteni is kell, hogy a bizalmába engedjen... Ejnye, Alberic, te sosem változol. ~ *morfondírozik magában, s közben jobb kedvre is derül.* - Ó, elnézést... Myrddin Alberic Igraine vagyok, az iskola új tanára. *Ekkor ismét különös dolog történik a Nagyteremben: gomolygó füst közepette megjelenik, szinte a táncoló pár mellett Arcfus, a férfi torzszülött szolgája. A kivilágított teremben még félelmetesebben, s nyomorúságosabban néz ki, mint egyébként... A zene megáll, s így valószínűleg minden tekintet feléjük fordul. Igraine megáll a táncban, s elengedi Holdsápot.* - Elnézést, kisasszony... *hajol meg kissé, majd hátat fordít, hogy ráripakodjon szolgájára, de aztán beéri egy fojtott hangú kérdéssel* - Mit keresel itt? - Csak emlékeztetni szeretném, jóuram, hogy... itt van, megérkezett. Azt mondta... - Tudom, hogy mit mondtam! *kiált rá a tanár* - Szólj neki, hogy nemsokára megyek... *Arcfus bólint, majd eltűnik épp úgy, ahogy jött. Myrddin Alberic Igraine a társaság felé fordul, majd kis meghajlással így szól:* - Elnézést a közjátékért - kérem, hogy folytatódjon tovább a zene s a mulatság! *Ismét megtörténik az, ami már korábban is - minden úgy lesz, ahogy a prof. kérte.* | |
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:36 | |
| Hát...szeretek a középpontban lenni ez tény*mosolyodik el*Viszont nem akartam szabotálni a klasszikus előadást.Én csak...kedveskedtem az érdeklődőknek egy kissé modernebb zenével.És azért nem volt olyan hangos hogy elnyomja a zenekar álltal előadott zenét.Igazából azt sem gondoltam hogy idáig elhallani.De felfoghatjuk gyakorlásnak is.Ahogy a zenetanárom mondta mindig a tudást nehéz megszerezni de könnyű elveszíteni, ezért gyakorolj, gyakorolj drága gyermekem.de nehogy azt hidd, nem voltam a fia*vigyorodik el* | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:41 | |
| - Értem *bólint könnyedén és újabb adag szörpöt tölt magának* - Az én tanárom azt mondogatta hogy a zenéhez alázat kell és visszafogottság. Bár az komolyzene, érthető hogy másként viszonyulunk a témához. *Nem tudja megakadályozni, hogy a szavak kibukjanak belőle, egyszerűen csak kortsolgatja az italt és lábával újfent dobol a megváltozott dallam ritmusára.* - Mélyen megvetem az ilyeneket. *bök az előző incidens férfi főhőse felé, aki Holdsáp kényes találata óta visszaoldalazott egy távoli asztalhoz.* - Ismered? Fel nem foghatom mi jó a lányok megalázásában... | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:46 | |
| -Nem ismerem.Megalázás?*felvonja szemöldökét mivel nem hallotta a az előző beszélgetést a táncosokról, így érthető módón nem érti Scottot.* -Kissé elmagyarázhatnád mire gondolsz*mondja végül, és ő is tölt magának az italból* -Amúgy nem tudom kinek az ötlete volt alkoholt keverni a szörpbe de díjazom*vigyorodik el végül* | |
| | | Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:47 | |
| *Összevont szemöldökkel figyeli a ki közjátékot* ~Vajon ki lehet itt?~ *néz zavartan az új tanárra, akinek sikeresen megtudta a nevét* Nos, úgy látom Önt várják valahol.. Ezesetben nem is tartanám fel, úgy érzem, még rengeteget fogunk találkozni. *ezzel biccent egyet a vámpír felé és elindul vissza a helyére* | |
| | | Myrddin Alberic Igraine Tanár
Hozzászólások száma : 32 Age : 130 Registration date : 2007. Sep. 02.
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:53 | |
| - Sajnálom, kisasszony, hogy az este ilyesforma alakulása miatt nem tudunk most tovább társalogni, de minden bizonnyal lesz még alkalmunk rengeteg. Örülök, hogy találkoztunk... *kezet csókol, majd aztán visszanéz az igazgató felé, s meghajlással elköszön, épp úgy, ahogy a két tanárnőtől is. A Nagyterem ajtaja felé veszi az irányt, s mozgás közben köddé válik...* | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 0:55 | |
| *Értetlenül néz a fiúra* - Hisz ott ültél... A zene meg, hát egy bál nem a modern dolgokról szól, a szépség itt épp a meghitt, nosztalgikus hangulat, de nem is ez a lényeg. Ez csak afféle jelzésértékű, néha nem kell a középpontban lenni. Egyeseket zavarhat. Másokat kiboríthat. Néhány alak lehet agresszívvé válik az iylen láttán. Sokat láttam már, elhiheted, csak óvlak. *Hátradől a székben és mikor Holdsáp a közelükbe ér lopva rávigyorog* - Az a fiú fogadát kötött a gyökér haverjaival hogy Kellyvel táncol majd. Tudod, az a pattanásos lány, aki mellesleg rém művelt. És azt hitte ettől a belevaló és humoros tettől ő az ász. Pedig csak a középpontban akart lenni... *Duruzsol még kegyetlenül és rámereszti szemeit a fiúra* | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 1:00 | |
| *Gyilkos pillantást küld a fiú felé* -Gyűlölöm az ilyeneket*böki ki végül* -Ha nem lenne izz ez a sok tanár odamennék és...*végül már nem érteni mit mond, viszont mérhetetlenül dühös lett* -Na de nyugodj meg, meg lesz bosszulva.Nincs bosszúállóbb fajta mint a nő.Ezt még korábbi tapasztalataimból mondhatom*mondja végül, és ismét tölt magának a szörpből, majd a táncolókat kezdi figyelni* | |
| | | Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 1:09 | |
| Mégis miféle korábbi tapasztalatok a te fiatal fejeddel? *duruzsolja Chriss fülébe, amikor az asztal közelébe ér. Farkasügyeséggel átugorja az asztalt, művészien vigyázva ruhája épségére, majd helyet foglal az asztal túloldalán lévő üres széken. Tölt magának egy pohár sütőtöklevet és komótosan kortyolgatni kezdi* | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 1:10 | |
| - Tapasztalat? Micsoda komoly, érett jellemhez méltó szöveg ez, sokat megélhettél. Sok nővel volt már dolgod, igaz e? Pedig nem tűnsz vén rókának, sokkal inkább tejfölösszájú fiatalnak. Mesélj akkor, érdekel a múltad. *Kacsint a fiúra és közben elmélkedik. Tényleg ennyire félreérthető a stílusa, tényleg nem egyértelmű, tényleg?! * - Nincs bosszúállóbb fajta a nőnél? Nincs is kinek több oka lenne a bosszúra, gondolj csak a történelemre, évszázadok elnyomása, még a mai napig is lekicsinylés. Hát nem jogos némiképp? | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 1:14 | |
| *tölt egy üres pohárba szörpöt* -Inkább igyál te is nehogy kiszáradj*adja oda a lánynak a poharat, majd tölt magának is.* A kérdésemre válaszom pedig az hogy személyes.*feleli mosolyogva, és ismételten hátradől a székben és szemét ismét a táncolókra szegezi* -Sosem értettem mi a jó a táncban*mondja ki amire gondol* -Az ember, ha nem tud jól táncolni csak égeti magát, mint ők is*bök a poharával egy igen béna pár felé, és látható hogy néhány másik diák is derűsen figyeli őket* -Én legalábbis tuti beégnék | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 1:17 | |
| - Beégnél, ebben legalább egyet értünk. *köhögi két korty között, le sem véve szemét Chrisről* - Szerintem ez tipikus példa a pszichológiai felülértékelésnek. Az a lényege *dől előre fontoskodva, szörnyen komoly arcot erőltetve magára és elővéve heves mimikáját* hogy az alany lefest magáról egy képet ami messze vonzóbb mint a valós énje. Ezt olyan meggyőzően alakítja, hogy a végére ő maga is elhiszi, remek jellem. Közben a hiányosságok eltörpülnek, így jellemfejlődésre kevés az esély. Szerintetek? | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 1:22 | |
| *végighallgatja Scottot, hallgat kicsit, majd valami nagyon értelmes mondat hagyja el a száját, olyasmi mint a* He?*de ezt csak hallkan mondja, nem hiszi hogy meghallották, és inkább gondolkodó arcot vág, úgy tesz mint aki érti, majd szép lassan tényleg megérti.Ennek örömére kortyol egy nagyot a poharából* Amúgy visszatérve az előző mondatodra Scott.Beégnék, ez tény.Ám mindenkinek megvan a gyenge pontja, és nekem ez a tánc.Ebben nem vagyok a legjobb, na jó a legrosszabb.Viszont ott a gitár.Gitáron bármit el tudok játszani.Vagy vegyük a jegyeket, SVK-ból az évfolyam legjobbjai között vagyok.És végül ez a jellemes elméleted.Ez szerintem csupán a személytől függ. | |
| | | Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 1:25 | |
| *Válaszra sem méltatja egyelőre a két civakodó hím egyedet, inkább kuncogva pohara fölé hajol és tovább kortyolássza sütőtökléjét* | |
| | | Angela Mimoso professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 92 Age : 39 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : alakváltás, telepátia Foglalkozás : igazgatóhelyettes Registration date : 2007. Aug. 20.
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 1:33 | |
| //Scott Wilde, üdvözlünk a prefektusok között! Kérjük kijátszani a jelvény megkapását a játékban elkövetkező reggelen ^^ Gratulálunk!// | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 26 Dec. 2007 - 1:38 | |
| *Fejcsóválva, a magába roskadás szélén üldögél a széken, nem fészkelődik, meg sem moccan. Efféle komoly és tartalmas érveket felsorakoztató vitát legmerészebb álmaimban sem remélt. Megköszörüli a torkát és nem adja fel.* - Nem hinném hogy a pozitív jellemvonások meggyőző hangoztatása önmagában elégnek bizonyul ahhoz, hogy pozitív képet fessünk le magunkról. Szép dolog az önkritika, tényleg az. Veled kapcsolatban én csak azt enm értem *hajol egészen közel a fiúhoz* hogy miért igyekszel görcsösen úgy viselkedni mint az iskola leglazábbja, mikor ennek az égvilágon semmi haszna nincsen. *Keresi a határt az őszinteség, a túlzott őszinteség és a bírálat között. Nem találja.* - Hallottam már rólad, hírnevet nem csak feltűnősködéssel, folytonos ellenszegüléssel lehet szerezni. A lányok persze egy ideig izgalmasnak tartják de akkor most jöjjön az én életbölcsességem. Az légy aki vagy. *Végezvén mondandójával leteszi a poharát, kihúzza magát és vitafélként készen áll emghallgatni a fiú gondolatait.* | |
| Tárgy: Re: Nagyterem Hétf. 7 Jan. 2008 - 20:59 | |
| *A táncoló párok legtöbb, kifulladt tagja már magában egy lassú számért könyörögve mered a bandára. Későre jár, fogytán a lakoma fogásainak döntő többsége, sokan már csak poharukat szorosan kezükben tartva, álmatag pillantások közepette ücsörögnek az asztalok mellett. Ez az a pontja a báloknak amit általában zárt körben úgynevezett próbának, holtpontnak neveznek, így hajnal közeledtével kétféle kimenetele is lehet az ünnepélynek. Egyrészt véget érhet sebtében, egy leköszönő szám, ünnepélyes jóéjszakát és mindenki nyugovóra térhet. Másrészt újult erővel feléledhet a diáksereg, megragadva a még megmaradt órákat a bulizásra, kihasználva az alkalmat. Scott hajlik a második alternatívára, mosolyogva könyököl rá az asztalra és úgy mered a Holdsáp, Satine, Christopher trióra.* - Mihez kezdjünk emberek, várom a javaslatokat. Kezd ellaposodni a bál, hát engedjük mi ezt? | |
| | | Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Nagyterem Hétf. 7 Jan. 2008 - 22:04 | |
| *A messzeségben lankadtan táncikáló párocskákat figyeli frissen poharába töltött bodzaszörpe fölött.* ~Egészen elandalító ez az egyre csak lassuló tánc.. Ne, Dorothy, még ne fáradj el, hisz nem is táncoltál még.~ *Erre a gondolatra szemöldöke az egekbe szökik ezernyi mélyen szántott ráncot vetve csinos kis homlokára* ~Hol marad Christopher? Nem megmondtam neki, hogy ne maradjon egész este azzal a lánnyal... Áh, ha most is éppen l'amourozik valahol azt nem bocsájtom meg neki.~ *mérgelődve szürcsöli bodzaszörpjét. Scott szavai csak lassan jutnak el a tudatáig, de mikor felfogja mit is mondott a fiú vadul kitörő boldogsághullám árad szét egész testén* -Nem-nem engedhetjük! *csap az asztalra nagy vidáman és olyan lendületesen, hogy az asztalon álldogáló poharak bécsi keringőt kezdenek járni saját talapzatuk körül felelőtlenül elfeledkezve tartalmukról. Holdsáp tekintete elidőzik egy kicsit ezen a képen. A poharakból ki-kilöttyenő lé és az ezektől az asztalra kenődött különbnél különb színű és állagú apró tócsák émelyítően emlékeztetik egy rosszul elsült túlzásbavitt bulira, csak éppen amolyan mini pohárméretűben. Kikergeti fejéből ezeket a rémképeket és inkább a buli felturbózásának vizei felé evezi gondolatainak csónakját.* -De mi légyen, mi légyen? *néz nagy búzakék tekintettel, teljesen tanácstalanul ő is a többiekre* -Végülis, ha ők nem is lennének benne, mi akkor is folytathatnánk a bulit csak úgy külön.. *kacsint cinkosan* A kastély falain kívül. *fogja halkabbra hangját* De hogy a bállal mit kezdjünk, hmm.. És ha bevetnénk magunkat a tánctéren? Scoott, úgyis azt mondtad, hogy nem kizárt, hogy táncolni fogsz, én meg úgyis imádok. Satine is szeret, Chriss meg a táncparkett ördöge. *vigyorodik el* No akkor mit szóltok? Vagy valami egyéb ötlet? *eltölti a büszkeség, hogy valamit sikerült kifundálnia. Előrebiggyesztett alsó ajakkal - ezzel jelezvén elégedettségét- várja a többiek döntését* | |
| | | Edward Hyde professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 123 Age : 54 Tartózkodási hely : ismeretlen Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (100/100) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Nagyterem Hétf. 7 Jan. 2008 - 22:55 | |
| *A professzor feláll az asztaltól, s egy széles mozdulattal csendre inti a zenekart, akik eztán köddé válnak. De helyettük jönnek mások... kísértetek - olyanok, melyeket még soha senki sem látott: néhányan levágott fejüket kezükben tartva suhannak körbe a teremben, mások ujjnélküli kezekkel fogják partnerüket... Az ősi hagyomány megkezdődött: a szellemkeringő. Körbe-körbe táncolnak a kísértetek a helyiségben, meglibbentve ezzel a gyertyák lángját, s az emberek ruháját. Félelmetes, de egyben lenyűgöző látvány ez a száznál is több szellemalak... A zene a semmiből jön, kavargásuk kelti, s nem is igazán lehet felismerni a dallamát, mert emberi fül jó ideje nem hallotta.* | |
| | | Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Nagyterem Hétf. 7 Jan. 2008 - 23:49 | |
| *Megrökönyödve veszi észre, hogy a professzor elhallgattatja a zenekart* Oh, máris vége lenne..?*ám a mondat félbeszakad, a lányban bennakad a szó. Minden porcikáját átjárja valami kellemesen bizsergető érzés, valami olyan, amit csak kevesen élhetnek át. Tudja, hogy most valami készülődik és megpróbál minél jobban ráhangolódni. Tágra tárt szemekkel figyel minden egyes apró mozzanatot, hosszú perceknek tűnő pillanatok telnek el, a levegő megtelik az izgatottság bizsergető érzésével. És akkor megtörténik. A falakból szinte ugyanabban a minutumban árnyak suhannak elő a legkülönbözőbb formákban. Mintha kintről beszivárogna a fojtogató hideg, a teremben lehül a levegő, a bent tartózkodók hangulata is gyökeresen megváltozik. Holdsápon valami földöntúli hatalom lesz úrrá. A táncparkett felé fordul, előredől, mintha húzná felé valami, de lába a padlóhoz tapadt. Hátulról lágy szellő friss simogatását érzi, először csak a hátán, majd egész testében. Mintha egy pillanatra valami belülről jólesően megfagyasztotta volna. Hogy hogy lehet ez jóleső? Hátborzongató ugyan, de aki még nem próbálta, nem értheti. Mikor lepillant, látja, hogy éppen az egyik kísértet keze hatol át a testén, tenyerét nyitva hagyva, ezzel kérve őt fel egy táncra. Az átlátszó színben szikrázó alak most elé röppen, kezét még mindig felé nyújtva. Holdsápban mélyen valahol egy hang azt súgja, ne fogadja el a felkérést, a szellemek keringője veszélyes játék, de mindhiába. Valami megmozdult benne, amit nem lehet leállítani. Kezét a szellem tenyerébe ejti, de legnagyobb meglepetésére az nem esik keresztül az áttetsző testen, hanem a kísérteties alak megragadja azt, és gyengéden, lassan, mégis hátborzongatóan állatiasan magával rántja őt a keringőbe.* | |
| | | Amythia M. Lixfise Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 132 Age : 39 Foglalkozás : javasasszony Registration date : 2007. Aug. 26.
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 8 Jan. 2008 - 0:07 | |
| -Mindenesetre, véleményem szerint, jó lenne Hyde-ot is meghívni a szilveszteri tanári partyra. *kuncorászik fejét kezében tartott borral teli poharának támasztva. Ekkor nagy bánatára meg kell válnia egyik beszélgetőpartnerétől, mr Igrainetől. Vidoran elbúcsúzik tőle, köszön "Jó éjszakát!"," Boldog Ünnepeket!", "Jó étvágyat!", "Szép repülést!", majd folytatja csevelyét Angelával* -Egyik hétvégén igazán kiruccanhatnánk Londonba, vagy akár Mufurxba. Egy jót bulizni, szórakozni, de ha másért nem, hát szeretnék vásárolgatni. Úgy hallottam Margela Higginshez új kollekciók érkeztek, és mindig az ő ruháira vágytam, amióta csak az eszemet tudom. *zsémbelődve veszi észre, hogy az italtól kezd megindulni a nyelve, így kiissza maradék borát poharából, de újra inkább valami alkoholmentessel tölti fel. Így is félbe kellett szakítania mondandóját, hisz észrevette, hogy az igazgató valamire készül -pedig jelenleg nem tudott nagyon másra gondolni, mint Margela Higgins legújabb csodaszép napsugárzöld tündérlebbencs szatén szoknyájára. Ám ekkor, mintha fehér köd lepte volna el az elméjét, minden evilági gondolat és probléma kiürült belőle* -Valami készülődik*súgja Angie felé, hangja túlvilágian fátyolosnak hat, de az izgatottság még így is messziről kihallatszik belőle. Minden izmát megfeszítve figyelte az eseményeket, ahogy megjelentek a szellemek, ahogy megszólalt a sehonnan sem szóló földöntúli muzsika, melynek dallamára mintha forogni kezdett volna vele a világ.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nagyterem | |
| |
| | | | Nagyterem | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|