| Nagyterem | |
|
+16Anton G. Holland prof Bastiano Coimbra de la C. Alicia R. N. Smith Daniel Koltai October York Zachary James Wortham Christopher Highlighter Elizabeth McSweeney Emily Wonder Amythia M. Lixfise Satine McGregor Angela Mimoso professzor David Devis professzor Holdsáp Edward Hyde professzor Bűbájcsapda Mágusakadémia 20 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:09 | |
| *tudomásul véve, hogy egyedül maradt, visszaballag az asztalhoz. Ám nem búslakodik sokáig. Leül a tánctérnek arccal, hátradől, kezével kitámasztja magát az asztalon, lábait keresztbe teszi, és véla erejét maximumra kapcsolva várja a potenciális áldozatokat* | |
|
| |
Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| - Zachary James Wortham írta:
- *Odaérve Holdsáphoz és Satine-hoz meghajlok az utóbbi előtt.* - Szabad egy táncra, kisasszony? *hangja kevésbé kimért, mint úgy általában - most nem a hivatalnokot, hanem az embert láthatják a jelenlévők. Karját nyújtja Satine felé, s várja, hogy a lány elfogadja.*
Örömmel *Mosolyogva elfogadja a férfi karját, s kicsit távolabb húzódik vele - majdnem a 'táncparkett közepére'. Most már végképp úgy érzi magát, mint valami mesében... Szinte hihetetlen, hogy Zachary mégis betoppant. Satine szinte beleremeg a helyzetbe. Perszeeeh nagyon élvezi ám...* | |
|
| |
Emily Wonder
Hozzászólások száma : 43 Age : 31 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : Metamorfmágus Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 1
| *Egy magas szőke ötödéves odasétál Elizabeth-hez, és kezét a lány felé nyújtja.* Felkérhetlek táncolni? *Mondja, majd rámosolyog Lizyre.* Thomas vagyok. | |
|
| |
Edward Hyde professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 123 Age : 54 Tartózkodási hely : ismeretlen Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (100/100) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:10 | |
| *A táncparkett felé sétál, s elegáns menüettbe kezd Amythia M. Lixfise professzorral.* - Mivel töltötte az idejét a nyáron, Miss Lixfise? *kérdezi, miközben egyenes háttal, kezét a reneszánsz táncoknak megfelelően hátratéve járja a táncot* | |
|
| |
Emily Wonder
Hozzászólások száma : 43 Age : 31 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : Metamorfmágus Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:13 | |
| - Satine McGregor írta:
- *Emily és Barny úgyszintén szédítő hévvel és önfeledten táncolnak az egész termet bejárva.*
- Még nem láttalak az iskolában! *Mondja a fiú igencsak hangosan, hisz a zenét nehéz túlkiabálni* Elsős vagy itt? *Önfeledten táncol a fiúval, elmerülve a szemében.* Igen elsős! *Kiabál vissza a fiúnak.* ~Még szerencse hogy Marievel táncoltam kiskoromban.~ Te melyik házhoz tartozol? *Kérdezi a fiúra nézve.* | |
|
| |
Zachary James Wortham
Hozzászólások száma : 34 Age : 42 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : füstember Foglalkozás : Minisztériumi Hivatal Államtitkár-helyettese Registration date : 2007. Aug. 22.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:14 | |
| *Mikor megfogja a lány kezét, szélesen elvigyorodik, de ebből aztán visszavesz egy kicsit, mert mégiscsak ő a főinspektor!* - Hogy érzi magát, Miss McGregor? *kérdezi a lánytól. Ekkor a zenekar - hogyhogynem - egy lassú számot kezd el játszani, ami egy ismert mugli popsláger. Mindazonáltal egy vonósnégyes előadásában elég érdekes hangzással bír...*
- Attól tartok, hogy egyre... *Kicsit belepirul, mikor felhangzik a lassú szám - a férfi még mindig őt vezeti.* ... kellemesebben. *Nem bírja ki, hogy ne nézzen a szemekbe. Annyira boldog ma este. Ez valószínűleg meg is látszik rajta...* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:17 | |
| - Holdsáp írta:
- *tudomásul véve, hogy egyedül maradt, visszaballag az asztalhoz. Ám nem búslakodik sokáig. Leül a tánctérnek arccal, hátradől, kezével kitámasztja magát az asztalon, lábait keresztbe teszi, és véla erejét maximumra kapcsolva várja a potenciális áldozatokat*
*S nem is kell sokáig várnia: bájai hamar az asztal köré csalogatják a hím népség népszerű tagjait.*- Dorothyen... szia, én Mac vagyok... talán nem ismersz, de ez nem számít. Mondd csak, nem lenne kedved e... - Nem lenne kedve, hisz velem jön táncolni! *Szakítja félbe Mac-et egy arab srác, aki jóval izmosabbnak tűnik társánál. Sabmot az, Holdsápék évfolyamtársa.* - Ugyanis inkább velem jön... ugye? | |
|
| |
Amythia M. Lixfise Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 132 Age : 39 Foglalkozás : javasasszony Registration date : 2007. Aug. 26.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:20 | |
| Oh, csak a szokásos.*legyint, miközben az igazgató belepörgeti karjaiba* Utazgatás, hivatalos ügyekben természetesen. Az embernek sosincs egy cseppnyi szabadideje sem.*sóhajt* De szerencsére, úgy értesültem két hónapig zökkenőmentesen a kastélyban maradhatok, anélkül, hogy valami közbejönne.*néz arcán a megszokott mosollyal Hyde professzorra.* | |
|
| |
Elizabeth McSweeney
Hozzászólások száma : 17 Age : 32 Képesség : Tűz elemista Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:21 | |
| - Emily Wonder írta:
- *Egy magas szőke ötödéves odasétál Elizabeth-hez, és kezét a lány felé nyújtja.* Felkérhetlek táncolni? *Mondja, majd rámosolyog Lizyre.* Thomas vagyok.
*Tökéletesen elüldögél magában mikor egy égimeszelő egyén odasétál elé, eltakarva a kilátást, már éppen finoman és nőiesen jelezné irányában, hogy "útban vagy" mikor az felkéri táncolni. Nagyra nyílt szemekkel néz végig a fiún és mivel a hangja elment csak döbbenten saját magára mutat majd a fiúra és végül a táncolókra, hogy megkérdezze jól értelmezte-e a kérdést és nincsen-e itt valami baki. Hogy őt felkérje bárki is táncolni elég abszurd dolog. Ráadásul egy ilyen magas... Na igen, ezen szegény Lizy teljesen kiakadt hisz alig ér a fiú mellkasáig, erre akkor jön rá miután felállt, na de előtte.* - Persze. *válaszolja végül halvány mosollyal az ajkán és óvatosan áll fel miközben piciny kacsóját a fiú kezébe helyezi. Most nem akar úgy járni, mint az előbb és úgy tűnik nem is jár úgy. Nem hasalt el, nem borította fel a másikat. Kész szerencse.* - Engem Lizynek hívnak. *mutatkozik be miközben a táncparkett felé haladnak.* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:25 | |
| Oh fiúk-fiúk*nevetgél pajkosan tenyerébe* Nem is tudom kivel menjek táncolni..*dobja hátra szelíden suhogó hajzuhatagát* Talán jobban segítene, ha megtudnám.. ki a legerősebb közületek.*várakozó tekintettel méri végig a fiúkat* | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:26 | |
| *miközben eszik leül vele szemben egy fiú,aki szintén a Peredur ház tagja, és rámutat a ketrecre. -Mexikói vörös madárpók?*kérdezi.* -Pontosan. Nemrég kaptam a keresztapámtól. Imádom a pókokat*mondja,abbahagyja az evést és élénk beszélgetésbe kezd a másik fiúvalé a pókokról. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:28 | |
| *Emily dereka köré csavarja a kezét - így egészen közel kerülnek egymáshoz a fiatalok. Majd odahajol hozzá, és válaszol a kérdésére.* - Berwynes vagyok. Hallottam, hogy a Berwynbe osztottak téged. Gratulálok hozzá! *Mosolyt küld a lány felé, amitől apró gödröcskék jelennek meg arca kétoldalán - látszik a fiún, hogy szándékosan veti be 'csábító' fegyvereit.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 26 Aug. 2007 - 16:31-kor. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 123 Age : 54 Tartózkodási hely : ismeretlen Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója Registration date : 2007. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:29 | |
| *A bepörgetésnél Hyde nagyon meglepődik, de nem kommentálja az esetet, inkább nyugodtan táncol tovább.* - Értem... akkor két hónap múlva kereshetünk új javasasszonyt, igaz? *szavait mepróbálja vidáman mondani, de ez valószínűleg nem nagyon sikerül neki. Helyette inkább megforgatja Amythiát.* | |
|
| |
Emily Wonder
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:29 | |
| *Átkarolja a lányt, majd lassú táncba kezdenek. Lenéz a lányra, és rámosolyog. Szemét le sem veszi Lizyről.* Melyik házba kerültél? *Kérdezi a lánytól, közben még mindig a lány derekát fogva táncolnak a lassú zenére.* | |
|
| |
Angela Mimoso professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 92 Age : 39 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : alakváltás, telepátia Foglalkozás : igazgatóhelyettes Registration date : 2007. Aug. 20.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:33 | |
| *Angela teljesen kifulladva ül le a Drystan asztalához. Ted közben másik partner után néz, mert a tanárnő - noha nagyon fiatal - elég hamar kifárad. Élvezettel figyeli, hogy táncolnak a többiek, Hyde professzor beforgásán egyenesen nevetőgörcsöt kap. Aztán megszólít egy elsőévest, aki nem is ül tőle olyan messze.* - Szia! Te vagy Daniel Creevey igaz? A bátyád a Roxfortba jár, ha jól sejtem.
*Daniel kissé félve néz a tanárnőre* - I... igen, ő Roxfortos... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 132 Age : 39 Foglalkozás : javasasszony Registration date : 2007. Aug. 26.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:34 | |
| Ohoh*nevet csilingelő hangon* Nem-nem. De sajnos, mintahogy azt a akkor is mondtam, mikor felvettek az állásra, néha lesznek olyan hetek, mikor minisztériumi ügyek elszólítanak a kastélyból. *az igazgatóra pillant* És, az igazgató úr hogy viseli, hogy hirtelen ilyen sok minisztériumi alkalmazott került az iskolába?*teszi fel a kérdést egy mosollyal megkoronázva* | |
|
| |
Elizabeth McSweeney
Hozzászólások száma : 17 Age : 32 Képesség : Tűz elemista Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:37 | |
| - Emily Wonder írta:
- *Átkarolja a lányt, majd lassú táncba kezdenek. Lenéz a lányra, és rámosolyog. Szemét le sem veszi Lizyről.* Melyik házba kerültél? *Kérdezi a lánytól, közben még mindig a lány derekát fogva táncolnak a lassú zenére.*
*Ha már lassú és a fiúnak a derekát támadt kedve fogdosni akkor Lizy se tehet mást, mármint nem a derekát fogja meg a srácnak hanem felnyúl és a másik nyaka mögött összekulcsolja a kezét. Még éppen eléri. Ha kicsivel magasabbra nő a táncpartnere bizony ha így akarna táncolni csak lógna rajta Lizy, de így még pont tökéletes. * - Drystan, te? *kérdezz vissza és feltekint a fiúra, de nem mindig nézi ám, még a végén nyakfájást kap vagy ilyesmi. De kicsit már kezdi zavarni, hogy bármikor néz fel mindig összeakad a tekintete a másikéval. Vajon csak véletlen vagy tényleg mindig őt nézi? Filózik magában ezen a roppant fontos kérdésen, amibe annyira belemerül, hogy merő véletlenségből rálép a táncpartner lábára.* - Ó, bocsi. Kicsit ügyetlen vagyok. *kér rögtön elnézést és mentegetőzik miután megtörtént a baleset. Tényleg nem direkt csinálta... most az egyszer.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 26 Aug. 2007 - 16:37-kor. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:37 | |
| - Holdsáp írta:
- Oh fiúk-fiúk*nevetgél pajkosan tenyerébe* Nem is tudom kivel menjek táncolni..*dobja hátra szelíden suhogó hajzuhatagát* Talán jobban segítene, ha megtudnám.. ki a legerősebb közületek.*várakozó tekintettel méri végig a fiúkat*
*A kisebb termetű Mac-et láthatóan nem tántorítja vissza az erőfitogtatás. Büszkén kihúzza magát, kidülleszti a mellkasát, amitől igen mókás látványt nyújt. Na nem a kinézete miatt, inkább a próbálkozása nevettetheti meg a lányt. Ezzel szemben Sabmot összehúzott szemekkel méri végig ellenfelét. Dühösen összepréseli ajkait, s mint egy óriási tigris, csak arra vár, hogy rávethesse magát a magát mórikáló Mac-re.*- Már meg ne haragudj, Sandokan, de a hölgy jobban mutatna az én oldalamon, igaz, kedves? *Néz Holdsápra, ám talán jobban tette volna, ha... nem bosszantja a nála két fejjel magasabb ifjút. Sabmot egy pillanat alatt lecsap ökölbeszoríott kezével, egyenesen orrbavágva a páváskodó Mac-et.*
A hozzászólást összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 26 Aug. 2007 - 16:40-kor. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:39 | |
| *Hyde halványan elmosolyodik, bár ezt inkább csak sejthetik, akik ránéznek* - Nos igen, elég sok a minisztériumi alkalmazott. Most itt ez a Wortham... nem szimpatikus nekem az az ember... De hát ez érthető: nem szeretem, ha a minisztérium beleavatkozik az iskola dolgaiba. *Hyde nem akarja megsérteni Lixfise professzort, és reméli, hogy nem is teszi.* | |
|
| |
Emily Wonder
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:41 | |
| - Satine McGregor írta:
- *Emily dereka köré csavarja a kezét - így egészen közel kerülnek egymáshoz a fiatalok. Majd odahajol hozzá, és válaszol a kérdésére.*
- Berwynes vagyok. Hallottam, hogy a Berwynbe osztottak téged. Gratulálok hozzá! *Mosolyt küld a lány felé, amitől apró gödröcskék jelennek meg arca kétoldalán - látszik a fiún, hogy szándékosan veti be 'csábító' fegyvereit.* *Kissé elpirul a közelség miatt, de hamar elmúlik.* Oh... köszönöm. *A fiú szemébe néz, és látja hogy a fiú mosolyog. Emily szelíden visszamosolyog rá, és közelebb férkőzik a fiúhoz.* Örülök hogy felkértél táncolni. *Mondja a hangulathoz megfelelő hangon.* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:42 | |
| ~Itt a móka vége..~*köhögésbe folytja röhögését* Fiúk-fiúk, na de kérem!*csitítja őket bársonyos hangon* Most inkább azt mutassátok meg, mennyire szeretitek egymást.. Az ilyen törékeny lányok nem szeretik az erőszakot..*a lehető leg bánatosabb arcot vágja, hogy lássák, igencsak megtörték gyenge szűzies lelkét ezzel az agresszív fellépéssel, és valami igencsak szívmelengetőt kell produkálniuk* | |
|
| |
Zachary James Wortham
Hozzászólások száma : 34 Age : 42 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : füstember Foglalkozás : Minisztériumi Hivatal Államtitkár-helyettese Registration date : 2007. Aug. 22.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:47 | |
| ~Egyre kellemesebben...~ *visszhangoznak a lány szavai a férfi fejében. S mivel ez a szám épp lassú, Zachary megragadja az alkalmat, s közelebb húzza magához Satine-t. Mondhatni megöleli, persze szabályos tánctartásban. A jobb keze azonban akkor is ott van a prefektus derekán...!* | |
|
| |
Emily Wonder
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:49 | |
| *Nem zavarja a lány félrelépése. Inkább tovább nézi a lányt.* Én is Drystanos vagyok. *Mosolyog kitartóan a lányra. Látszik rajta hogy tetszik neki Lizy.* Gyönyörű vagy. *Mondja, és mélybarna szemével még mindig a lányt nézi.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 26 Aug. 2007 - 16:50-kor. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:49 | |
| Nos valóban.. Ezt a Főinspektor ügyet magam sem szívlelem. Nem pont mr Wortham személye miatt*pillant az épp mellettük elkeringőző párocska felé* Inkább a dolog háttere miatt. Az ellenőrzést sosem szívleltem, előbb a Roxfort, most a Bűbájcsapda. És úgy hallottam más iskolákba is kívánnak inspektorokat küldeni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 26 Aug. 2007 - 16:50 | |
| - Holdsáp írta:
- ~Itt a móka vége..~*köhögésbe folytja röhögését* Fiúk-fiúk, na de kérem!*csitítja őket bársonyos hangon* Most inkább azt mutassátok meg, mennyire szeretitek egymást.. Az ilyen törékeny lányok nem szeretik az erőszakot..*a lehető leg bánatosabb arcot vágja, hogy lássák, igencsak megtörték gyenge szűzies lelkét ezzel az agresszív fellépéssel, és valami igencsak szívmelengetőt kell produkálniuk*
*Sabmot visszavesz a tempóból, s lehorgasztott fejjel, kiskutya módjára pillant a lányra fekete fürtjei mögül. Mac törölgeti a vérző orrát, majd - hogy eleget tegyen bálványa kérésének - ugyanazzal a kezével megveregeti vetélytársa vállát. Mit megveregeti; szinte a nyakába borul. Talán így akar jó pontot szerezni Holdsápnál. Sajnos a megtermett Sabmot ezt nem veszi túl jó néven, így hatalmasat csap Mac szőke fejére, és sértődötten arrébbhúzódik.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 26 Aug. 2007 - 16:55-kor. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nagyterem | |
| |
|
| |
| Nagyterem | |
|