| Udvar | |
|
+7October York David Devis professzor Alicia R. N. Smith Holdsáp Christopher Highlighter Satine McGregor Bűbájcsapda Mágusakadémia 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bűbájcsapda Mágusakadémia Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 121 Registration date : 2007. Aug. 17.
| Tárgy: Udvar Vas. 19 Aug. 2007 - 14:05 | |
| Udvar meg park, és ott a tó is - minden élő, semmi hamis!
| |
|
| |
Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. 25 Aug. 2007 - 22:10 | |
| *Mikor a fiákerek hangtalanul begördölnek az iskola udvarába, a lányok álmatagon magukhoz veszik nehéz utazóládáikat. A puha fű felfogja a ládák koppanását, ahogy földet érnek. A kastély ablakai úgy ragyognak, mint megannyi csillag a sötét éjszakában. Mikor a három lány eléri az épület vaskos kapuját, az némán kitárul előttük...* | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. 25 Aug. 2007 - 22:15 | |
| *kikászálódik a fiákreből,majd leveszi a ládáját és óvatosan a ketrecet is.A még eléggé apró pók átcsúszik a ketrec egyik végéből a másikra.Óvatosan,nem lóbálva emeli fel a ketrecet ismét,és elindul a kapu felé,maga mögött húzva ládáját. | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Udvar Vas. 26 Aug. 2007 - 0:41 | |
| *Mivel a késők számára nem állnak fenn fiákerek, ezért ő gyalog tette meg az utat. Jelentősen megkönnyítette a dolgát, hogy immár legálisan levitálhatta poggyászait maga mögött. Egészen felerősödött mostanra, szinte futott az úton, és amint megpillantotta hőn szeretett kastélyát csak még vidámabb lett. Ismét futásnak ered, átrohan az udvar kapuján bevezető kavicsos úton, be egyenesen a kastély nagy ódon kétszárnyú ajtajához. Szinte megölelgeti az ajtót, ahogy kinyitja, majd örömittasan belép.* | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 10:37 | |
| *kilép a napsütötte udvarra. Pár pillanatig káprázik a szeme - a sötét folyosó után a szemnek meg kell szoknia a verőfényes napsütést. Vidáman elindul a tó irányába, közben érzi, hogy minden porcikája élvezi a szabadságot. Boldogan kiszemel egy padot a tó mellett, és elindul feléje* | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 10:43 | |
| *követi a lányt, miközben hunyorog mert alig lát valamit.A fényes nap szinte megvakítja, majd leül a lány mellé a tónál.* -Kár hogy ott hagytuk a könyveket*gondolkozik hangosan* | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 10:46 | |
| -Neem, nem hagytuk! *vigyorog a fiúra, és valahonnan a fiú ölébe szór négy könyvet* -Ezek voltak azok, nemde? *kérdi fölényes vigyorral, de aztán elneveti magát, és megcsókolja Christ. Ölébe veszi a bájitalos könyvet, és elmélyülten nézegetni kezdi* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 10:50 | |
| -Jaj de ügyes vagy!*vigyorog ezen az elég béne(és hülye) mondaton, majd elveszi a legilimenciás könyvet, és beleolvas* -Hú, ez nagyon nehéz*mondja Aliciának, miközben átlapozza a könyv néhány részét, itt-ott beleolvasva* | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 10:53 | |
| -A bájitalok sem könnyűek... nézd, a Zsugorító főzet a legkönnyebb a könyvben... atyaég, szerelmi bájitalok sora... mindegyik vagy öt oldalas recept... *fintorodik el* -Majd szórakozásból kipróbálok párat *jelenti ki, és becsukja a könyvet. Érdeklődéssel nézegeti a legilimenciásat, de végül felkapja a számmisztika-könyvet, és belelapoz* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 10:57 | |
| -Na-na!Szerelmi bájitalokat hagyd ki a terveidből*szól a lányra, felnézve a könyből* És a számisztika könyv az a tankönyv, vagy csak segítség?*kérdi, a könyvre nézve amit Alicia elkezd olvasni, és leteszi a legilimenciásat, felvéve a pókok támadásairól szólót. | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:06 | |
| *elvigyorodik a szerelmi bájitalok - reagációra* -Á, nyugii... *vigyorog* -Ez csak.. kiegészítés... a tankönyvem fent van a klubban. *válaszol* -Megnézhetem azt a legilimenciásat? *mutat az említett könyve* | |
|
| |
David Devis professzor
Hozzászólások száma : 19 Age : 40 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : Telepátia Foglalkozás : Átváltoztatástan tanítója Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:11 | |
| *Mikor kilép az udvarra azonnal szeméba világít a nap. Amennyire tud, körülnéz és megpillantja Aliciát és Christophert a tónál. Odasiet hozzájuk.* -Szép jónapot. Csatlakozhatok? *Kérdezi Chriss-hez fordulva* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:14 | |
| *felveszi a könyvet a földről, és odaadja a lánynak.* -Értem...az én könyveim még elő sem vettem...valahol a ládám legalján lapulnak-szó szerint-.* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:28 | |
| Jónapot tanár úr!Persze, jöjjön csak. most Davis profra figyelve tesz fel egy kérdést* Tényleg professzor meg sem kérdeztem még...remélem nem leszek tapintatlan...Mit is fog tanítani nekünk? | |
|
| |
David Devis professzor
Hozzászólások száma : 19 Age : 40 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : Telepátia Foglalkozás : Átváltoztatástan tanítója Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:35 | |
| -Átváltoztatástant. *Feleli* Remélem szorgalmasan fogtok tanulni, mert nem szeretném majd azt látni, hogy nem fejlődtök. És kiphentétek már a tegnap esti... hogy is nevezzem... bulit? *Kérdezi. Ő maga, még mindig kissé fáradt volt.* | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:40 | |
| -Tanár úr! *rikkantja meglepetten, felpillantva a könyvből. Túlságosan beleélte magát a legilimencia rejtelmeibe* -Öm... igen, én mondjuk nem vagyok fáradt. Tetszik tudni, tanár úr, idővel meglehet szokni az ilyesmit... *elfolyt egy vigyort* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:47 | |
| -Hát..az a "buli" számomra csak beszélgetésből ált...nem volt ott Alicia, mással pedig nem akartam táncolni*feleli őszintén* -Ráadásul nem is nagyon szeretek, nem is nagyon tudok, így amikor bulik vannak általában ülök | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:50 | |
| -Jaaj... *a szájához kapja a kezét* -Elnézést, a tegnapelőtti bulira gondoltam... *vonja meg a vállát* | |
|
| |
David Devis professzor
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:52 | |
| -Én is így vagyok vele.*Egy pálcamozdulattal, egy fatámlájú széket teremt a diákok mellé és leül rá.* Táncolni nem nagyon tudok. De beszélgetni szeretek, így inkább én is ülni szoktam. És... mit olvastok. *Vált témát és a könyvekre néz.* | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:54 | |
| -Nekem a tegnapelőtti előtti dolog nagyobb buli volt... de sajnos tegnap el kellett mennem a táncos-buliról... *toldja még hozzá a legilimenciás könyvet lapozgatva* -Chris, megengeded, hogy ezt majd én vigyem fel magammal? *kérdi a fiútól a legilimenciás könyvre mutatva* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:55 | |
| -Hát...tudja tanár úr, én arra gondoltam hogy kellene tudnom az oklumenciát...Többek között a Hangok Terme miatt.És van pár könyv amit kivettem a könyvtárból amit a kis házikedvencem gondozásához kell*rámutat a pókos könyvekre* bár átlapoztam őket és ezeket már előtte is tudtam.A pókok gondozása felelősségteljes vállalkozás, és nem is jobb mint 1 kutya, vagy 1 macska, de én mégis a pókokat választanám.Gyermekkorom óta oda vagyok a pókokért | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:57 | |
| *nem pillant fel a legilimenciás könyvből, de így is látni, hogy elfintorodik* -Házikedvenc... *dünnyögi* -Ez nagyon jó könyv! Kár, hogy a Hangok Termének még így sem tudnék visszaszólogatni... *csóválja a fejét* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 11:57 | |
| - Alicia R. N. Smith írta:
- -Nekem a tegnapelőtti előtti dolog nagyobb buli volt... de sajnos tegnap el kellett mennem a táncos-buliról... *toldja még hozzá a legilimenciás könyvet lapozgatva*
-Chris, megengeded, hogy ezt majd én vigyem fel magammal? *kérdi a fiútól a legilimenciás könyvre mutatva* Nyugodtan!Legilimenciával úgysem megyek semmire a Hangok Terme ellen...~Hallgathatja mindenki a gondolataimat, jaj de jó~és a legilimenciát nem is szeretném megtanulni.Hasznos dolog,de olyan...."sunyi" módszer | |
|
| |
David Devis professzor
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 12:01 | |
| -Ha oklumenciát akarsz tanulni, akkor a Főinspektorhoz kell fordulnod.*Mondja* A pókok pedig... nem... veszéjes állatok? *Kérdezi óvatosan* Szabad egyáltalán olyat tartani az iskolában? | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. 27 Aug. 2007 - 12:06 | |
| -A Főinspektor urat nem igazán kedvelem~utálom~ -Úgy láttam szabad...ráadásul a madárpók a legnyugisabb, legfegyelmezetteb a pókok közül, és számos védelmi mechanizmusa közül a mérge a legfejletlenebb, emberre nem halálos.Addig pedig nem támad amíg nem bántják, ráadásul az enyém még nincs kifejlődve, és ez 3 évig is eltarthat.Ja és hozzátenném hogy a tarantula mint sokan tévesen gondolják, nem madárpók hanem farkaspók*ha nem állítják le órákig fog a pókokról beszélni...* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
|
| |
| Udvar | |
|