| Udvar | |
|
+7October York David Devis professzor Alicia R. N. Smith Holdsáp Christopher Highlighter Satine McGregor Bűbájcsapda Mágusakadémia 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 20:38 | |
| *a fáklya kétségkívül erősebb fényt ad mint a vasrázslat-ám feltűnőbb is.Ám Christophernek kis feltünési viszketegsége(vagy hogy írják) van, és így nem zavartatja magát. ahogy sétál az udvaron megérzi valami hiányát* ~Hát igen egy pulcsi tényleg kellett volna~*ahogy a tó körül sétál a fény egy ismerős lányra téved-Holdsáp* -Szia Holdsáp*örül meg hogy találkozhat valakivel akit régebbről ismer. A fáklyát a földbe szúrja és leül a lány mellé* -Hogy vagy? | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 20:51 | |
| Szia Chriss*pillant hátra. Egy cseppt meglepődik a hirtelen felbukkanó régi ismerőstől, majd tekintete a fáklyára téved* Fáklya? *bukik ki belőle a kérdés* Egyébként semmi különös. Megvagyok, élvezem, hogy így a szünetben nem kell olyan sokat tanulni. Bár a háziknak nekiállhatnék lassan.. És veled mi a helyzet? Hogyhogy itt maradtál a szünetben? *beszédközben egyenesen maga elé néz, a tó itt-ott megtörő tükrét figyeli* | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 20:58 | |
| -Hát...eredetileg haza kellett volna mennem de inkább itt maradtam.Amikur nyugis a kastély akkor egész jó itt.Meg amikor nem kell tanulni.Meg úgy hallottam egy új tanárunk vámpír.Még egy ok hogy maradjak.Na meg nem akarom hazavinni a pókomat*most nem hozta magával a kis Spidy-t, de azért nem feledkezik meg róla.* -Képzeld egész megnőtt.Kés ragadozó lett belőle*úgy beszél a pókrol mint más a kutyájáról.* -Ja és a neve pedig Spidy*fejezi be a magáról szóló történetet amiben 2 mondat a magyarázás a többi a pókról szól:)* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:05 | |
| *Hirtelen nem is tudja mire reagáljon* Van egy pókod?*kezdi meg az első témát* Mióta? Nem találtál valami kedvesebbet? Bahh, mindegy*legyint* Mindenkinek vana valami mániája.. *zárja le ezzel a témát, no meg az új tanár jobban izgatja fantáziáját* Vámpír tanár? Komolyan? Hol hallottad?*kiváncsi pillantását most Chrissébe fúrja, hátha kiolvas valamit a fiú tekintetéből* | |
|
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:12 | |
| *Kisétál és leül egy padra. Ha Christopherék észreveszik, szóba áll velük, egyébként csak ül ott magában* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:29 | |
| -A régi pókom meghalt.Ez amolyan fájdalomdíj.Ja és a folyosón beszélgettek róla.*hátradől a hideg fűbe, nem érdekli hogy pólóban van és tök sötét ráadásul hideg is.* -Szia Daniel!*kiállt oda a fiúnak amikor észreveszi* -Hogy vagy? | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:31 | |
| Szia Daniel *pillant ő is hátra* Hm, érdekelne engem ez az új tanár, kiváncsi vagyok rá. Hm, vajon mit fog tanítani? Gondolom vámpírismeret... Magától értetődő lenne.. *teljesen elkalandoznak a gondolatai* | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:31 | |
| Viszonylag jól*Válaszolja és közelebb ül. Egyelőre nem akarná elmondani a furcsa dísz esetét, úgy dönt, inkább vár egy kicsit* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:37 | |
| *Mikor a fáklya fénye pisladozni kezd varázslattal újraéleszti a tüzet, így hármuk között pislákol a fény és egymást látják, de mást már nem-hacsak nincsen különösen jó szeme valakinek--Kissé megborzong amikor a szél feltámad, de különösebben nem zavarja őt az idő.Mivel szereti a hideget neki ez így tökéletes, ám nem tudja társai neme fáznak.* -Na és hogy megy a tanulás?*ám miután megkérdezte már vissza is szívná* | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:41 | |
| Nekem elég jól, de ezzel az állatok szimbolikájával képtelen vagyok megbarátkozni*Válaszolja*Nekem inkább ezek a gyakorlati részek tetszenek. Egyáltalán mire jó szerintetek ez a tantárgy? | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:46 | |
| Jahj én imáádom azt a tantárgyat*ujjong, bár sejti, hogy valószinüleg lelkesedését a tantárgyat tanító tanár okozza* Bár én mindegyik tantárgyat szeretem, szóval ez nem csoda.*tereli el gyorsan a szót* Bár Állatok szimbolikája órám még nem nagyon volt.. | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:50 | |
| Azzal még nem magyaráztad meg, hova lehet ezzel jutni*Felel nem kis közönnyel*Egyébként is mostanság leköt egy furcsaság, amit tegnap láttam | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:57 | |
| *Csak leinti Danielt, ezzel lezárva a témát, mondván ezt nem érthetimeg, a közönyös hangtól úgyis rázza a hideg* Miféle furcsaság? *tereli inkább új vizekre a témát* | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 21:59 | |
| *ő is érdeklődni kezd hogy mit láthatott Daniel.Ebben a tanévben még semmi kalandban nem volt része és mostmár elég erős hiányérzete van.* ~Rohadt pulcsi de kéne~*mindemellett azonban hiányolja a kalalndokat is* | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:00 | |
| Hát, találtam az északi torony alján egy virágszerű faragást a falon, de mindenhol máshol üres volt. És egy nyílást is találtam mellette. Úgy érzem, ennek jelentősége van, de nem jövök rá, hogy mi | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:11 | |
| Milyen virág?*teszi fel a kérdést, de szinte hallja magában a választ. Iszonyatosan izgatott lesz, nem tudja ez mit jelent, csak az jár a fejében, hogy Satine vajon merre jérhat egy ilyen fontos pillanatban. De ne együnk előre a medve bőrére, még nem is biztos a hír.* | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:13 | |
| Honnan tudjam, nem tudtam rendesen felismerni. Habár...*Elgondolkodik egy percre*Ugye, arra gondolsz, amire én? | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:17 | |
| ~Mér vagyok mindenből kihagyva?~*gondolja majd a kérdés ki is bukik belőle* Na álj-álj-álj.Mért van az hogy én soha nem értek semmit?*kérdezi meg* -Légystíves valaki magyarázza ezt el nekem.Mért gáz az hogy van 1 virág a falban?Valaki művésznek épp alkotni volt kedve.És épp a falba tette.Nabumm | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:18 | |
| Hát, ha arra gondolsz, amire én gondolok, akkor arra gondolok, amire te. *fejti ki véleményét* De igen, én liliomra gondolok, ti? | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:20 | |
| Igen, de van egy kis gond. Emlékszel a nyári esetünkre? Amikor megmentettünk egy diáklányt*Kérdezi, majd meg sem várva a választ, folytatja*Na, mert az a gyanúnk, emiatt rabolták el. Nekem legalább is | |
|
| |
Christopher Highlighter
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:24 | |
| *igen diplamatikus válasz hagyja el a száját* -Hö?*majd lassan látni lehet a szemében a felismerés szikráját, és agyában kis fény gyullad, kiszorítva a sötétséget* -Most már értem.*valja be barátainak* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:25 | |
| A lényeg, hogy egyelőre nem tudjuk mire való az a liliom kulcs vagy hajtű, csak arra tippelhetünk, hogy, ha az iskolában van egy liliomot ábrázoló falfaragás, lehet, hogy itt a titok nyitja. Minden egyes nyomot meg kell vizsgálnunk. *magyarázza Chrisnek* | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:28 | |
| De azért még ne szaladjunk ennyire előre. Ha ez igaz, akkor legalább Mimosónak tudni kell róla. És Satine-nal is beszélnünk kéne. De mindenek előtt ki kell derítenünk, hogy tényleg így van-e | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:37 | |
| Jahamm.. Igazad van. És ki kell derítenünk, hogy mit keres itt, és mit rejt. *fejében már különböző teóriák keringenek a faragásról, és hogy mi célt szolgál az iskolában* És hol van ilyenkor Satine? *csapdos idegesen* | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. 1 Nov. 2007 - 22:51 | |
| Én csak annyit tudok, amit elmondtam. De talán, ha beavatnánk Mimosót, ő tudna segíteni. De vajon ő hol lehet most? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
|
| |
| Udvar | |
|