ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/

Bűbájcsapda Mágusakadémia

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

A kocsma

Go down 
+4
Amythia M. Lixfise
Holdsáp
Lucius Leonardo Lopteus
Bűbájcsapda Mágusakadémia
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő
Hozzászólások száma : 329
Képesség : benső szem képessége
Foglalkozás : prefektus, diák
Registration date : 2007. Aug. 21.

Kalandlap
Képesség szintje:
A kocsma - Page 4 Left_bar_bleue25/100A kocsma - Page 4 Empty_bar_bleue  (25/100)
Évfolyam: 4

A kocsma - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kocsma   A kocsma - Page 4 Icon_minitimeVas. 9 Dec. 2007 - 1:27

Áh, meg tudlak érteni.. Én még nem vetettem bele magam a nagy ajándék vásárlásba, pedig aztán.. Rengeteg rokon, rengeteg pénz*sóhajt fel* Plusz csomó látogatás mindhol. A vizsgákkal még nem si lesz sok gondom.. *a pótcselekvésnek köszönhetően rengeteget tanult az elmúlt hetekben, így a vizsgák miatt a jelen pillanatban nem aggódik* De az eső az engem is zavar. *az ablakra néz, amin komoran kopognak az egyre csak hevesebben hulló esőcseppek. Ekkor kihozza a pincér a rendelést*
Köszönjük.. *miközben kihozza a rendelést végig a pincér arcát fürkészi, majd mikor hallótávolságon kívül kerül a férfi halkan megjegyzi* Ha ennyire unja a munkáját, nem tudom minek dolgozik itt. *forgatja szemeit. A férfin látszik, hogy nem illik ide. Kilóg a sorból a ruhája, a tartása, az arca, mindene.*
Vissza az elejére Go down
Holdsáp
Prefektus
Prefektus
Holdsáp

nő
Hozzászólások száma : 329
Képesség : benső szem képessége
Foglalkozás : prefektus, diák
Registration date : 2007. Aug. 21.

Kalandlap
Képesség szintje:
A kocsma - Page 4 Left_bar_bleue25/100A kocsma - Page 4 Empty_bar_bleue  (25/100)
Évfolyam: 4

A kocsma - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A kocsma   A kocsma - Page 4 Icon_minitimeVas. 9 Dec. 2007 - 1:54

*Ahogy vajsörét kortyolgatja és mélyet szippant a levegőből, ismerő sillat csapja meg orrát és melengeti meg a szívét. Felkapja a fejét, keresi az illathoz tartozó alakot, de sehol nem látja*
Elnézést.. de nekem most, egy picit, mennem kell..*bocsánatkérően Scottra néz, majd felkapja kabátját és elindul az illat irányába. Már a pult közelében jár, mikor a szobákhoz felvezető lépcső tetejében elvonuló lábak zajára lesz figyelmes.*
Héé te! Mégis mit gondolsz hová mész? *rivall rá a kocsmáros, mikor elindul felfelé a lépcsőn. Holdsáp megszaporítja lépteit és felszalad az emeletre. Kicsivel maga előtt ajtócsukódást hall, odarohan. A levegőbe szimatolva érzi, hogy itt lesz az, akit keres. Bekopog az ajtón, majd a választ meg sem várva benyit.*
Vissza az elejére Go down

A kocsma
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ELKÖLTÖZTÜNK!! A fórum új címe: http://bubajcsapda.proboards62.com/ :: Mufurx :: Részeg Kapitány-
Ugrás: