| Folyosók | |
|
+12Zachary James Wortham Aurelius Morgenstein prof Daniel Koltai October York Edward Hyde professzor Emily Wonder Angela Mimoso professzor Satine McGregor Alicia R. N. Smith Holdsáp Christopher Highlighter Bűbájcsapda Mágusakadémia 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 11:58 | |
| - Alicia! *Rögtön felpattan furcsa ülőhelyzetéből* Dejó végre ismerőssel találkozni! *Lelkendezik, de egy éleveszélyesen fújtató hang visszatartja a barátságos üdvözlési formák megejtésétől. Kikerekedett szemmel méregeti a ketrecet, végül csak ennyit tud kibökni:* - Ez mi? | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 12:02 | |
| A macskám *feleli nemes egyszerűséggel, nevetve* Még nevet sem adtam neki. Fújtat, vad, és szürke színe van... szerinted mi illene rá? *kérdi a lányt, miközben benéz a 'ketrecbe' egy lyukon keresztül. Villan egy szempár, és a fújtatás abbamarad* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 12:06 | |
| - A jellemzők alapján Musztáng... de az nem túl macskás. Persze ez illene New York-ra is *nevet végül ő is* - Na de most komolyan, Al. Ez tényleg macska? Miért nem próbálkozol ennyi erővel rögtön egy mantikórral? Talán még az is kezesebb lenne, mint ez a jószág. *Óvatosan közelebb hajol a ketrechez, ám a macskának nevezett állatka vadul kicsap a mancsával - már amennyire ezt a ketrec engedi.* | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 12:12 | |
| - Mantikór? Hm, erre nem is gondoltam... *mélázik* Musztáng... Tényleg nem túl macskás... *válaszol, és macska egyetértésének jeléül megint kicsap a mancsával* -Hékás! Fékezd magad, vadállat... *szól be a ketrecen, mire a macska elnémul és összegömbölyödik* Majd még a néven elgondolkozom... *zárja le sóhajtva a témát* -Nna, mi újság? *fordul Satine-hoz, miközben leteszi a ketrecet a lépcsőre* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 12:18 | |
| - Hogy mi újság? ~Mióta beesett a nyári szállás lányhálójába egy férfi hullája? Vagy amióta kilyukasztottam Holdsáp kezét azzal a szerencsétlen ládikóval? A Rémségek Cirkuszában tett kis életveszélyes kalandtól kezdjem? Esetleg a tárgyalásomtól? Vagy hogy milyen érzés volt egy felbőszült házimanó céltáblájaként szolgálni? Persze ezek mellett már igazán eltörpül a Zachary-vel történt kis táncos estem...~ - Semmi különös. Csak lézengek erre-arra, míg nem kezdődik az órám. És te? Hogy s mint? Hogyhogy nem voltál a bálon? | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 12:21 | |
| -Nem is tudom, hol voltam... valahogy nem nagyon volt kedvem. Történt ott valami érdekes? Te kivel táncoltál? *kérdi lekezelő mosolyát elővéve. Lehuppan a lépcsőre, macskájának ketrece mellé. Végre kezd az állat megmacskásodni: elkezdett dorombolni* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 12:31 | |
| - Öhhh... Nem érdekes, csak egy... fiúval. Meg persze Holsáppal; vele ki nem hagytam volna a táncot! *Próbálja elterelni a témát - elég erőtlenül... tudja ugyanis, hogy táncpartnerét az iskola egyetlen diákja sem kedveli. Még Holdsáp sem kifejezetten, de ő legalább megpróbálja tolerálni. Már csak a barátságuk miatt is. Talán jobb nem is feszegetni a témát, hisz ki tudja, mikor robban ki valami egetverő pletyka róla és... és 'táncpartneréről'. Már az is kész csoda, hogy eddig nem harsogták a falak a nevület...* | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 12:39 | |
| *már a diákszállóban észrevette, hogy a főinspektor máshogy néz Satine-ra, de nem teszi szóvá a dolgot. Viszont az arcára mosoly ül ki, amit nem tudna kimagyarázni. Gyorsan témát vált* -És... mm... azóta nem történt semmi érdekes? Képzeld, a Berwynbe jött egy új diák. Szerintem végzős... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 12:46 | |
| *Végtelenül hálás a lánynak, hogy nem kérdezősködik a férfiról, s még az sem zavarja, hogy Al arcára kiül a nyilvánvaló felismerés, miszerint felesleges a magyarázkodása...* - Áh, még alig vagyok itt pár napja, de már volt olyan órám, amit egyszerűen elaludtam... kíváncsian várom, mit tartogat ez az év a számomra *Legyint egykedvűen.* - Új végzős diák? Elég furcsa párosítás. Hogy jöhet valaki úgy ide, hogy már végzős? Előtte máshova járt talán? *Töpreng hangosan a problémán, majd Al felé fordul.* - És milyen? Beszéltél már vele? ~Nagyon tudom remélni, hogy nem megint valami hibbant gyerek jött a BM-be, hogy pudingot kenjen a falakra...~ | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 12:53 | |
| -Kedves lány. October York-nak, Tob-nak hívják. Szerintem is másvalahová kellett járnia, de ezt nem tudom, tegnap nem sokat beszélgettünk. Pont látta, amint véletlenül fejbetalálom a számmisztika-könyvemmel azt a harmadikost, aki tegnap délelőtt megmérgezett egy első- vagy másodévest... ne nézz rám így, véletlen volt, meg meg is érdemelte... *csak azután jut eszébe, hogy prefektussal áll - illetve ül - szemben, amikor már mindez kiszaladt a száján. Hátrahőköl. Gyanakodva végigméri a lányt, aztán elneveti magát* -Nah és a Drystan? Kik is járnak oda?
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 29 Aug. 2007 - 14:42-kor. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 13:03 | |
| - October? Az meg miféle név? Na mindegy, a nevét nem választhatja meg az ember. De ha azt mondod, hogy kedves lány, akkor hiszek neked. Majd ezzel a tudattal közelítek felé *Mosolyodik el.* - Fejbetaláltad? Tudod mit? Ezek után megérdemelte volna, ha még a többi könyvedet is utánaküldöd! Nyugi, én is ugyanezt tettem volna... hacsak nem elátkozom valami rondasággal... *Satine, ismerve magát, talán előbb nyúlt volna pálcához, mintsem beszédre nyitotta volna száját. Így persze teljes mértékben megérti Aliciát, és még jót is nevet a különc büntetésén.* - Hát egy jó páran Drystanosok lettünk. Például Holdsáp is. *Elmosolyodik az egyszemélyes felsoroláson.* - De nagyon nagy a hálószobánk, és rengeteg ágy van benne. És mind foglalt - tehát együtt vagyunk az összes évfolyam Drystanosaival. Sajnos név szerint még én sem ismerek mindenkit... *Hirtelen mozdulattal táskájába kap, és miután végigbogarászta órarendjét, idegesen felpattan a lépcsőről.* - Al, ne haragudj, de nekem mennem kell órára! Nem akarok erről is elkésni! Majd találkozunk tanítás után, szia! *És már szalad is a negyedik emeleti folyosóra, ahol már öt perce meg kellett volna jelennie az átválzoztatástan teremben...* | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 14:46 | |
| Szia! *kiált a lány után, és ölébe veszi a ketrecet. Alaposan vizsgálgatni kezdi a benne rejtőző fenevadat - fenevadat? HIsz ez barátságosan dorombol. Mindenesetre nem érti ezt a macskát. Egyszer olyan, amilyennek Satine jellemezte - Musztáng, aztán olyan, mint egy ma született bájos, aranyos kiscica. Szapora nyögések kíséretében egyenesbe erőszakolja lábait. Annyi ideje üldögélt már a lépcsőn, hogy alig tud felállni. Vidáman elindul a Hangok Terme felé, már alig várja, hogy a klubhelységben kiengedhesse a macskát* | |
|
| |
Aurelius Morgenstein prof Tanár
Hozzászólások száma : 34 Age : 47 Képesség : metamorfmágus képesség (haladó szinten), tűzgyújtás Foglalkozás : Gyom- és gyógynövénytan, Asztronómia tanár, IT tag Registration date : 2007. Aug. 26.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 14:58 | |
| *Megjelenik a hosszú folyosó elején. Leteszi a bőröndjeit, és egy kisebb táskában kezd kutatni.* -Hova tehettem…? *Kis kotorászás után elővesz egy kis kulcsot, amin egy fém biléta lóg. Becsukja a táskáját, és elindul a szobája felé. A szűk, sötét folyosón több portré is lóg., amik pillanatnyilag alszanak. Halkan végigsétál a folyosón, ugyanis párszor tapasztalta, hogy milyen mérgesek a festmények, ha felriadnak a folyosón elhaladó diákoktól. Eljut egy csigalépcsőhöz, amin felsétálva megpillantja szobája ajtaját. Ez a látvány boldogsággal tölti el, mivel már rég járt a kastély falai között. Odalép az ajtó elé, bedugja a kulcsot, majd halkan elfordítja. Belép a szobájába, és becsukja az ajtót.* | |
|
| |
Aurelius Morgenstein prof Tanár
Hozzászólások száma : 34 Age : 47 Képesség : metamorfmágus képesség (haladó szinten), tűzgyújtás Foglalkozás : Gyom- és gyógynövénytan, Asztronómia tanár, IT tag Registration date : 2007. Aug. 26.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 16:14 | |
| *Kilép a szobájából. Csendben végiglépked a folyosókon, a könyvtár felé. Útközben találkozik a gondnokkal, aki a sáros padló miatt mérgelődik. Balra fordulva nekiütközik egy nagy, félig üveges ajtónak. Belép.* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 16:45 | |
| *Tábort verve üldögél a földön a lavagos festménnyel szemben. Nem tudni miért foglalja le ennyire ez a festmény, talán kiváncsi, hogy egy nap majd sikerül-e széttépniük azt a malacot, amivel már évek óta próbálkoznak.*~Ha ez jövőre is így marad hozok ráfestek még két malacot a képre..~*mosolyodik el a gondolaton* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 22:00 | |
| *Már régóta nem tud magával mit kezdeni - ez egyébként jellemző az egész napjára. Amíg órán volt, legalább az lekötötte a figyelmét. Ám most már lassan három órája, hogy csak céltalanul bandukol a kastély folyosóit és termeit felderítve.* ~Azt hiszem, visszamegyek a klubba, aztán... nem tudom, lefekszem aludni. Bár a házidolgozatok is szaporodnak... Hé, mit bámul az a lány... naháát, ez...~ - Holdsáp!! *Kiált jó hangosan, s megrohamozza az említettet.* - Hát te meg hogyhogy itt vagy? Úgy értem... *Suttogóra fogja* ... hiszen még holdtölte van. | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 22:02 | |
| Szia Satine*veszi észre vidoran a lányt, majd ahogy tudatosul benne Satine utolsó mondatának jelentése még jobban elsápad* Atyaéég... Tényleg. Hogy feledkezhettem el erről?*pillant körbe kétségbeesetten, majd magára néz, mintha csak azt ellenőrizné, hogy ember alakban van-e* Hát.. úgy látom egyelőre még nincs probléma.*nyugszik meg egy lehelletnyit* Sőt tegnap is meg tudtam őrizni az ember alakomat.*újságolja a lánynak* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 22:09 | |
| Szent ég, Holsáp!! Én arra számítottam, hogy valami tuti kis magyarázattal szolgálsz majd számomra, de... de hogy még csak eszedbe sem jutott, hogy milyen nap van! *Kikerekedett szemekkel mered a lányra, s bár nem állt szándékában leszídni őt, valahogy mégis sikerült neki... persze az is meglehet, hogy egy cseppet tart barátnője 'másik énjétől'.* - Ééés... ilyenkor nem kellene valamit innod? Farkasölő főzetet, vagy akármit... mondjuk nem olyan hosszú az ellenszerek listája, tehát ezzel ki is fújt... mindegy, szóval nem vagy valami elővigyázatos. | |
|
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 22:11 | |
| *miután kilépett a Társalgóból annyira lekötötte a pókja hogy észre sem vette ahogy múlik az idő. Most azonban kinézve az ablakon látja hogy már besötétedett, és valószínűleg elmúlt kilenc óra. Ezt igazolja hogy egy prefektus közeled a folyosón. Beugrik egy árnyékos sarokba így nem veszi észre. Próbál eljutni a Hangok Termébe anélkül hogy elkapják, de ez sokszor csak egy hajszálon múlik. Végül odaér anélkül hogy elkapját, amilyen halkan és gyorsan csak tudja kinyitja az ajtót, és belép * ~Lopakodásból jeles~*gondolja még utoljára a folyosón* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 22:14 | |
| *elszégyelli magát, kicsit el is pirul.* Sajnálom..*motyogja. Az egyik közeli ablakhoz sétál, és kiül a nyitott ablak párkányára* Egyébként ma kerestem a bájitaltan tanárnőt farkasölőfű főzetért, de sehol nem találtam. Így nem kaptam.. De ma valahogy elszaladt velem az idő, pedig egyébként ma is kinn aludnék.. de hideg van. Legalábbis ember alakban, de nem változhatok át... | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Folyosók Szer. 29 Aug. 2007 - 23:08 | |
| Vééleményem szerint, induljunk el a hálóba. Lehet, hogy prefik vagyunk, de a végtelenségig mi sem maradhatunk kinn.*a közelben léptek hangja hallatszik, ki tudja ki jön, bár az is lehet, hogy csak egy kilopakodó kis diák, de jobb biztosra menni. Karon ragadja Satinet, és elindul vele a Hangok terme felé.* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Folyosók Csüt. 30 Aug. 2007 - 16:26 | |
| Mivel óráinak már vége úgy látja, jobb ha végre felkeresi Hyde professzort. Útnak indul, nem tudja ő merre rakhatta az irodáját.* ~Mindig vándorolt, vagy nem? Hogy fogom így megtalálni?~ *tanácstalanul a levegőbe szimatol, majd elindul valamerre.* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Folyosók Csüt. 30 Aug. 2007 - 16:33 | |
| *Meghallja az eszméletlen nagy csörömpölést* ~Hát ez?~*megtorpan, észreveszi, hogy épp a Gyengélkedő előtt jár.* ~Innen jöttek a hangok?~*gondolkodás nélkül bedugja a fejét az ajtón, majd belép* | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Folyosók Csüt. 30 Aug. 2007 - 17:51 | |
| *kilép a folyosóra. Megkönnyebbülten fellélegzik* ~Ezen is túl vagyok.. és még a bájitaltan tanárnővel sem kell majd beszélnem.~*ettől a gondolattól el is mosolyodik*~Hova tovább?~*korgó hasának engedelmeskedve elindul a nagyterem felé* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Folyosók Csüt. 30 Aug. 2007 - 17:58 | |
| *Épp bekanyarodik az egyik emeleti folyosóra, mikor megpillant egy libbenő, barnás hajtincset. Megállja, hogy nem kiált fel azonnal, inkább amilyen halkan csak tud, a tulajdonosa mögé lopódzik. Persze nem ad sok esélyt az ijesztgetés sikerességének, hisz Holdsápnak messze a legjobb a szaglása az egész környéken... de azért próba-szerencse! Halkan a lány mögé lép, és jéghidegre hűlt ujjait barátnője jobb vállára csúsztatja...* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folyosók | |
| |
|
| |
| Folyosók | |
|