| Off-topic | |
|
+18Myrddin Alberic Igraine Lucius Leonardo Lopteus Amythia M. Lixfise Mesélő Anton G. Holland prof Angela Mimoso professzor Kyle Daves Christopher Highlighter Edward Hyde professzor Bastiano Coimbra de la C. Holdsáp October York Daniel Koltai Zachary James Wortham Alicia R. N. Smith Satine McGregor Emily Wonder Bűbájcsapda Mágusakadémia 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lucius Leonardo Lopteus
Hozzászólások száma : 38 Age : 62 Registration date : 2007. Oct. 14.
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 21 Okt. 2007 - 14:42 | |
| Eléggé kihalt ez az egész fórum... | |
|
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 21 Okt. 2007 - 14:44 | |
| Mostanság, de ki tudja, meddig lesz így | |
|
| |
Lucius Leonardo Lopteus
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 21 Okt. 2007 - 14:45 | |
| hát remélem hogy be fog indulni, bár mint Mufurxban élő karakter nem biztos hogy sokakkal fogok találkozni | |
|
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 21 Okt. 2007 - 14:52 | |
| | |
|
| |
Angela Mimoso professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 92 Age : 39 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : alakváltás, telepátia Foglalkozás : igazgatóhelyettes Registration date : 2007. Aug. 20.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| |
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 22 Okt. 2007 - 16:05 | |
| Booldog születésnapot October! | |
|
| |
Lucius Leonardo Lopteus
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 22 Okt. 2007 - 21:09 | |
| lol kemény az iskolai szervezés holnap megyünk Bp-re futniXD | |
|
| |
Myrddin Alberic Igraine Tanár
Hozzászólások száma : 32 Age : 130 Registration date : 2007. Sep. 02.
| Tárgy: Re: Off-topic Kedd 30 Okt. 2007 - 22:32 | |
| - Daniel Koltai írta:
- Nehéz döntés elé hoztak most. Szívesen baírnék valamit, ha már ennyien vagyok, de nem merek, mert lehet, mindenki elmegy
Koltai, ha van ötleted, akkor írj reagot! Ne tartson vissza, hogy mennyien vannak a fórumon! Hidd el - és ez mindenkinek szól -, hogy az újaknak is jobban tetszik egy olyan oldal, ahol friss reagok vannak, mint egy olyan, ahol három hete, vagy még több ideje semmi aktivitás nincs...! Arról nem is beszélve, hogy egyesek játékigényét is ki lehetne elégíteni, főleg ha valaki multikarit szeretne csinálni! Miért alkot meg valaki egy másik karit, ha nem tudja kijátszani? Nem igaz? | |
|
| |
Emily Wonder
Hozzászólások száma : 43 Age : 31 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : Metamorfmágus Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 1
| Tárgy: Re: Off-topic Kedd 30 Okt. 2007 - 23:30 | |
| | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| |
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 31 Okt. 2007 - 14:04 | |
| Nos, velem is ez van nincs egy szabad délutánom se kivéve hétvégén de akkor is tanulok meg akkor kijárok gördeszkázni haverokkal, este meg inkább DVD-t vagy filmetnézek mint hogy a gépem előtt üljek.Ám most itt a szünet lehet fel fogok tudni nézni:) | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 3 Nov. 2007 - 11:26 | |
| Lenne egy kérdésem, kedves adminok. Szóval, nézegettem az adatlapokat. Mindenki többet költött, és teljesen máshogy írták le az egészet... azt szeretném kérdezni, hogy "korszerűsíthetem"-e az adatlapom, vagy egye fene, jó az úgy, ahogy van?........ | |
|
| |
Amythia M. Lixfise Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 132 Age : 39 Foglalkozás : javasasszony Registration date : 2007. Aug. 26.
| |
| |
Alicia R. N. Smith
| |
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| |
| |
Alicia R. N. Smith
| |
| |
Satine McGregor Prefektus
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| |
| |
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : BM / Drystan ház Foglalkozás : Diák / Prefi Registration date : 2007. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 5 Nov. 2007 - 10:48 | |
| Egyébként Sors irroniája... ha már mindenki mentegetőzik, akkor én is beavatlak titeket a titkomba. Szóval nekem lenne időm is/kedvem is feljönni fórumozni, viszont a gépem úgy döntött, hogy a büdös életbe' többé nem jeleníti meg nekem a honlapot. Egyszerűen letiltotta okok, figyelmeztetések és kegyelem nélkül. Úgyhogy most is tesóm gépéről pötyörészekl, és nem, nem hiszem, hogy ez a közeljövőben megváltozna Mármint a gép furcsa hozzáállása. Csak azt tudom mondani erre, hogy Ces't la vie, Sat, erre rássssesztél...
Tehát én ezért járok fel ritkán. | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 5 Nov. 2007 - 16:25 | |
| A korszerűsítés alatt azt értem, hooogy egymás alá, pontokba rendezem a dolgokat, mint ahogy eredetileg is kellett volna :.P... Meeg esetleg hozzáadok a listához egy-két dolgot, mert szörnyű, hogy kb. minimum 300-400 sarlóval többet spórolok a többieknél, ami azért kicsit elüt, és egyébként nem nagyon jellemző rám :.D... Azt is rá lehetne fogni, hogy spórol karim valamire, de azért az már kicsit gyanús lenne... (: | |
|
| |
| |
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Off-topic Hétf. 5 Nov. 2007 - 19:24 | |
| Hát épp ez az, hogy mindenki pontokban írta le, csak én nem... épp ezért akarom én is pontokban. Hogy ne üssön el ennyire a többitől... meg olyasmik miatt is amiket már ide leírtam (: Köszi akkor az engedélyt, amint jut időm élek vele (: | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off-topic Kedd 6 Nov. 2007 - 22:34 | |
| Alicia, az adatlapodat és az előtörténetedet utólag úgy alakítod, ahogy tetszik! Azt hittem, hogy valami forradalmian új megoldást találtál Meg aztán érthető, ha év közben változnak a dolgok, hiszen folyamatosan (jó diákok lévén) költjük a pénzt, veszünk új könyveket, állatkákat, bájitalhozzávalókat, ésatöbbi...
Jah, és elvileg vannak bővítmények is. Bár, az egy nagyobb hangvételű dolog, már ha azt akarod részletesen leírni, hogy mi minden történt kariddal az elmúlt nemtomhány évben. Persze egyszerűbb, ha valaki naplószerűen vezeti és töltögeti ezt, deee... én IRL sem vezetek naplót, sőt. Egyenesen naplóellenes vagyok (nyissak egy topicot a forradalmároknak, esetleg azoknak, akiknek saját elveik vannak? *költő kérdés*). Tehát legkésőbb kb nyáron fogom kitölteni azt a bejegyzést Vagy ha hirtelen tengernyi időm és legalább annyi kedvem is lesz *fejét a homokba dugja, és reméli, hogy Hyde nem hallotta ez utóbbiakat* | |
|
| |
| |
| |
Scott Wilde Prefektus
Hozzászólások száma : 99 Age : 34 Tartózkodási hely : Hol itt, hol ott :) Képesség : kifejlődőben lévő erőteljes empatikus készség Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Nov. 10.
Kalandlap Képesség szintje: (10/100) Évfolyam: 5
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 11 Nov. 2007 - 14:46 | |
| Igen, felénk is esik. Nem is akárhogy, a gond csak az hogy 2 fok mellett már olvadozik is. | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 11 Nov. 2007 - 16:08 | |
| Bezony, felénk is.. Esett olvadt, már vége is van | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off-topic | |
| |
|
| |
| Off-topic | |
|