| Off-topic | |
|
+18Myrddin Alberic Igraine Lucius Leonardo Lopteus Amythia M. Lixfise Mesélő Anton G. Holland prof Angela Mimoso professzor Kyle Daves Christopher Highlighter Edward Hyde professzor Bastiano Coimbra de la C. Holdsáp October York Daniel Koltai Zachary James Wortham Alicia R. N. Smith Satine McGregor Emily Wonder Bűbájcsapda Mágusakadémia 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Edward Hyde professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 123 Age : 54 Tartózkodási hely : ismeretlen Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (100/100) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 11 Nov. 2007 - 20:38 | |
| - Satine McGregor írta:
- [...]*fejét a homokba dugja, és reméli, hogy Hyde nem hallotta ez utóbbiakat*
*Pedig de... Hyde hallotta, és meg is jegyezte magának alaposan ^^* | |
|
| |
Amythia M. Lixfise Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 132 Age : 39 Foglalkozás : javasasszony Registration date : 2007. Aug. 26.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 11 Nov. 2007 - 21:36 | |
| | |
|
| |
Scott Wilde Prefektus
Hozzászólások száma : 99 Age : 34 Tartózkodási hely : Hol itt, hol ott :) Képesség : kifejlődőben lévő erőteljes empatikus készség Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Nov. 10.
Kalandlap Képesség szintje: (10/100) Évfolyam: 5
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 11 Nov. 2007 - 21:45 | |
| Jelentem karakter nagyteremben vár, ki tudja mire. | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 3
| |
| |
Scott Wilde Prefektus
Hozzászólások száma : 99 Age : 34 Tartózkodási hely : Hol itt, hol ott :) Képesség : kifejlődőben lévő erőteljes empatikus készség Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 11 Nov. 2007 - 21:55 | |
| Ezt akkor ezúton user örömmel hallja, karakter meg olyan...Olyan amilyen az előtörténetben van. Zordsága nem a kisasszonynak szól majd. | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
Hozzászólások száma : 212 Age : 32 Tartózkodási hely : Berwyyn ^^ Foglalkozás : diák Registration date : 2007. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 11 Nov. 2007 - 21:56 | |
| | |
|
| |
Scott Wilde Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 11 Nov. 2007 - 21:58 | |
| Ez az én szerencsém, rendben, talán legközelebb. | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
Kalandlap Képesség szintje: (25/100) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 17 Nov. 2007 - 18:13 | |
| Banyeek, látta valaki tegnap a Domino napot? Mi lett az eredmény? Én csak az elejét láttam, milyenek voltak a vége felé? | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 17 Nov. 2007 - 20:05 | |
| Ohh, akadt egy kis elszámítás, egy babilon-féle toronyról leguruló gömb nem fért át egy kis 'kapun', úgyhogy vagy hét domino-torony nem dőlt le, szóval vagy százezernek rögtön annyi... aztán a harmadik kihívást egy német fiúnak és egy szlovák lánynak kellett volna teljesítenie, 400 000 domino ledőlése függött rajtuk... egy mozgó óramutatón kellett rakniuk vagy kétméternyi sor dominót, hogy össze legyen kötve a fő dominósor a következő 400 ezerrel... nem sikerült. Nem hogy nem volt világrekord, de 500 ezerrel kevesebb dőlt el, mint múlt évben ): múlt évben 4 millió 100 ezer volt kb., most meg 3 millió 600 ezer... kb. ennyi. Mindenki sírt, satöbbi.... | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
Hozzászólások száma : 329 Age : 33 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia, Drystan ház Képesség : benső szem képessége Foglalkozás : prefektus, diák Registration date : 2007. Aug. 21.
| |
| |
Daniel Koltai
Hozzászólások száma : 144 Age : 33 Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: 4
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 17 Nov. 2007 - 21:27 | |
| Hát igen. Azért még be tudnék számolni az érdekesebb részekről, meddig láttad? | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 17 Nov. 2007 - 21:48 | |
| Amíg a magyar került a második kihívásba, és hogy a horvát csaj letette a nagy dominót a jó helyre, csak eddig. | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 17 Nov. 2007 - 21:53 | |
| Az a harmadik volt. Utána azonban azt hiszem, jött az élet szenvedés című mező, amikor összemossuk a ruhákat, vagy a nagy kérdések(kövér v. sovány, dohányzás v. nem dohányzás). Itt is jó néhány fönn maradt, de azért nem volt rossz, aztán az utolsó volt az utazás. Na az nagyon gyenge, talán 60%-a nem sikerült, lehet, hogy elsősorban ezen és a próbán múlt volna. A többit már tudod | |
|
| |
Pansy Parkinson prof. Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 1 Age : 34 Tartózkodási hely : Hosszú távollét után végre-valahára a Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : jövőbelátást (legalábbis a saját hite szt); animágia - rigóvá alakul, no persze, ha nem szúrja el... Foglalkozás : tanár Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (0/0) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 17 Nov. 2007 - 22:08 | |
| Sziasztok hosszú-hosszú kihagyás után előkerültem végre valahára, úgyhogy miután csekély fél óra alatt sikerült kibogarásznom, hogy milyen névvel és címmel voltam itt regelve, be is engedett a rendszer hétfőn túlesek a latin oktv-n, és talán nyugodtabb idők következnek, olyanok, amikor én is eljutok majd a fórumig | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 17 Nov. 2007 - 22:16 | |
| Jee, üdv itt Pansy prof. Egy kalappal a latin oktv-re, és remélem utána tényleg gyakran fel tudsz majd jönni. | |
|
| |
Bűbájcsapda Mágusakadémia Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 121 Registration date : 2007. Aug. 17.
| |
| |
| |
| |
Edward Hyde professzor Adminisztrátor
Hozzászólások száma : 123 Age : 54 Tartózkodási hely : ismeretlen Foglalkozás : a Bűbájcsapda Mágusakadémia igazgatója Registration date : 2007. Aug. 19.
Kalandlap Képesség szintje: (100/100) Évfolyam: felnőtt karakter
| Tárgy: Re: Off-topic Kedd 20 Nov. 2007 - 0:03 | |
| Szabó Magda... | |
|
| |
Alicia R. N. Smith
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 21 Nov. 2007 - 21:05 | |
| Jelentem, 'restauráltam' az adatlapom. Amúgy... hova tűnt mindenki? | |
|
| |
Daniel Koltai
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 21 Nov. 2007 - 21:07 | |
| Csak én vagyok. De én már egy jó ideje | |
|
| |
Scott Wilde Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Szer. 21 Nov. 2007 - 21:50 | |
| - Edward Hyde professzor írta:
- Szabó Magda...
Én is csak ennyit tudok online a neve mellé tenni. tagadhatatlanul tehetséges írónő volt, és én például elolvastam az Abigélt is tőle. Továbbá az önéletrajzi jellegű regényeiből is. A magyar irodalom jeles alakja volt... Látta valaki a portés megemlékezést róla? Az is ezt támasztotta alá. | |
|
| |
Fairy Prince prof.
Hozzászólások száma : 2 Tartózkodási hely : Bűbájcsapda Mágusakadémia Képesség : Telekinézis Foglalkozás : Tanár Registration date : 2007. Sep. 02.
| Tárgy: Re: Off-topic Csüt. 22 Nov. 2007 - 16:12 | |
| Hát igen... szóval, írtózatosan szégyellem magam, hogy ennyi ideje nem voltam fenn. Nem akarok mentegetőzni, de az utóbbi időben az otthoni számítógépünk használatlan állapotba került, és azt a kevéske időt, amit gép mellett töltök a suliban vagy máshol, kénytelen vagyok főleg tanulásra szánni. Szerencsére úgy néz ki, hogy a téli szünetre már megjavítják az otthoni gépet, és akkor időm is lesz, hogy bepótoljak mindent. Addig is még egyszer nagyon nagy elnézést kérek (és megértést), ígyekszem, ahogy tudok. Fairy Prince prof. | |
|
| |
| |
| |
Christopher Highlighter
Hozzászólások száma : 165 Age : 31 Foglalkozás : Tanuló Registration date : 2007. Aug. 24.
Kalandlap Képesség szintje: (3/100) Évfolyam: 3
| Tárgy: Re: Off-topic Szomb. 24 Nov. 2007 - 20:33 | |
| Na végre odaengedtek a géphez.Sajnálom hogy nem voltam de az utóbbi időben csomó 2-est 3-ast kaptam, ráadásul a rovóm is megvan így szüleim kiakadtak + letiltottak a gépről, de sikerült kijavítani a jegyeket, meg a Boroba úgyse nézik a 8. félévet szal jöhettem gépezni, igaz hétköznap csak 6-8óra között(pm). | |
|
| |
Holdsáp Prefektus
| Tárgy: Re: Off-topic Vas. 25 Nov. 2007 - 16:07 | |
| Hm-hm emberek ez így nem lesz jó. Kéne egy időpont, amikor nagyjából mindenki ráér, hogy megint csinálhassunk valami csoportos összejövetelt. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off-topic | |
| |
|
| |
| Off-topic | |
|